Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ukraina 2022 konflikt

Ukraina interwencja militarna agresja Rosji wojna Nato konflikt

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2022 odpowiedzi w tym temacie

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Rozwalcowałeś co najwyżej swoje ego, bo bida z nędzą była.

Francuski generał to prezentuje nację, która napadnięta zawsze pokazywała plecy. Reszta cytatów nie ma pokrycia w rzeczywistości, dziwnym trafem to z Donbasu ostrzeliwano terytorium Ukrainy, a tak dla przypomnienia, gdzież to zestrzelono cywilny samolot z pasażerami na pokładzie?... Tak tak, już masz odpowiedź zgodną z ruskimi mocodawcami, że to Ukraińcy. Tylko dlaczego świat jest przekonany inaczej?

Daruj sobie te ckliwe kawałki, a pułk Azow to się poddał, bo nie mieli już pestek a na noże przeciwko broni palnej to nie bardzo. 

Także... papapa  :papapa:

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

i czas zmywać sie z tego portalu. Zrobiłem swoje. zostaliście rozwalcowani i można iść na założony urlop.

Nikt tu nie będzie po tobie tęsknił. Ale jak znam życie to ten post, jest tylko tkliwym grafomańskim śmieciem. Dostałeś prosto w ryj, Czyste KO. Inaczej mówiąc. Skończyły ci się argumenty, których tak naprawdę nigdy nie miałeś. Rosja przegrywa, i ich propaganda słabnie. Tak samo jak pseudo moc Twoich wypowiedzi. Żegnam Pana, proszę Pana. 

A tak poza dyskusją. Druga światowa, pokazała Niemcom, że trochę nie bardzo nie halo. w temacie niewolenia innych narodów, czego efektem są chociażby dzieła popkultury taki jak to
:

Rosja dalej brnie w ten kanał.

Użytkownik Panjuzek edytował ten post 21.05.2022 - 21:36

• -2

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ktoś w polskim mundurze na Ukrainie. Nie ma flagi na ramieniu więc podejrzewam że to jakiś najemnik ciekawe skąd...? Karabin w rękach to belgijski FN F2000.

Ta wojna to istny poligon doświadczalny NATOwskiej broni przeciwko Rosji. 

FR62CpTXoAI9t1q.jpg

Użytkownik StatystycznyPolak edytował ten post 21.05.2022 - 22:50

• 0

Ramirez103.
  • Tematów: 0
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Rozwalcowałeś co najwyżej swoje ego, bo bida z nędzą była.

Francuski generał to prezentuje nację, która napadnięta zawsze pokazywała plecy. Reszta cytatów nie ma pokrycia w rzeczywistości, dziwnym trafem to z Donbasu ostrzeliwano terytorium Ukrainy, a tak dla przypomnienia, gdzież to zestrzelono cywilny samolot z pasażerami na pokładzie?... Tak tak, już masz odpowiedź zgodną z ruskimi mocodawcami, że to Ukraińcy. Tylko dlaczego świat jest przekonany inaczej?

Daruj sobie te ckliwe kawałki, a pułk Azow to się poddał, bo nie mieli już pestek a na noże przeciwko broni palnej to nie bardzo. 

Także... papapa  :papapa:

Nie wytrzymałem i musze się odnieść xD

Bida z nędzą to były wasze fantazje i urojenia. Nie przedstawiliście nic co mogłoby choć w niewielkim stopniu przeciwstawić sie moim argumentom. Zniszczyłem wasze marzenia. Świat to ma w 4 literach Ukraine i ich problemy. Nikt tam nie chce Ukrainców-banderowców co strzelają do swoich. Masz relacje świadków którzy tam byli albo nadal są (jeżeli ich Ukraińcy nie dorwali). Pułk azow to zwykła zbieranina nazistów i dobrze że zostali rozbici w pył. 

https://www.facebook...854371595957218

Polska powinna zginąć https://www.facebook...367893331920532

280216718_702593114398039_57005168993811

281355934_122207523805813_52065621828673

Pani Władysława Kamińska - świadek rzezi wołyńskiej nie jest wstanie wybaczyć https://www.facebook...056668971725976

Panjuzek

Po Tobie tym bardziej bo twoja wiedza w temacie jest przykrą konsekwencją zbyt częstego oglądania telewizora. Zbłaźniłeś się tak jak twoi przyjaciele. Wielu was tu a nie byliście wstanie przeciwstawić sie jednej osobie. Za jakiś czas wrócę tu aby dokończyć dzieła zniszczenia. Do tego czasu zbiorę wiecej materiału. Oczekujcie wiec na zagładę swoją :D

Użytkownik Ramirez103 edytował ten post 22.05.2022 - 10:27

• -1

Panjuzek.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Panjuzek

Po Tobie tym bardziej bo twoja wiedza w temacie jest przykrą konsekwencją zbyt częstego oglądania telewizora. Zbłaźniłeś się tak jak twoi przyjaciele. Wielu was tu a nie byliście wstanie przeciwstawić sie jednej osobie. Za jakiś czas wrócę tu aby dokończyć dzieła zniszczenia. Do tego czasu zbiorę wiecej materiału. Oczekujcie wiec na zagładę swoją :D

Wielkie słowa małego człowieka. Tak dla twojej  informacji to telewizji nie oglądam już od wielu lat. O czym wspominałem niejednokrotnie, gdy byłem oskarżany przez różnych szurów o oglądanie tejże. 

Oczekujemy na zagładę  :szczerb:  :szczerb:  :szczerb:

Widzę że zjechałeś do poziomu ogarniętego  :szczerb:  :szczerb:  :szczerb:  :szczerb:

Za dużo facebuka kolego. 

• 1

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A co myślicie o tym że to Quintus pod nowym nickiem? Może chemtrailsy mu się znudziły i tu teraz przyszedł.

Użytkownik StatystycznyPolak edytował ten post 22.05.2022 - 14:28

• 0

Ramirez103.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

A co myślicie o tym że to Quintus pod nowym nickiem? Może chemtrailsy mu się znudziły i tu teraz przyszedł.

Chłop się zastanawia kim jestem zamiast odnieść się do czegokolwiek. 

640px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_st

juzek

Skoro byłeś już oskarżany o nadmierne oglądanie tv to musi być coś w tym xD 

Fejsbuk to tylko środek do przekazywania informacji. Niektóre rzeczy są z wielu innych źródeł do których nigdy sie nie odniesiecie bo za wysokie progi dla was. 

comment_1648491328D5kWP4KN0ap8Ny0uA1N6Qg

Dobra bo znowu sie rozpisze a urlop czeka. 

• -1

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Przepraszam, czy naprawdę tak łatwo jest się dać zmanipulować? Trochę się powtarzam o tej "rosyjskiej maskirowce" ale właśnie mamy tego świetny przykład. żadnej analizy sytuacji polityczno-społecznej Ukrainy, analizy postaw, poglądów, sympatii lub antypatii narodowych popratej pogłębionymi badaniami. Mamy kilka zdjęć, które mają nam niby egzemplifikować ukraiński nazizm. A ku zaskoczeniu co poniektórych: on istnieje! Całkowicie istnieje. Ale jego skala, poparcie społeczne jest odwrotnie proporcjonalne od tego co nam wrzuca rosyjska propaganda. Mamy super przykład tego jak to się odbywa: kilka zdjęć, najlepiej takich naziolskich i już skaczemy jak pieski tłumacząc komuś, że to nie jest tak jak to jest przedstawiane. A oponent uroczo odpowiada np. "buahahaha". Serio? Skonstruowania błyskotliwej riposty jest tak trudne, że jedyne co daje radę wydusić to dźwiękonaśladownictwo?

Takie kraje jak Ukraina, Łotwa, Estonia mają w kontrze do rosyjskiego imperializmu znalazły bardzo paskudny sposób na walkę z nim. Estończycy stworzyli ochotnicze jednostki w ramach SS, podobnie Łotysze: 15 Dywizja Grenadierów SS, Ukraińcy: 14 Dywizja Grenadierów Waffen SS (czyli nasz ulubiony SS Galizien). Finowie też nie byli w tym święci: jakiś batalion w ramach SS im się "udał".

A w temacie:

"Rosjanie muszą poczuć piekło wojny, którą rozpoczęli" Garri Kasparow:

Jestem jednym z najbardziej utytułowanych radzieckich i rosyjskich sportowców. Ale jednocześnie jestem aktywistą politycznym, od dwudziestu lat zaangażowanym w walkę z reżimem Putina... Uważam, że wszyscy Rosjanie łącznie ze mną ponoszą jakąś część odpowiedzialności za zbrodnie, których jesteśmy teraz świadkami w Ukrainie, za zbrodnie reżimu Putina

(...)

Wspólnie z grupą emigrantów z Rosji pracujemy nad tym, by wszyscy Rosjanie przebywający poza granicami kraju, niekoniecznie tylko sportowcy, mieli możliwość podpisania deklaracji brzmiącej tak: potępiam wojnę w Ukrainie rozpętana przez nielegalny reżim Putina i z całą mocą wspieram terytorialną integralność i suwerenność Ukrainy

(...)

Jak możesz tłumaczyć się strachem widząc zbrodnie w Ukrainie? To tak jak z sankcjami. Niektórzy mówią: "o, jakie dotkliwe te sankcje, wielu Rosjan przez nie cierpi". Tak, to prawda, ale to jednak nie to samo, co czują zabijani Ukraińcy.

https://natemat.pl/414514,garri-kasparow-rosjanie-musza-poczuc-pieklo-wojny

• 5

isrin22.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Do czego się odnosić jak on ma tylko 2 argumenty - Wołyń i Bandera. Te kilkanaście stron tego wątku podsumować można jednym obrazkiem bo więcej pisać nie warto. Nie ma co, zostaliście rozwalcowani i wyjaśnieni   :facepalm: 

polska-ukraina-powinnismy-wspolpracowac-

Użytkownik isrin22 edytował ten post 22.05.2022 - 18:48

• 4

Panjuzek.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

juzek

Skoro byłeś już oskarżany o nadmierne oglądanie tv to musi być coś w tym xD

No jest coś na rzeczy. A dokładniej to wygląda na to ze to stały element szurowskiej argumentacji. Nie wiesz co napisać to walisz "a bo ty za dużo tv, i otwórz umysł włącz myślenie" Ni tylko ty, i nie tylko w tym temacie. To taki schemacik. 

Fejsbuk to tylko środek do przekazywania informacji. Niektóre rzeczy są z wielu innych źródeł do których nigdy sie nie odniesiecie bo za wysokie progi dla was.

Algorytmy Facebooka wyszukują treści, których najczęściej przeglądasz. Tworzy to taką bańkę informacyjną pozwalającą Ci poczuć że wszyscy myślą tak jak Ty. Wprawdzie mam Facebuka, ale używam go tylko do kontaktu ze znajomymi. Jako źródło informacji słabo się sprawdza. Przynajmniej jak dla mnie. Za dużo ścieku. 

W temacie odnoszenia się. Wyjaśnisz nam w końcu dla czego uważasz że Ukraina nie jest niepodległym państwem? Bo jak na razie to tylko sapiesz, a merytorycznie ziobro. 

• 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bida z nędzą to były wasze fantazje i urojenia. Nie przedstawiliście nic co mogłoby choć w niewielkim stopniu przeciwstawić sie moim argumentom. Zniszczyłem wasze marzenia.

No i przez Ciebie gile mnie na kolana poleciały, tak śmiechłem. 

Do czegokolwiek to by się odniósł, ale Ty nawet czegokolwiek nie przedstawiłeś...

Ramirez103.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Tak jak myślałem, nic nowego nie macie do powiedzenia. 

isrin22

No ty za to wiele wniosłeś xD Może weź kolegów, koleżanki z tego forum i klockami się pobawcie bo poważne rozmowy was przerastają. 

DzwxGVuWwAUTKnI.jpg

Staniq

To nie gile tylko piana ci się sączy że nic nie możesz zdziałać xD

Bez tytułu.png

• -2

Peter Mayer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Ramirez103

Skoro jedni i drudzy są siebie warci to powiedz ile kobiet zgwałcili i ile dzieci zabili ukraińscy żołnierze na terenie Federacji Rosyjskiej?

