Ja nie wiem czy jest sens doszukiwac sie tutaj drugiego dna. Wezcie pod uwage, ze rosja i tamtejsi politycy (w tym pierożek) to kraj zdegenerowanych komuchow, bardziej przypominajacy mafie niz normalna demokracje. Nawet u nas mamy jednostki przyglupow jak jakis Mikke, Braun czy inny Macierewicz - a teoretycznie (jeszcze) jestesmy w miare normalnym kraje. Moze po prostu trzeba zaakceptowac fakt, ze pierożek z putlerem wcale nie grali w jakies szachy 5d tylko jednemu po prostu odwalilo jak np. takiemu Grzegorzowi Daunowi Braunowi czasem odwala i chcial pokazac sile.
Zreszta te filmy co ten chlop nagrywa (od dawna) pokazuja, ze on ogolnie do konca taki za zdrowy to nie jest. Chyba bym sie tutaj nie dopatrywal drugiego dna.
Jezeli putler chcial miec wplywy na Bialorus to powinien... nic nie robic. Przeciez od dawna wiadomo, ze ziemniak zrobi dokladnie to co Kreml karze. Bialorus to nie jest suwerenny kraj i nie ma co sie ludzic, ze jest inaczej. Nie potrzeba do tego zadnych piergożynów.
Putina sobie przezywaj ile chcesz, Brauna nie musisz lubić, ale musisz sobie darować.
Za przezwiska będzie klaps.
Staniq
@Edit
Panie Staniqu, to bylo po prostu zwykle przejezyczenie. Braun i Daun jednak niedaleko padaja, a ze zmeczony bylem to nie trafilem w klawisze. Ale kajam sie oczywiscie, bledu ponownie nie popelnie.
Następnym razem napisz mi o tym na PW, bo taki dopis skutkuje klapsem również
i to nie mniej bolesnym.
Staniq