Napisano 24.05.2022 - 15:14
Napisano 24.05.2022 - 18:11
Użytkownik StatystycznyPolak edytował ten post 24.05.2022 - 18:15
Napisano 24.05.2022 - 18:12
Jak znajdę więcej czasu to odniosę się do tematu, ale jak czytam ten watek to zastanawiam się czy to rzeczywiście jest ten sam portal paranormalne.pl? Jaka hipokryzja ze strony użytkowników, którzy od dawna się udzielają...
Popadanie ze skrajności w skrajność w tym temacie jest niewyobrażalne. Ruskie jako naród powinien zniknąć z mapy świata od dawna, bo to swołocz i dzicz, ale z drugiej strony wchodzenie w "dupke" i wychwalanie Ukrainy jest przegięciem i to konkretnym.
@statystycznypolak skompromitowałeś się i ośmieszyłeś się w temacie covidka, wiec daruj sobie te wypociny i w tym temacie
Fiszu, zdrobnienia wulgaryzmów, to dalej wulgaryzmy.
Staniq
Czy ty właśnie dałeś mi ostrzeżenie za użycie słowa, którym określa się pewna część ciała?
Widzę, że musi Cie ona niesamowicie boleć...
No to sobie pogadałeś. Masz warna za dyskusję pod moim przypisem.
Tak nawiasem tylko mnie tam swędzi, jak teściowa o mnie gada.
Staniq
A czy frajer tez jest wulgaryzmem?, bo nim jesteś...
@Toxic to co pisałaś w pw. miałaś racje co do jakości obecnych moderatorów...
Nie, "frajer" to brak u Ciebie kultury. Ja Cię jej nie nauczę, może Toxic się uda.
Tak więc, kicasz na wolne zajączku. Frajerem, to zwij swoich kolesi z ławki w parku.
Staniq
Napisano 24.05.2022 - 18:17
Użytkownik StatystycznyPolak edytował ten post 24.05.2022 - 18:27
Napisano 24.05.2022 - 19:18
Ten temat bardzo dobitnie i perfekcyjnie pokazuje, jak działają proizraelskie trolle w stylu Arkansas.
Podziwiam Cię @oOgarnięty, ze przy twoim temperamencie tak długo trzymałeś się w cuglach. W momencie jak wyjechałeś z Żydami, przestałem mieć wątpliwości z kim mamy do czynienia.
@mr.fisz
@statystycznypolak skompromitowałeś się i ośmieszyłeś się w temacie covidka, wiec daruj sobie te wypociny i w tym temacie
Co do tego kto się kompromitował brakiem podstawowej wiedzy w temacie Cowidowym mam zgoła odmienne zdanie. Ale nie Tobie oceniać, kto ma się wypowiadać a kto nie w tym temacie.
Popadanie ze skrajności w skrajność w tym temacie jest niewyobrażalne. Ruskie jako naród powinien zniknąć z mapy świata od dawna, bo to swołocz i dzicz, ale z drugiej strony wchodzenie w "dupke" i wychwalanie Ukrainy jest przegięciem i to konkretnym.
To nie jest żadne wchodzenie w "pupkę" komukolwiek, tylko realna ocena sytuacji. A sytuacja jest taka, że Rosja be żadnych sensownych powodów. otwarcie zaatakowała niepodległe i suwerenne państwo. Jeżeli wam to odpowiada, to wypad do Moskwy, może was przyjmą do ruskiej armii i będziecie mogli banderowców zwalczać. Ja nie akceptuję tej inwazji w żadnym razie. A mędzenie o Banderze w tej sytuacji to jakiś nieśmieszny żart. Przypominam że oficjalnym powodem tej inwazji jest denazyfikacja. Sorry. Ale jakiś koleś z wydziaraną swastyką to trochę za mało aby wbijać do sąsiedniego kraju, równać ich miasta z ziemią i mordować cywili. To czysto Stalinowskie metody. A nie można zapominać że Stalinizm, doprowadził do śmierci i cierpienia znacznie większej ilości ludzi, niż nazizm. Marudzicie że Ukraińcy biorą banderę na sztandary. Chciałbym przypomnieć że Rosjanie MODLĄ SIĘ!!! do Stalina, i umieszczają jego podobizny z aureolą w cerkwiach.
Każdy kto myśli, że w wypadku, gdy Rosja zajmie Ukrainę to wojna się skończy, jest naprawdę ciężkim frajerem. To będzie dopiero początek ustanawiania nowego ładu. I jak to już w naszej historii już bywało, nie będzie to w żadnym razie korzystne dla Polski.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 24.05.2022 - 22:12
Napisano 25.05.2022 - 08:01
Panjuzek
W momencie jak zaczeliście wyzywać od ruskich trolli też wiedziałem z kim mam do czynienia.
Żeby mieć realną ocene sytuacji to trzeba być tam na miejscu albo opierać się na ludziach którzy tam są/byli. Wy opieracie sie na własnym widzimisię i fantazjach a nie realnych faktach. Dla was Ruskie to mordor a ukraina gondor, tylko że jedni i drudzy siebie warci są i niech gniją na tej wojnie.
A czy ktoś tutaj popiera modły cześci rosjan do stalina ? Raczej nie ma tutaj takich. Wymyśliliście sobie w głowach - skoro tak piszę o banderze to zapomnialem o stalinie. Płytkie myślenie ale czego się spodziewać wiecej.
Dla ciebie widać to nowość atak mocniejszego na słabszego. Ukraina w porę nie zadbała o swoje interesy i ma konflikt. Zachód też nie lepszy bo tylko się przypatruje i jest współwinny śmierci tych ludzi. Tutaj nie ma dobrych i złych. Zachód tylko gra dobrego a są nie lepsi od ruskich. Już 1939 przejechaliśmy się na nich.
Mnie tylko irytuje popieranie banderyzmu przez Ukraińców co widać na załaczonych obrazkach oraz filmach. I jak im tu pomagać ?
Konduktor vs Ukrainka https://shareinfo.pl...-policje-wideo/
Użytkownik Ramirez103 edytował ten post 25.05.2022 - 10:52
Napisano 25.05.2022 - 20:21
@up
W momencie jak zaczeliście wyzywać od ruskich trolli też wiedziałem z kim mam do czynienia.
Ojojoj. Biedna kizia mizia. Nawyzywali biedaczynę ale kizia mizia wie co to za dranie.
A tak na poważnie. Najpierw płakałeś że minusy zbierasz. Teraz jęczysz że wyzywają. Żeby nie było. Nie nazwałem cię ruskim trollem. Pisałem jedynie ze pod wpływem m takich trolli jesteś. O RT pisałem ponad rok temu w kontekście Covida, były linki do badań i artykułów na ten temat, Wtedy zastanawiałem się, po co? W jakim celu Rosja próbuje spolaryzować społeczeństwa zachodu. Nie dotyczyło to tylko polski, a te same hasła anty-szczepionkowców, w Polsce były wałkowane w innych krajach w tym samym czasie i kontekście. W UK używali nawet tych samych idiotycznych sformułowań co w Polsce. Wtedy nie miałem pomysłu co jest celem tych działań. Dzisiaj wydaje się to oczywiste. Rosja najechała niepodległy kraj, jako pretekst podając denazyfikację. I co się w internetach (i nie tylko) dzieje? Ci którzy bredzili o spiskach w temacie cowida, teraz walą "hurdur bandera Wołyń" Nie przejmując się zupełnie tym że Rosjanie bombardują cele cywilne, równają z ziemią całe miasta, mordują, gwałcą i grabią. W sumie robią dokładnie to co ich dziadkowie na ziemiach Polskich. Jednym słowem MOskwa osiągnęła zamierzony efekt propagandowy którym było podzielenie społeczeństw zachodu. To nie dotyczy tylko Polski. w UK jest dokładnie tak samo. wprawdzie nie śledzę Angielskiej prasy i nie oglądam telewizji, ale ludzie którzy aktywnie bredzili o szkodliwości szczepień, dzisiaj jęczą o Ukraińskim faszyzmie. Opisywałem już jak działa bańka informacyjna. A Ty nie jesteś szczególnym przypadkiem. Sam pisałeś o Facebooku jako źródle rzetelnej wiedzy. No nie. Tak to nie działa. Algorytmy Facebooka kierują cię w odpowiednie jego rejony, abyś mógł zapoznać się z treściami, które będziesz akceptował, i z którymi będziesz się utożsamiał. Tak to działa. Wystarczy że taki troll znajdzie posłuch u kilku pożytecznych idiotów, a ci powtórzą to, przekażą dalej, Rozlewa się to jak zaraza, i ludzie zaczynają się z tym utożsamiać. Sam kilkukrotnie pisałeś że Ukraina, nie jest niepodległa i suwerenna. Ale na pytanie; dla czego?, Nie potrafiłeś odpowiedzieć. Moim zdaniem wpisałeś się po prostu w schemat, i powtarzasz to co sobie zakodowałeś czytając treści wybrane dla ciebie przez algorytmy Facebooka.
Nie chcę Cię w żadnym razie urazić, bo widzę że drażliwy jesteś, taka jest po prostu mija opinia.
A czy ktoś tutaj popiera modły cześci rosjan do stalina ? Raczej nie ma tutaj takich.
A kto pisał o popieraniu modłów do Stalina? Ja pisałem o narodzie, który największego zbrodniarza w historii nowoczesnej, czci jak świętego. Ta część Rosjan jest niestety raczej większością. Słyszałeś że propagatora komunizmu, czyli zbrodniczego ustroju, stawianego według Polskiego prawa, na równi z faszyzmem, zabalsamowano. I do dzisiaj pieczołowicie dba się o jego truchło, zmieniając zo 18 miesięcy jego ubranie, poprawiając jego wygląd dwa razy w tygodniu i trzymając go w mauzoleum kosztującym furmankę pieniędzy? Nie? To wybierz się do Moskwy, do mauzoleum Lenina. Twórcy najbardziej zbrodniczego reżimu w najnowszej historii.
Mnie tylko irytuje popieranie banderyzmu przez Ukraińców co widać na załaczonych obrazkach oraz filmach. I jak im tu pomagać ?
Konduktor vs Ukrainka https://shareinfo.pl...-policje-wideo/
Do polski przyjechało ponad 2 miliony ludzi z Ukrainy. są w śród nich zarówno ludzie prawi i normalni, jak i ćwoki patole i przestępcy. Nie możesz na podstawie kilku fotek oceniać tak dużej grupy ludzi. To prymitywne i głupie. Gdybyś został okradziony przez Polaka, to stwierdził byś że wszyscy Polacy to złodzieje? Pewnie nie.
Ale gdyby okradł cię Ukrainiec...?
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 25.05.2022 - 20:55
Napisano 25.05.2022 - 20:53
panjuzek
A ty jęczysz że ja jęczę chociaż nie jęczę tylko zwracam uwagę a to różnica której tradycyjnie nie dostrzegasz.
Gwałcą mordują i palą wioski a Ukraińcy na święta wielkanocne sobie wesoło wracali na Ukrainę, pierdy takie piszesz że żal.pl to przy tym pierwiastek z zera. Dla ciebie żadne źródło nie będzie odpowiednie bo jesteś nastawiony na pewną narrację z której nie wyjdziesz. Miasta są niszczone przez samych Ukrainców albo dlatego że chowają się w budynkach mieszkalnych co też potwierdzili międzynarodowi dziennikarze.
Odpowiedź na pytanie dlaczego nie jest suwerenna została podana a ty dalej brniesz.
No to jedno i to samo czy modły czy czczenie Stalina. Nikt tego nie popiera wiec wasz argument upadł. Poza tym badnere popiera 80% Ukraińców i to ci jakoś nie przeszkadza. Morderców 150 tys do 200 tys polskich obywateli. Pomniki im stawiają, machają flagami upa. Inny rzeźnik Iwan Gonta również ma pomniki na Ukrainie o chwaleniu Chmielnickiego nie wspominając. Wojna wybuchła a u nich zero refleksji. Nie chcą nawet udostępnić miejsc mordów aby przeprowadzić badania bo boją sie tego co zostanie znalezione. Rosjanie przynajmniej przyznali się do Katynia.
Nieważnie ilu tu jest bandziorów. Mają przeprosić inaczej odesłać wszystkich aby nabrali rozumu kto pomaga. Koniec śpiewania Czerwonej kaliny pieśni upa na naszej ziemi. Młodych meżczyzn wyłapywać i na front jak powiedział sam Zelenski.
Napisano 25.05.2022 - 21:09
@up
No i tyle w temacie. Widzę że nie ma z kim dyskutować. Mielisz to samo w koło i w koło. Potwierdzasz jedynie to co napisałem powyżej. Typowa ruska onuca. Bo trolli Moskwa przynajmniej opłaca. A ty na ochotnika ruską propagandę siejesz.
No i widzisz, onuca jakąś nazwałeś jak dzieciak i się pokazałeś. Ty siejesz zachodnią nastawioną na wydojenie Ukrainy i zostawienie samej sobie. Druga sprawa to oblanie ambasadora Rosji farbą przez Ukrainkę-lgbt na terenie Polski. To jawne wpychanie nas w konflikt a rząd nic z tym nie zrobił. Kompromitacja czy celowe działanie ? Moim zdaniem to drugie bardziej prawdopodobne. Trzymać sie od tego konfliktu jak najdalej nawet jeśli oznaczałoby to wywalenie imigrantów z kraju.
Juzek nie płacz, nasi wschodni sąsiedzi i tak ci nie podziękują za wchodzenie im w 4 litery. Chyba że lubisz takie zabawy to już inna sprawa.
Napisano 25.05.2022 - 21:40
Popularny
Miasta są niszczone przez samych Ukrainców
Mhm... Czyli Ukraińcy walczą z sami ze sobą, Rosji tam nie ma a jeśli jest to przyszła z kwiatami. A w ogóle to Rosja jest wspaniała bo walczy z naziolami. Dokładnie taka sama propaganda leciała za czasów Stalina. I ty mówisz że nie jesteś ruskim wiadomo kim.
Rosji brakuje sprzętu, na front zaczyna sprowadzać muzealne egzemplarze czołgów T-62(1962r). Zaobserwowane je w okolicach Melitpola na Ukrainie. Co ciekawe Rosja sprowadza coraz starszy sprzęt z muzeów a Ukraina dostaje coraz nowszy od NATO.
https://mobile.twitt...404520828133380
Jak już pisałem na początku wojny, wcalę się nie zdziwię jeśli zobaczymy na tej wojnie legendarnego T-34.
A tu Kadyrow grozi Polsce mówi że jesteśmy następni w kolejce.
https://mobile.twitt...525401122480129
A teraz pytanie do wszystkich antyukraińców. Czy po 91 roku padły kiedyś takie słowa w kierunku Polski z ust ukraińskich wojskowych? Bo ze strony Rosji tylko w czasie tej wojny słyszałem takie słowa co najmniej kilka razy. Dalej żyjcie sobie we własnej bańce medialnej gdzie to Ukraina i USA są zagrożeniem dla Polski.
Użytkownik StatystycznyPolak edytował ten post 25.05.2022 - 22:01
Napisano 26.05.2022 - 08:25
StatystycznyPolak
Taka wielka wojna, a Morawiecki i ostatnio Duda jeżdzą do Kijowa pociągami , Ukraińcy na Wielkanoc jeździli do siebie na święta
Nie walczą sami ze sobą tylko siedzą w budynkach mieszkalnych gdzie mieszkają cywile. Stąd takie zniszczenia miast. Ile razy można to pisać.
Propaganda to u was 24/24 leci. Całe kłamstwo całą dobę.
TAk, ruscy z muzeów pepesze wyciągają i zakupili od Niemców czołgi tygrys oraz panzefausty.
Oczywiście że możemy być następni w kolejce jak rząd prowokuje, nie potrafi zapewnić ochrony ambasadorowi czy wysyłamy swój sprzęt na Ukrainę rozbrając siebie przy okazji.
Chłopie państwo Ukraińskie jakie znamy istnieje raptem 30 kilka lat wiec o czym tu mowa. W międzyczasie kilkukrotnie mówili o chęci odzyskania "swoich ziem", stawianie pomników ludobójcom, śpiewanie pieśni upa. To wrogo do nas nastawione państwo a nie nasi bracia. Mieszkańcy Mariupola cieszą się na wieść o pokonaniu banderowsko-nazistowskiej armii.
Juzek
Wiem że mało ogarniasz i nic na to nie poradzę.
Użytkownik Ramirez103 edytował ten post 26.05.2022 - 08:33
Napisano 26.05.2022 - 09:07
Użytkownik StatystycznyPolak edytował ten post 26.05.2022 - 09:12
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych