Witam! Ja tylko na chwilę

Nie wtrącam się w kłótnie co do Ameryki i innych państw... mam tylko słowo do Sadhu:
...moja żona tą debatę bardzo ironicznie i prześmiewczo...
- myślałem, że to starczy by rozwiać wątpliwości, myślałem, że już chyba wszyscy znają (a szczególnie sędziowie drugiej mojej debaty) mój ironiczny, prześmiewczy i szyderczy styl. Widzę jednak że nie, więc:
PRZEPRASZAM w imieniu swoim i mojej żony jeżeli kogoś te słowa uraziły... oczywiście jak zauważyłeś Sadhu mnie i moją żonę również to dotyczy, bo dowodzi, że ona też to forum czyta, ale... no important.
Przepraszam raz jeszcze, nie jest moim zamiarem nikogo urażać, aczkolwiek mój styl dla osób które mnie nie znają dobrze może być dziwny - zbyt odważny. W rzeczewistości ten prześmiewczy Mike to cholernie sympatyczny i rozrywkowy facet, który daży dużą sympatią ludzi. Nawet jak staje do boju w debacie o USA to nie znaczy, że ich nie lubi czy ma ich za kogoś tam, tylko ma swoje zdanie co do pewnych działań...
A tak przy okazji skoro wymieniacie kraje gdzie się łamie prawa człowieka to czemu nikt nie wymienił Chin?

To chyba jednak aktualnie nr 1
Aha i jeszcze jedno - te przeprosiny to tak pod publiczkę żeby niższej noty nie dostać

W rzeczewistości to wszystkich nas, a w szczególności Ciebie Sadhu uważam za...