Napisano 12.07.2021 - 16:35
Napisano 12.07.2021 - 17:48
No moja kobieta po przebudzeniu też mówiła, że coś widziała chyba ze dwa razy, ale ma twardy sen u mnie jest tak że zasypiając o 22 budzę się 3-4 razy by wstać o 8, i za dnia tylko gdy sam w domu
Mówię o cieniach, aurę to widzę za dnia bez zastanawiania się wystarczy chwilę popatrzeć i sama jest. Już się przyzwyczaiłem, że ciągle poświata jest wszędzie
Napisano 12.07.2021 - 18:12
Napisano 12.07.2021 - 18:35
Napisano 13.07.2021 - 05:13
Wakacyjny sezon na duchy wreszcie rozpoczęty
Napisano 13.07.2021 - 12:07
Po ciemku to i wszystko jest inne i dziwne. W zasadzie ja tak miałem jak pracowałem jako dozorca-palacz na nockach. Niby wszystko spoko ale budynek stary i klimacik w nocy był. Kilka razy też serce mi mocniej zabiło bo wydawało mi się że coś widzę. Od tamtej pory nosiłem ze sobą małą latarkę. Za każdym razem gdy "coś" zauważyłem momentalnie świeciłem latarką. Nawet nie byłem świadomy jak niektóre rzeczy po ciemku strasznie wyglądają. Dobrze z twojej strony, że zrobiłeś zdjęcie. Jeżeli sytuacja ponownie się wydarzy to zrób zdjęcie zwykle i z fleszem. Może akurat jakiś wredny kapelusz czy inny przedmiot ma z tobą zatarg.
Napisano 13.07.2021 - 12:51
Ja raz byłam sama w zakładzie pracy w którym pracuję już kilkanaście lat. Metalowe schody skrzypiały, wszędzie stuki-puki. Budynek z blachy się nagrzewał i stąd paranormalne zdolności budynku, ale wrażenia były super. Tym bardziej jak ktoś ma wyobraźnię, no ale my nie o tym.
Edytowałam to zdjęcie i wyszło mi w jakimś darmowym programie aż trzy edycje tego zdjęcia. Nie jestem profesjonalnym fotografem i nie znam się na retuszach ale obraz kulki jest ewidentnie nałożony, przy maksymalnym rozjaśnieniu ma kolor granatowy i obija się po prawej stronie w samym praktycznie rogu. Podejrzewam, że jest tam lustro.
Sam autor chyba chciał z nas zakpić wstawiając zdjęcie zrobione kartoflem. Wszystkie jego zdjęcia są okropnej jakości, rozmazane i nie idzie się doczytać niczego w nim. Prawdopodobnie jest to słabej jakości prowokacja bo jak wiadomo sezon na wakacje się zaczął.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych