Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ukraina 2022 konflikt

Ukraina interwencja militarna agresja Rosji wojna Nato konflikt

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2042 odpowiedzi w tym temacie

Kalafiorowa.
  • Tematów: 0
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

@Staniq

Ale jakby co, to załatwisz jakiś nocleg w UK znajomym z forum?  ;p

Fiszowi wystarczy namiot, on stary harcerz jest ...

• 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 776
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po pierwsze fiszu, nie nazywaj mnie lewakiem, skoro nie przedstawiłem Ci mojego światopoglądu, czego i tak nie zamierzam robić.

Po wtóre, nie napisałem, że reszta NATO sobie z Rosją bez Stanów poradzi liczebnie, choć jest to do zrobienia. Po trzecie, Trump jest błaznem, który nawet nie wie, kto kogo napadł.

Po czwarte, nie ośmieszaj się z Zielonym Ładem choćby. Zapomniałeś kto z Twojej ukochanej prawej strony podpisywał? Aaaa, Konfy wtedy w układzie nie było?

Co do płaczka... Nie mój to płaczek i nie za mnie lał łzy.

Przez takich pożytecznych idiotów jak Trump, panuje chaos. Już nawet wewnątrz własnej partii ma problem, przypominają mu jak to było naprawdę z tym napadaniem i kto na kogo i dlaczego.

Ty też sobie poczytaj, nie będziesz plótł bzdur na temat mądrości Trumpa... no i zacznij się uczyć ruskiego, może się przydać.

GrafikaDamięcka.png

grafika/Damięcka

Kalafiorowa@

Mam ogródek dość spory i szopkę, nawet namiotu nie trzeba...

mr.fisz.

In order to be able to think, you have to risk being offensive.

• Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po pierwsze fiszu, nie nazywaj mnie lewakiem, skoro nie przedstawiłem Ci mojego światopoglądu, czego i tak nie zamierzam robić.

Po wtóre, nie napisałem, że reszta NATO sobie z Rosją bez Stanów poradzi liczebnie, choć jest to do zrobienia. Po trzecie, Trump jest błaznem, który nawet nie wie, kto kogo napadł.

Po czwarte, nie ośmieszaj się z Zielonym Ładem choćby. Zapomniałeś kto z Twojej ukochanej prawej strony podpisywał? Aaaa, Konfy wtedy w układzie nie było?

Co do płaczka... Nie mój to płaczek i nie za mnie lał łzy.

Przez takich pożytecznych idiotów jak Trump, panuje chaos. Już nawet wewnątrz własnej partii ma problem, przypominają mu jak to było naprawdę z tym napadaniem i kto na kogo i dlaczego.

Ty też sobie poczytaj, nie będziesz plótł bzdur na temat mądrości Trumpa... no i zacznij się uczyć ruskiego, może się przydać.

attachicon.gif GrafikaDamięcka.png

grafika/Damięcka

Kalafiorowa@

Mam ogródek dość spory i szopkę, nawet namiotu nie trzeba...

Zrzut ekranu (883).png

jeszcze coś?

nie musisz mi "przedstawiać swojego światopoglądu" wystarczy mi to co czytam tutaj na tematy takie jak covid, wojna, i rzesza innych rzeczy. jesteś lewakiem i przeproś za to!

(nie miałem okazji zapytać, ale co się stało z 3mld złotych na onkologie obiecanych przez tusska? tak mnie zapewniałeś zaraz po wyborach, że w przeciwstawienie do PiS przeznacza je na onkologie... czyżby po raz kolejny zostaliśmy oszukani przez donalda? :szczerb: )

• 0

Inne tematy z jednym lub większą liczbą słów kluczowych: Ukraina, interwencja militarna, agresja Rosji, wojna, Nato, konflikt

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych