Cześć,
od razu powiem, że nie jestem jakimś fanatykiem paranormalnych zjawisk, nie interesuje się tym na co dzień i nigdy nie zagłębiałem się w tym temacie.
Wiem, że wiele osób powie, że to fejk, sam to zrobiłem itp. - Ok, rozumiem, też tak bym pomyślał, ale jestem za stary na takie zabawy.
Przychodzę z pytaniem: co byście zrobili jakbyście zobaczyli to co ja? Napisze Wam później co my zrobiliśmy z żoną.
I teraz ustalmy sobie co się wydarzyło, pracuje z domu, po skończonej pracy zamknąłem lapka i zamknąłem pokój (aby pies tam nie przebywał).
Po godzinie wchodzę do pokoju i widzę dziwne plamy na oknie, tłuste odbite ręce... wołam żonę. Pytam po co takie głupie żarty mi robi, stwierdziła, że nic takiego nie robiła, dodatkowo ślady są dość wysoko, ona by i tak nie dosięgła.
No staliśmy wryci i patrzyliśmy, bardzo ciężko opisać co poczułem, szok to za mało powiedziane.
To wydarzyło się wczoraj, zdjęcia i filmy robione są moim telefonem BEZ jakichkolwiek filtrów, aplikacją aparatu.
Można zobaczyć jakby długie paznokcie (aż niemożliwe, aby było je tak dokładnie widać na szybie), palce jakby przeciągnięte nienaturalne, prawa ręka jakby odjechała w dół.
Zrobiłem test i przyłożyłem swoją rękę poniżej, zostały tylko kropki jako ślad, nawet dobrze nie widać, że to była ręka.
Tutaj ewidentnie to tłusty ślad, u prawej ręki dziwny kciuk - to moje obserwacje.
Dodam, że zauważyłbym na 100% takie odbicie przed wyjściem z pokoju, jestem wzrokowcem. Nie było nic w tym dniu robione z oknem, nie widzę sensu po co normalna osoba kładła by obie ręce tak wysoko, tak tłuste.
Chodzę twardo po ziemi, ale to mnie trochę przerosło, co o tym myślicie?
PS. nie mamy dzieci, po za tym ręce są tuż przy górnej krawędzi okna, wysoko nawet jak dla mnie. Na filmie obróciłem telefon aby uwidocznić w jakim odstępie są ręce. Pod światłem latarki z telefonu widać wszystko "jak na dłoni".
Na zdjęcia nałożyłem czarny kwadrat tam gdzie mnie i moją żonę widać.
Film: https://streamable.com/9ek9eo