Widzę że dalej żyjesz w alternatywnym świecie. I znowu kłamiesz jak najęty. Nigdy nie wyrażałem takich opinii, w temacie maseczek. Nigdy. Ale co innego twoje projekcje, a czym innym jest rzeczywistość. Promujesz ruską propagandę, i jesteś dla mnie zmanipulowanym śmieciem.
Haha i ty mnie faszystą nazywasz. Typowy "nowoczesny", "tolerancyjny" obywatel. Pieprzysz jakieś bzdury o faszyzmie i nazizmie, a innych w obozach chciałeś zamykać, zabronić leczenia niezaszczepionym, a teraz mnie śmieciem nazywasz, haha, pięknie się odsłaniacie z każdym postem! To są właśnie ci dobroduszni, niosący pomoc.
____
Ukraina podobnie jak każde rozwinięte państwa, miała sieć laboratoriów do wykrywania różnego rodzaju skażeń. Polska też takie posiada.
Wy jak zwykle mądrzy po czasie. Czemu nie napisałeś tego jak 20 stron temu przewijał się wątek tych laboratoriów? Tak samo jak PanJuzek, który od dawna mówił, że pandemia się kończy, a zaczął jak już Gates to ogłosił, hahaha.
Tymczasem jak się wyjdzie gdzieś dalej niż ten temat czy niż onet.pl to okazuje się, że ludzi myślących jest całkiem sporo:
"Ludzie którzy trzy miesiące temu mówili ze boja się wejść do sklepu, bo rząd nie ma jaj i nie wprowadza sanitaryzmu przez co wszyscy zginiemy, dziś wzywają do wojny z Rosja i rozpętania III wojny światowej. To jest dom wariatów."
https://twitter.com/...serp|twgr^tweet
"Antyszczepionkowiec - osoba, która przyjęła wszystkie obowiązkowe szczepienia oprócz jednego nieobowiązkowego
Ruski agent - osoba, która kibicuje Ukrainie, ale nie chce, żeby Polska była wciągana do wojny
Świat staje na głowie."
https://twitter.com/...serp|twgr^tweet
Najśmieszniejsze jest to, że hipochondrycy, którzy ostatnie dwa lata przesiedzieli w bunkrze, bo bali się ludzi bez maseczek, teraz kozaczą do Rosji i nawołują, żeby interweniować. Tego się nie da rozumem obronić.
______
@Daniel.
Najważniejsze, że uzgodniliśmy, iż w ramach Polskiego Ładu składamy się miesięcznie we dwoje na 1200 zł dla jednego ukraińskiego uchodźcy, mniejsza o proporcje.Czyli jako naród to udźwigniemy.
Przykro mi - dostałem wyrównanie. Ale oczywiście i tak pracuję na te 500+ i inne, dlatego trzeba to sobie odrabiać kombinatorstwem.