Napisano 30.03.2022 - 18:24
Napisano 30.03.2022 - 19:00
Napisano 06.04.2022 - 22:55
Orbsy bardzo ciekawe zjawisko. Siedzę w temacie paranornalnym, sporo mi się już wyjaśniło, ale kwestia Orbsów akurat nie. Jedynie szczątkowa informacja że Orbsy mogą służyć do zbierania informacji z otoczenia (dla kogo nie wiem, może dla kosmitów, może jakaś tajna technologia rządowa).
Kiedyś byłem na spacerze nocą na opuszczonym zakładzie. Porobiłem tam kilkanaście zdjęć, i na każdym był nie jeden lecz mnóstwo orbsów. Szkoda że to było dawno i nie było jeszcze aparatów z funkcją nagrywania, bo bym sprawdził ich zachowanie. Wiem, że to nie były owady, bo ich nie widziałem.
Widziałem kiedyś dokument telewizyjny o zmarłej dziewczynie, i była chwilowa scena z jej grobu, i latał przy jej grobie Orbs. Jednak kilka lat później obejrzałem ten materiał ponownie i już tej sceny nie widziałem, może mi się przywidziało.
Ogólnie problem z Orbsami jest taki, że łatwo je pomylić z owadami.
Użytkownik mateo5 edytował ten post 06.04.2022 - 22:56
Napisano 14.05.2023 - 02:20
Orbsy bardzo ciekawe zjawisko. Siedzę w temacie paranornalnym, sporo mi się już wyjaśniło, ale kwestia Orbsów akurat nie. Jedynie szczątkowa informacja że Orbsy mogą służyć do zbierania informacji z otoczenia (dla kogo nie wiem, może dla kosmitów, może jakaś tajna technologia rządowa).
Ogólnie problem z Orbsami jest taki, że łatwo je pomylić z owadami.
Ja miałem również kilka podobnych sytuacji. Nie wiem czy mówimy o tym samym, ale nad niektórymi obiektami widuję białą kulkę. Stoi w powietrzu i nagle siup do góry, w bok i znika. Mega prędkość. Owady, drony...nie sądzę, żaden owad nie leci tak szybko. Jeden który widziałem właśnie nad dużym marketem i ciekawe jest to co mówisz - że możliwe iż zbierają jakieś informacje. Natomast najciekawsze jest to JAK znikają, bo na pewno nie w chmurach. Ja czuję że jest jakieś miejsce w powietrzu na wzór niewidzialnego teleportu, gdzie w danym momencie przelatując przez niego, pojawia się xxx km od nas, możliwe że poza ziemią. Ostatni który widziałem leciał sobie poziomo około 7-10 km na sekundę i nawet kamera nie uchwyciłaby tego, a już na pewno nie telefon. Wiesz może co lata tak szybko ?
Napisano 02.09.2023 - 14:31
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych