Temat Holograficzne rzeczywistości a prawdziwość ich istnienia oraz drugi Przyszłość oddziałuje na przeszłość to ja założyłam w 2009 roku na forum FN, wcześniej już w komentarzach od 2006 pod artykułami na ich stronie umieszczałam komentarze o swoich z tym doświadczeniach. Dlaczego ? W 2005 roku w przeddzień mojego wylewu krwi do mózgu spowodowanego pęknięciem tętniaka przepisywałam z pożółkłych zeszytów swoje niezwykłe przygody z młodości na komputer i akurat tam było to zdarzenie, w którym z góry z pod sufitu widziałam przeprowadzaną na moim mózgu operację przez trzech lekarzy. To było w roku 1981 - nie miałam pojęcia co to było, sen, nie sen ogromny ból głowy po obudzeniu się mi towarzyszył a sen był tak realny ze zaczęłam szukać na czole blizny po tej operacji. Mijały lata głowa prawie nigdy mnie już nie bolała, czułam się zdrową, aktywną fizycznie osobą. Po długiej rekonwalescencji po tym zdarzeniu zdecydowałam, ze muszę o tym wszystkim czego doświadczyłam opowiedzieć ludziom. To był początek mojej przygody z forami o zjawiskach ponadnaturalnych. Soldado jest osobą, która od tego 2009 roku towarzyszy mi w niej, jesteśmy nierozłączni . Przebijamy się do Prawdy przez wszystkie te lata, mało ludzi idzie tym samym i wspólnym z nami torem, wielu nie nadąża za naszym tokiem myślenia, wielu nas atakuje. My sami nie raz rozbiegamy się w pojmowaniu ale to nic, we wszystkim gdzieś tkwi ziarnko prawdy, trzeba je tylko pozbierać. Zatem ja nie zastępuję tu odpowiedzi Saldada, ale podam Ci na zadane pytania swoje odpowiedzi. W Biblii i w starodrukach do niej nie wciągniętych mamy jakieś dziwne opisy stworzenia człowieka przez Boga. Historia zatacza koło, dzisiaj mamy tworzenie bio -systemowych mózgów ludzkich i prawie nie odróżnialnej od ludzkiej postaci biotechnologicznej sztucznej inteligencji. Cała ta opowieść o Adamie i Ewie daje dużo do myślenia - kim oni byli? Mnie na myśl przychodzi jedno. Skoro Bóg wygnał ich z Raju a tam oni nie umieli sobie zupełnie poradzić, a tam bali się dzikich zwierząt i mogących ich zaatakować( uwaga!) innych ludzi, szukali ich siedlisk ludzkich co też jest zapisane , ze wyruszyli w taką drogę, to na pewno nie byli to pierwsi ludzie na Ziemi, pomijając już nawet ten sprzeczny fakt ze sobą, że ich dzieci nie szukali sobie żon pomiędzy swoim rodzeństwem. Była taka historia, że oni w ogóle nie wiedzieli co mogą jeść i jak zdobyć pożywienie i wtedy ktoś - ten bóg miał się nad nimi zlitować i dostarczyć im je z "Raju".. Kim byli? Zwłaszcza, że jeszcze jedno kłótnia Adama z niby jego jego pierwszą żoną Lilith a o co o seks i wymagania tej kobiety, takie bioroboty być może już i są w naszych czasach w produkcji, które mają zaspakajać te żądze. Nie chcę nic sugerować przemyślcie to sami, jak i to gdzie szukamy prawdziwej rzeczywistości i Raju, bo jak ja myślę szukamy Go nie tam gdzie trzeba, szukamy go poprzez narzucane od wieków fałszywe przekonania, nie otwieramy oczu na szczegóły, a nawet według tego powiedzenia w nich ukrywa się diabeł.