A ile polskich dzieci zabili ich dziadowie w 43r, ? No i gdzie te zabite oraz zgwałcone kobiety ?  Jedna nawet jechala koło Rosyjskiego wozu opancerzonego rzucając koktajlem mołotowa. Amerykańska armia by ją momentalnie zdmuchneła z powierzchni ziemi. Pokaż mi te kobiety, dzieci, czekam. 
Poza tym Ukraińcy widać nawet swoich nie szanują https://www.polsatne...row-za-dziecko/ albo  https://www.polsatne...-na-zamowienie/
Czy prezydent Zełeński coś z tym zrobił ? 

K*** a nie chcę się tu wypowiadać, ale jak widzę, co piszą takie ameby jak ramirez (kolejne wcielenie kpiarz) to po prostu się nie da. Czy nie obiecałeś wczoraj, że przez jakiś czas nie będziesz się wpisywał?
Ile polskich dzieci zabili ich dziadowie w 43r.? A ilu chłopów zabił twój prapraprapradziadek kret***e 200 lat temu? A te kobiety które do Nas trafiły z dziećmi to już teraz będą Nas mordować, czy poczekają aż te ich dzieci podrosną i dopiero wtedy?
Wrzucasz baranie zdjęcie z 2010 roku z jakiegoś meczu i co to ma oznaczać 12 lat później?
Zmień leki, albo lekarza psychatrię no i mam nadzieję, że Ci na oddziale w końcu internet odętną id***o.

obraza2.gif

Za wulgaryzm i obrazę.

Staniq

• 2

Ramirez103.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

@Ramirez103

Skoro jedni i drudzy są siebie warci to powiedz ile kobiet zgwałcili i ile dzieci zabili ukraińscy żołnierze na terenie Federacji Rosyjskiej?

A ile polskich dzieci zabili ich dziadowie w 43r, ? No i gdzie te zabite oraz zgwałcone kobiety ?  Jedna nawet jechala koło Rosyjskiego wozu opancerzonego rzucając koktajlem mołotowa. Amerykańska armia by ją momentalnie zdmuchneła z powierzchni ziemi. Pokaż mi te kobiety, dzieci, czekam. 
Poza tym Ukraińcy widać nawet swoich nie szanują https://www.polsatne...row-za-dziecko/ albo  https://www.polsatne...-na-zamowienie/
Czy prezydent Zełeński coś z tym zrobił ? 
K*** a nie chcę się tu wypowiadać, ale jak widzę, co piszą takie ameby jak ramirez (kolejne wcielenie kpiarz) to po prostu się nie da. Czy nie obiecałeś wczoraj, że przez jakiś czas nie będziesz się wpisywał?
Ile polskich dzieci zabili ich dziadowie w 43r.? A ilu chłopów zabił twój prapraprapradziadek kret***e 200 lat temu? A te kobiety które do Nas trafiły z dziećmi to już teraz będą Nas mordować, czy poczekają aż te ich dzieci podrosną i dopiero wtedy?
Wrzucasz baranie zdjęcie z 2010 roku z jakiegoś meczu i co to ma oznaczać 12 lat później?
Zmień leki, albo lekarza psychatrię no i mam nadzieję, że Ci na oddziale w końcu internet odętną id***o.

Ojojoj tylko nie popuść ze szczęścia. Będę odpisywał kiedy chce i do kiedy chce. To jest właśnie podsumowanie waszego poziomu Staniq. Obrażanie innych, chamstwo i chlew. 

Ty już nawet nie wiesz kogo się czepiasz...

Staniq

• -3

Peter Mayer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja nie jestem Staniq amebo umysłowa. Jak się czyta takie głupoty, jakie wypisujesz, to ciężko cię nie obrazić.

obraza2.gif

Oj Ty niegrzeczny!!! No i masz urlop.

Staniq

• 1

Inne tematy z jednym lub większą liczbą słów kluczowych: Ukraina, interwencja militarna, agresja Rosji, wojna, Nato, konflikt

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych