Napisano 04.10.2021 - 22:00
Napisano 04.10.2021 - 22:15
Napisano 05.10.2021 - 06:52
Tak miałem to samo, myślałem że to jakiś lekki błąd aplikacji. Jednego dnia nie ładowało mi się nic, a drugiego wszystko działało poprawnie.
Napisano 05.10.2021 - 20:29
normalny człowiek nie używa tego.... (cenzura)
Napisano 06.10.2021 - 11:06
Ludzie fantazjujący o trwałym upadku Facebooka są moim zdaniem dość mocno ograniczeni. Myślą, że straciłby na tym Zuckerberg i akcjonariusze. W rzeczywistości zniknie ogromna ilość miejsc pracy obsadzonych przez zupełnych przeciętniaków, takich jak większość z nas. Nie mówię tylko o pracownikach Facebooka. Nie tylko o influencerach albo pracownikach agencji reklamowych. Gdyby nagle, z dnia na dzień upadł Facebook, razem z nim upadłaby masa drobnych, jednoosobowych przedsiębiorstw, dla których np. Instagram jest jedyną opłacalną formą dotarcia do wystarczającej liczby konsumentów pozwalającej na wyjście na zero.
Czy nam się to podoba czy nie, wielkie korporacje technologiczne to ważna część gospodarki i nagłe zniknięcie takiego np. Facebooka oznacza kryzys gospodarczy. Taka jest sytuacja na dziś i zupełnie nie zależy to od poglądów kogokolwiek z nas.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych