@Staniq
Ale jakby co, to załatwisz jakiś nocleg w UK znajomym z forum?
Fiszowi wystarczy namiot, on stary harcerz jest ...
Napisano 19.02.2025 - 21:02
@Staniq
Ale jakby co, to załatwisz jakiś nocleg w UK znajomym z forum?
Fiszowi wystarczy namiot, on stary harcerz jest ...
Napisano 19.02.2025 - 21:49
Po pierwsze fiszu, nie nazywaj mnie lewakiem, skoro nie przedstawiłem Ci mojego światopoglądu, czego i tak nie zamierzam robić.
Po wtóre, nie napisałem, że reszta NATO sobie z Rosją bez Stanów poradzi liczebnie, choć jest to do zrobienia. Po trzecie, Trump jest błaznem, który nawet nie wie, kto kogo napadł.
Po czwarte, nie ośmieszaj się z Zielonym Ładem choćby. Zapomniałeś kto z Twojej ukochanej prawej strony podpisywał? Aaaa, Konfy wtedy w układzie nie było?
Co do płaczka... Nie mój to płaczek i nie za mnie lał łzy.
Przez takich pożytecznych idiotów jak Trump, panuje chaos. Już nawet wewnątrz własnej partii ma problem, przypominają mu jak to było naprawdę z tym napadaniem i kto na kogo i dlaczego.
Ty też sobie poczytaj, nie będziesz plótł bzdur na temat mądrości Trumpa... no i zacznij się uczyć ruskiego, może się przydać.
grafika/Damięcka
Kalafiorowa@
Mam ogródek dość spory i szopkę, nawet namiotu nie trzeba...
Napisano wczoraj, 18:48
Po pierwsze fiszu, nie nazywaj mnie lewakiem, skoro nie przedstawiłem Ci mojego światopoglądu, czego i tak nie zamierzam robić.
Po wtóre, nie napisałem, że reszta NATO sobie z Rosją bez Stanów poradzi liczebnie, choć jest to do zrobienia. Po trzecie, Trump jest błaznem, który nawet nie wie, kto kogo napadł.
Po czwarte, nie ośmieszaj się z Zielonym Ładem choćby. Zapomniałeś kto z Twojej ukochanej prawej strony podpisywał? Aaaa, Konfy wtedy w układzie nie było?
Co do płaczka... Nie mój to płaczek i nie za mnie lał łzy.
Przez takich pożytecznych idiotów jak Trump, panuje chaos. Już nawet wewnątrz własnej partii ma problem, przypominają mu jak to było naprawdę z tym napadaniem i kto na kogo i dlaczego.
Ty też sobie poczytaj, nie będziesz plótł bzdur na temat mądrości Trumpa... no i zacznij się uczyć ruskiego, może się przydać.
grafika/Damięcka
Kalafiorowa@
Mam ogródek dość spory i szopkę, nawet namiotu nie trzeba...
jeszcze coś?
nie musisz mi "przedstawiać swojego światopoglądu" wystarczy mi to co czytam tutaj na tematy takie jak covid, wojna, i rzesza innych rzeczy. jesteś lewakiem i przeproś za to!
(nie miałem okazji zapytać, ale co się stało z 3mld złotych na onkologie obiecanych przez tusska? tak mnie zapewniałeś zaraz po wyborach, że w przeciwstawienie do PiS przeznacza je na onkologie... czyżby po raz kolejny zostaliśmy oszukani przez donalda? )
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych