Witam wszystkich zgromadzonych
Na wstępie chciałem napisać ze byłem juz na forum wcześniej przez kilkanaście lat.
Miałem nick :wiem wszystko potem zmieniłem nazwę na Wszystko. To było moje konto
https://www.paranorm...25392-wszystko/
Po czasie udzielania sie na forum powierzono mi funkcje moda a potem jeszcze awansowałem i zostałem super modem czyli można powiedzieć że osiągnąłem sukces .
Widze ze funkcja moda mi została zabrana ale to nic takiego. Domysliłem sie ze skoro tyle czasu sie nie udzielałem to zostanę zdjęty ze stanowiska. Kiedy jeszcze sie często udzielałem na forum tez tak było jesli dany mod długo nie był aktywny.
Juz zauważyłem że od tego czasu sie zmieniły niektóre rzeczy dotyczące funkcjonowania forum.
Ale potem wydarzyła sie tragedia w moim życiu, nie umiałem sie pozbierać i przestałem pisać. Już troche wcześniej chciałem wrócić na paranormalne ale przy wpisywaniu haseł i loginu wyskakiwało ze błędne dane. Kombinowałem zeby jakos udało sie trafic z hasłem ale jednak nie moje próby nic nie dały. Dałem na opcje przypominania hasła ale nic nie przychodziło. Zresztą po około dwóch latach nie byłem pewny jaki to mejl był. Wchodziłem na różne mejle i znalazłem wiele powiadomień z forum ale hasła, nawet starego nigdzie nie było.
Starsi stażem modzi jak Staniq i TheToxic i inni powinni mnie pamiętać. A przynajmniej mam nadzieję ze mnie pamiętają i dobrze wspominają .
Chodzi mi o to czy dało by sie odzyskać tamto moje poprzednie konto? Mogę oczywiście bardziej udowodnić że to jestem ja. Na pw mogę podać adresy mejlowe (bo nie wiem który był ten ostatni, nie pamiętam) które mogą tam widnieć przy tamtym poprzednim profilu.
Jesli to nie wystarczy to według danych z ip, bo moge wejść z tego samego telefonu.
Jakby cos to pytajcie, mogą byc jakieś pytania weryfikacyjne.
Z góry dzięki
Wczoraj założyłem ten temat ale nadal go nie widzę, tak długo czeka sie na akceptację? Więc wrzucam ponownie, może tym razem sie pojawi