Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
316 odpowiedzi w tym temacie

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Strasznie sztucznie się to kręci :D No ale może być.
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Strasznie sztucznie się to kręci :D No ale może być.

Tak to jest juz na hoaxiarskich filmach :>
Gdyby to bylo z metalu chyba lekkim chuchnieciem na poczatku filmu bym tego nie przewrocil ? :P
Mozna powiedziec ze zaczalem sie rozkrecac wraz z muzyka :lol :lol
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No ten drugi filmik mnie przekonał he he :rotfl:

Ale teraz tak na serio czy zastanawialiście się kiedyś dlaczego tak mało osób potrafi telekineze. Właśnie dlatego że nikt w to nie wieży. Sam w to nie wieżyłem ale jednak opanowałem wiatraczka , lekkie przesunięcie zapałki i kilka razy nawet zgaszenie świecy bez dmuchania i wiatru żecz jasna. Napisałem to nie poto żeby was przekonać (zrobicie z tą wiadomością co chcecie to już nie moja sprawa nawet was nie znam) ale mówie tylko prawdę i musiałem to napisać bo aż mnie w pośladach ściska kiedy jakiś gościu z forum w tym przypatku +Tiamat wmawia mi że to nie prawda kiedy ja wiem że tak. Nie wiem jak wy ale ja wieże Skrzypu.

pozdro :drink:
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja

Napisano

A mnie w posladkach sciska jak tacy goscie jak wy nazywaja wiatraczek telekineza :] bo nawet fanatyczna strona jaka jest http://www.astraldynamics.pl twierdzi, ze to nie jest ani telekineza ani fizyka, tylko cialo subtelne, a to nie jest to samo (oczywiscie tez sie z tym nie zgadzam, ale przynajmniej nie gadaja glupot ze to telekineza). P.s. chetnie zobaczymy filmik z zapalka albo swiecą, no ale wiem, niczego nie musisz mi udowadniac. Zreszta filmik ze swieca to mozna latwiutko sfalszowac.
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

tak mało osób potrafi telekineze.

Tak nawiązując do tego fragmentu : faktycznie, w Gildii psychokinetycy to rzadkość niestety :) . Znacznie więcej jest telepatów z czego 90% mają zdolności wrodzone...
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A Ty umiesz cos telepatii ? :D
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

:D Coś kiedyś zdarzyło mi się powiedzieć coś o czym myślał kolega i raz odpowiedziałem na pytanie, którego kolega nie zdążył zadać, ale to mogły być tylko przypadki. Tak że z telepatii to mam tylko wiedzę teoretyczną :) .
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja

Napisano

ja ogólnie nie wierzę że telepatii da "się nauczyć" wg mnie trzeba się z takim darem urodzić. No chyba że jest inaczej to mnie poprawcie;]
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Można się nauczyć, jak każdej innej zdolności psi, trzeba tylko być cierpliwym i wytrwałym - no i oczywiście mieć z kim ćwiczyć, bo samemu to nie ma szans, potrzebny jest zarówno odbiorca jak i nadawca sygnału...
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

Reputacja

Napisano

Fenix Nightwalker skoro tak mówisz... :D To wierzę ci. A ktoś z użytkowników
ma opanowaną tą technikę?
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeżeli można, to jak chcemy gadać o telepatii to przenieśmy się do osobnego tematu - wystarczy wpisać w odpowiednim okienku słowo "telepatia", od razu wyskoczy kilka pozycji, no bo po co robić off-topa ? :D
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

Reputacja

Napisano

ahh tak Fenix masz rację ,bo jeszcze warna dostaniemy ;]
btw ja kiedyś widziałem w tv gościa co podobno miał opanowaną telekinezę ,ale wiadomo telewizja kłamie..
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Prawda jest taka, że telekinezy przez medium pokroju tv i net nie udowodnisz niestety...
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

Reputacja

Napisano

Tak ,dlatego większość ludzi nigdy nie uwierzy w taki stan rzeczy, bo wkońcu nie można tylko wierzyć wszystkim na słowo i w to co ktoś napisał. Przyjąć taki kierunek,można by powiedzieć że np. nie wierzę w Boga bo go nigdy nie widziałem,a Biblia do mnie nie przemawia. Ale to już jest rozmowa na osobny temat.
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Problem w tym, że telekineza opiera się w dużej mierze na wierze :) . Aby się tego nauczyć musimy uwierzyć, że zdolność ta istnieje, że telekineza jest możliwa i że my jesteśmy w stanie ją opanować - wiara, oto sedno telekinezy.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych