Dzień dobry.
Przez ostatnie kilkanaście dni musiałam przeprowadzić operację specjalną na flakach forum, wydaje mi się, że się udało i pacjent przeżył. A przynajmniej oddycha Coś w ten deseń:
Z Waszego punktu widzenia różnic żadnych być nie powinno -- ale jeśli natraficie na jakiś błąd (dowolnego rodzaju), to bardzo proszę o zgłoszenie go w tym właśnie temacie.
Poproszę też o opinie na temat wydajności forum, najlepiej w porównaniu z tym, co było jeszcze kilka dni temu. Wystarczy proste "beznadzieja" lub "jest lepiej", ale jeśli ktoś pokusi się o bardziej szczegółowy opis, to będzie miło.
O kilku usterkach wiem -- na przykład nie działają niektóre odnośniki w górnym menu lub do artykułów na stronie głównej (Portalu) oraz brakuje wrzucanych na forum ostatnio obrazków. To "się zrobi" w najbliższej przyszłości.
A jeśli się okaże, że wyszła totalna kaszana i nic nie działa jak powinno, to nie ma powodów do obaw. Jest pełen backup, zawsze można przywrócić forum do stanu z dzisiejszego poranka, kiedy wszystko było OK.
W każdym razie dziękuję za wszelkie uwagi