Napisano 13.08.2008 - 00:19
Napisano 07.09.2008 - 12:58
Napisano 07.09.2008 - 13:12
Napisano 11.10.2008 - 17:49
Napisano 12.10.2008 - 21:32
Napisano 13.10.2008 - 18:20
albo ośmieszą jego i wyniki jego badań ...Jeżeli jego przypuszczenia okażą się prawdą, to nawet nie zdąży się nimi z nami - niestety - podzielić.
USA nie pozwolą sobie na to , człowiek ten zginie .
Napisano 14.10.2008 - 21:21
Napisano 01.11.2008 - 17:13
Napisano 02.11.2008 - 13:38
Napisano 02.11.2008 - 15:34
Napisano 02.11.2008 - 20:42
Napisano 02.11.2008 - 20:53
Napisano 02.11.2008 - 21:14
W jaki sposób mogli podrzucic ten niesamowity odnawiający sie materiał ? mówisz że to był metal, a nie była to przypadkiem jakaś folia ? Otóż normalnie całe zdarzenie wymyślono łącznie z tą zmianą wersji wydarzeń w prasie, która był pod kontrolą władzy. I taki niby znaleziony materiał miał sie przyczynić do wielkiego skoku technologicznego USA ? Sorry dla mnie Roswell to najbardziej rozdmuchana katastrofa UFO w historii i przewartościowana historia. Tak samo zeznania tej młodej pielęgniarki która rzekomo widziała jak przywieziono "obcych" do szpitala, pozniej była w strasznym depresyjnym stanie i zeznania jakiegoś rudego człowieka z wojska, którego pozniej nigdy nie widziano, nie wiem nie pamietam juz dokładnie tego dawno ogladałem o tym program... A obcą technologia specjalnie chciano wytłumaczyć pozniej wszystkie technologie wojskowe żeby przeciwnik sie bał itd.Proszę was rozbudujcie bardziej swoje twierdzenia, przy których obstajecie...
Co do samej katastrofy w Roswell to nie jestem w 100% pewien jej autentyczności czy też jej braku... czytałem trochę o tym i jak na razie nie chce wyrażać swojego poglądu, mogę natomiast kontrargumentować wasze wypowiedzi. Skoro twierdzisz, że to sami rządowi podrzucili szczątki to uzasadnij mi to! Niby w jaki sposób USA miało by być w posiadania samoodnawiającego się kawałku metalu, który znaleziony został na miejscu katastrofy? W jaki sposób poziom techniczny USA, w tak krótkim okresie czasu rozwinął się, mam na myśli PC, noktowizory itp. ? Cóż, a jak wytłumaczysz nieporozumienie medialne... najpierw podano prasie, że to UFO a jeszcze tego samego dnia, zmieniona wersje wydarzeń?
Napisano 19.11.2008 - 18:07
Oczywiście zdjęcia z Roswell wskazywały by na folię, ale jakie istoty za budulec do statku obrały, by sobie folię... ta "folia" mogła być jedynie okryciem zwierzchnim, całego obiektu. Jednakowoż pojawiają się udokumentowane wzmianki o dziwnym tworzywie/materialne który ja nazwałem po prostu "metalem"mówisz że to był metal, a nie była to przypadkiem jakaś folia ?
Najsłynniejsza katastrofa na świecie, z którą wiąże się najwięcej kontrowersji... moim zdaniem samo zdarzenie rzeczywiście miało miejsce niezależnie od tego czy było to UFO, balon czy pojazd testowy rządu USA. Jednakże wraz z czasem kiedy, Roswell pozyskiwało coraz większe zainteresowanie traciło tym samym swoją wiarygodność. Kto uwierzy w pojazd zielonych ludzików na pustyni, jeśli nie dostanie dowodów... dowody po części dostaliśmy, ale czy wypowiedź w prasie i sprawa, której przewodził Marcel są nimi na prawdę? Cały świat usłyszał o UFO w USA, tak więc media lub też rząd sprytnie nadawali Roswell większego rozgłosu, ciągle i ciągle... aż ta kolebka udokumentowanych katastrof straciła jakiekolwiek zarysy prawdy.Roswell to najbardziej rozdmuchana katastrofa UFO w historii
Tak samo zeznania tej młodej pielęgniarki która rzekomo widziała jak przywieziono "obcych" do szpitala,
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych