tak dla przymnienia czy czasem sie juz troche nie potwierdzilo
W zasadzie to wystarczy wrzucić moje posty z tematu pandemii, sprzed kilku miesięcy, już wtedy podrzucałem informacje, że zaraz po covid kolejnym punktem planu jest wojna. "Foliarze" o wojnie pisali jeszcze dużo wcześniej, kiedy nikomu to nie przechodziło na myśl w opinii publicznej. Państwa zakończyły pandemię i za chwilę zaczęła się inwazja, przyjmujemy hurtowo dziesiątki tysięcy Ukraińców, którzy nie są zaszczepieni, nikt ich nie sprawdza, nie testuje, nagle nie ma już żadnego zagrożenia. Do tego są miejsca w szpitalach żeby ich leczyć, etc. A Ty jako zwykły Polak nadal możesz dostać gazem za brak maski w biedronce. Niektórzy mają bardzo krótką pamięć.
Schemat identyczny jak na początku roku 2020, nikt już nie myśli, nie analizuje, znowu wszyscy lecą stadnie, tankują tak, że na stacjach limity, wczoraj w Katowicach w 3 bankomatach nie dało się wypłacić nawet 20zł. Znowu blokuje się tych, którzy mówią inaczej, jest tylko jedna strona propagandy dostępna, można odnieść wrażenie, że jeszcze trochę, a Ukraina podbije Rosję. Mam deja vu dosłownie...