Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lądowanie na Księżycu [kuluary]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
86 odpowiedzi w tym temacie

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to po zawodach

Bez przesady, jeszczczen dwie rundy + podsumowanie przed nami
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wg. mnie to już po, ponieważ sprostowania użyte przez Aguile, pojawiają i przydają się przy każdej analizie moonhoaxu.
Moonhoax opiera się głównie na operowaniu perespektywą skalą i grą świateł, Aguila w swoim pierwszym wpisie wykorzystał te wszystkie możliwości które nie zależnie od zdjęcia nie zmieniają się.
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

szkoda tylko, ze jesli chodzi o gre swiatel to sprawa na Ksiezycu wyglada troche inaczej niz w ziemskich warunkach
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Eurycide! Tylko czemu dostrzegłeś to dopiero teraz! Znaczy się koniec z tymi bezsensownymi tematami w dziale o Księżycu, bo wreszcie się pogodziłeś z tą myślą? ;)
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

szkoda tylko, ze jesli chodzi o gre swiatel to sprawa na Ksiezycu wyglada troche inaczej niz w ziemskich warunkach

Proponuję przykleić ten post w dziale: Księżyc. :roll:
  • 0

meth777yl.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

świetna analiza zdjęć. tak trzymaj Aquila.
  • 0

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Aquila, jeśli nadal będziesz trzymał taki poziom wypowiedzi, przekonasz mnie w 100%, że misja Apollo była prawdziwa, a na księżycu do dzis "powiewa" (z braku lepeszego słowa) amerykańska flaga.
Marcabus, gratuluje odwagi, ale spodziewałem się jakiś nowych i ciekawych analiz moonhoaxiarskich, a tu serwujesz odgrzewane stare fotki...
  • 0

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Eurycide

Fajnie, tylko że prawa fizyki są takie same dla ziemi jak i dla każdego innego miejsca w kosmosie.
  • 0

NoMeansNo.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Fajnie, tylko że prawa fizyki są takie same dla ziemi jak i dla każdego innego miejsca w kosmosie.

Chodziło o brak atmosfery?
  • 0

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wiesz...to że słońce oświetla (dajmy na to) krater księżyca a na drodze snopu światła stoi przedmiot, chyba nie dziwi że na za nim pojawi się cień ? Oczywiście mówie na przykadzie, w swojej analizie przedstawił to Aguila.
  • 0

Imb.
  • Tematów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Marcabus, gratuluje odwagi, ale spodziewałem się jakiś nowych i ciekawych analiz moonhoaxiarskich, a tu serwujesz odgrzewane stare fotki...

Zdaje się, iż wcześniej zaznaczyłem, że będę korzystał głównie z materiałów dostępnych w dziale "Księżyc i jego tajemnice", więc na odkrywcze fotki nie ma co liczyć. Chociaż, archiwum ponad 5 000 zdjęć z Księżyca, którego adres podał Eurycide, zapowiada się na tyle ciekawe, że w wolnym czasie (czyli podczas ferii) przejrzę więszość zdjęć.
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

archiwum ponad 5 000 zdjęć z Księżyca, którego adres podał Eurycide, zapowiada się na tyle ciekawe, że w wolnym czasie (czyli podczas ferii) przejrzę więszość zdjęć.

Zamiast się męczyć z tamtym archiwum i otwierać fotki na chybił-trafił bez podglądu, możesz poprzeglądać te same zdjęcia na Apollo Image Gallery. To dużo przyjemniejsza opcja z opisami i podglądem.
  • 0

Imb.
  • Tematów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Spokojnie, znalazłem już kilka interesujących fotek, więc jutro-pojutrze powinienem wrzucić je na Imageshack.us i wstawić kolejny wpis...
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Marabacus, przypominam, że nie odpowiedziałeś na zadane przeze mnie pytanie na temat dwóch nagrań które podałem. To tak na wszelki wypadek jakbyś nie zauważył ;)
  • 0

foxsys.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

>>Aquila

hmmm... za duzo obalania to nie masz :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych