Skocz do zawartości

Zdjęcie

Witam ponownie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

tonieWszystko..
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich zgromadzonych

Na wstępie chciałem napisać ze byłem juz na forum wcześniej przez kilkanaście lat.
Miałem nick :wiem wszystko potem zmieniłem nazwę na Wszystko. To było moje konto
https://www.paranorm...25392-wszystko/
Po czasie udzielania sie na forum powierzono mi funkcje moda a potem jeszcze awansowałem i zostałem super modem czyli można powiedzieć że osiągnąłem sukces xD.
Widze ze funkcja moda mi została zabrana ale to nic takiego. Domysliłem sie ze skoro tyle czasu sie nie udzielałem to zostanę zdjęty ze stanowiska. Kiedy jeszcze sie często udzielałem na forum tez tak było jesli dany mod długo nie był aktywny.
Juz zauważyłem że od tego czasu sie zmieniły niektóre rzeczy dotyczące funkcjonowania forum.
Ale potem wydarzyła sie tragedia w moim życiu, nie umiałem sie pozbierać i przestałem pisać. Już troche wcześniej chciałem wrócić na paranormalne ale przy wpisywaniu haseł i loginu wyskakiwało ze błędne dane. Kombinowałem zeby jakos udało sie trafic z hasłem ale jednak nie moje próby nic nie dały. Dałem na opcje przypominania hasła ale nic nie przychodziło. Zresztą po około dwóch latach nie byłem pewny jaki to mejl był. Wchodziłem na różne mejle i znalazłem wiele powiadomień z forum ale hasła, nawet starego nigdzie nie było.
Starsi stażem modzi jak Staniq i TheToxic i inni powinni mnie pamiętać. A przynajmniej mam nadzieję ze mnie pamiętają i dobrze wspominają xD.
Chodzi mi o to czy dało by sie odzyskać tamto moje poprzednie konto? Mogę oczywiście bardziej udowodnić że to jestem ja. Na pw mogę podać adresy mejlowe (bo nie wiem który był ten ostatni, nie pamiętam) które mogą tam widnieć przy tamtym poprzednim profilu.
Jesli to nie wystarczy to według danych z ip, bo moge wejść z tego samego telefonu.
Jakby cos to pytajcie, mogą byc jakieś pytania weryfikacyjne.
Z góry dzięki

Wczoraj założyłem ten temat ale nadal go nie widzę, tak długo czeka sie na akceptację? Więc wrzucam ponownie, może tym razem sie pojawi

TheToxic.

Faber est quisque suae fortunae

• Tematów: 59
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Byłeś modem i nie wiesz jak wygląda proces rekrutacji i do kogo się zgłosić? A to Ci skecz

tonieWszystko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie zależy mi żeby być modem znowu, chodzi jedynie o pomoc w odzyskaniu tamtego konta.
Jesli sie nie uda to trudno sie mówi.

TheToxic.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czytaj ze zrozumieniem. Byłeś modem i nie wiesz do kogo się zgłosić w procesie rekrutacji? A co ty myślisz że byle kto z pierwszej łapanki wejdzie i powie że tamto konto jest jego i my mu je damy? Za jakich idiotów ty nas bierzesz? Po pierwsze priv i taki sam proces który był przy rekrutacji na moda podasz na priv to być może oddamy ci konto, z naciskiem na być może.

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 775
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kolego Wszystko+kropka:

- brak wiedzy o sposobie rekrutacji świadczy o tym, żeś nie jest osobą, za którą się podajesz;

- tym samym naruszasz regulamin forum w punkcie 3.18 ;

Może pytanie pomocnicze... ile lat byłeś modem, ile smodem? Odpowiedź typu - nie pamiętam, nie liczy się.

tonieWszystko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze ok, pamiętam ogólnie jak to wyglądało żeby dostać moda, czyli najpierw sie było adeptem, była wtedy możliwość edycji postów, wpisywania upomień ale nie było możliwości przyznawania ostrzeżeń w czyims profilu.

Przez dwa lata nie mogłem czytać forum bo wiadomo ze niemając konta nie widac tematów, postów i reszty. Weź to pod uwagę ze sie pozapomina niektórych szczegółów jesli nie ma sie z nimi styczności na codzień. Zwłaszcza ze paranormalne ma bardzo rozbudowany regulamin i zasady funkcjonowania.
Od tego czasu tez sie niektóre rzeczy zmieniły, chocby te ograniczenia w pisaniu postów dla nowych userów.
Regulamin regulaminem ale nie bardzo kapuje jak to w praktyce by miało wyglądać w moim przypadku. Mam wystąpić z prośbą o adepta? ale jakby to miało pomóc w weryfikacji ze ja to ja to nie wiem.
Jak byłem s. modem to akurat nie miałem przypadku ze ktoś chciał konto odzyskać.

Mylicie się, to jestem ja. Postaram sie na pw napisać bo tutaj nie będę zdradzał co było w ukrytych tematach pisane.

tonieWszystko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Założyłem ten temat zeby nie byc posądzonym o multikonto. Chciałem uczciwie napisać na forum ze nie mogę zalogować sie na poprzednie konto i spróbować je odzyskać a nazywają mnie oszustem. Ze robie z nich idiotów itp.

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To nie jest styl pisania wszystko. Fejk na kilometr.

TheToxic.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oczywiście że to nie jest on, to jakaś marna kopia próbująca włamać się na tamto konto.

tonieWszystko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze niech będzie po waszemu że to nie jestem ja. Tak mi sie coś uroiło ze jestem kimmś innym.

Spoko, jakoś sie z tym pogodzę.

TheToxic.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To nie jest kwestia wiary tylko prawdomówności, startując w zielone grono wypełniałeś formularz (nie potrafisz opisać jaki), kto był Twoim opiekunem, co nas łączyło, nawet nie potrafisz ze szczegółami opisać powodu odejścia z forum, a mam to na PW. Takich pytań jest więcej, a napisałeś tylko to co jest ogólnie dostępne czyli żeby zostać modem należy mieć adepta xD, no Eureka  :szczerb: wow. Jak nazywa się tajna komnata Modów? Jak SModów? Jak nazywałeś szefową? 

tonieWszystko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na jakiej podstawie i kto mi zmienił nazwe wyświetlaną?

TheToxic.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Domyśl się geniuszu. Następny dowód że nie jesteś naszym kolegą z zielonego grona.

tonieWszystko..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skoro od razu założyliście że to nie było moje konto to teraz trzymacie sie tej tezy i szukacie rzekomych dowodów na jej poparcie. Nawet sie nie dziwie, normalna praktyka.
Również sie nie dziwie czemu na forum jest taki mały ruch. Pierwsze posty nowych userów muszą czekać na zatwierdzenie. A stary użytkownik czyli ja jest traktowany jak oszust. Szkoda, bo ja grono modów dobrze zapamiętałem. Z wieloma osobami pisałem na pw. Część z nich tak jak widze już na forum nie wchodzi.

W regulaminie jest mowa o nazwie wyświetlanej. Pamiętam to

5.14 Administrator ma prawo zmienić Nazwę Wyświetlaną użytkownika, jeśli uzna ją za obraźliwą lub wulgarną. W takim przypadku Nazwa Wyświetlana przyjmuje losowy ciąg znaków.

No to prosze mi powiedzieć w jaki sposób moja nazwa była wulgarna lub obraźliwa?

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 775
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

My się żadnej tezy nie trzymamy, a dowodów dostarczasz nam Ty sam. Tak nawiasem, nie naruszasz punktu 5.14, tylko 3.18. W przypadku naruszenia 5.14, zmiana nazwy była by automatyczna i nie było by tej rozmowy. W przypadku 3.18, potrzebne było śledztwo i ono wykazało, że nie jesteś osobą, za którą się podajesz.

Tak nawiasem, gdybyś kiedykolwiek był zielony, wiedziałbyś, dlaczego tą nazwę zmieniono.

Nie potrafisz się odnieść do pytań, choćby tych ostatnich, bo na poprzednich zaliczyłeś same wpadki.

Ponowię pytania The Toxic:

Jak nazywa się tajna komnata Modów?

Jak się nazywa tajna komnata SModów?

Jak nazywałeś szefową?

Tylko tyle... i aż tyle. Damy Ci tą ostateczną szansę, potem, sam wiesz...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych