Witam.
Lata na paranormalne zjawiska jak duchy przeminęły wraz z latami 90 tymi i już nie wrócą, co prawda na pojawiających się tiktokach jeszcze niektórzy próbują swoich sił za pomocą żyłki ale sądząc po tamtejszych komentarzach raczej z marnym skutkiem. Dziś nie robią na nas wrażenia trzaskające drzwi czy odgłosy kroków na dachu ponieważ wszystko idzie wytłumaczyć logicznie. To co nas zaskakiwało jeszcze przed wielką erą telefonów komórkowych dziś nie jest warte nawet wspomnienia, każdy z nas wydoroślał i tematy choć magiczne są dziś banalne. Oczywiście nie wszystkie bo obca cywilizacja czy wyższa inteligencja jest tu miejscem w dalszym ciągu do wielu debat. Dzięki temu, że forum jest wielotematyczne można dyskutować na różne ciekawe wątki, ale powiedzcie mi kto ma to robić? Młodzi wolą social media, facebooki, istagramy, tiktoki czy nawet discordy, starzy za to wiecznie siedzą w pracy aby zarobić na godne życie więc kto? Co było do omówienia i przedyskutowania to już dawno od 2006 roku było wielokrotnie przedyskutowane. Tak więc jeśli ktoś ma jakieś nowe nagranie warte uwagi to chyba wie jak założyć temat i porozmawiać na forum, w razie czego pomogę .
Co do narzekania to szczerze obawiałam się tego, że temat zejdzie na tradycyjne narzekanie na administrację czy moderację. Tak forum jest prywatne i to jest prywatny folwark DK to tak gwoli ścisłości i owszem nas także obowiązuje regulamin niedostępny oczywiście dla waszych oczu w tajnym pokoju forum i tak działamy pod dyktando szefowej, tak jak ona nam zagra my zatańczymy, koniec i kropka. I nie ma tu nad czym dywagować, mamy jasno określony zakres działania z którego jest zadowolona, użytkownicy nie zawsze. Wszystkim się nie dogodzi.
Jeśli chodzi o moderowanie tematów w którym uczestniczyłem to tego nie robię z racji tego, że mogło być to odebrane jako próba zemsty bo mam inne zdanie od adwersarza, więc od bardzo długiego czasu nie udzielam się w tematach tylko je obserwuję i moderuję gdy jest już albo wiszący raport albo jak delikwent przesadził. Z powodów o których nie mogę i nie mam prawa je upubliczniać moderator @Wszystko jest na dłuższym urlopie czyt. w stanie spoczynku, zostało nas dwóch oraz szefowa. Także bardzo bym prosiła o nie narzekanie, bo każdy z nas ma pracę, rodzinę, obowiązki a na samym końcu jest czas i forum. Chcesz zasilić zielone grono? Chętnie przygarnę pod swoje skrzydła adepta, w regulaminie jest napisane kto nim może być.
To tyle ode mnie i życzę przyjemnego wieczoru.