Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ataki energetyczne

• Please log in to reply
325 replies to this topic

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dajcie ogłoszenie do prasy :

"Chętnie poddam się atakowi demona/wampira, ponieważ muszę sprawdzić swój Psi Shield - godzina ataku do uzgodnienia... tel. XXXXXX" :D

Tia :D
Pierwsza rzecz to byłby adres najbliższego szpitala :victory:
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No no, ciekawe... to jaką gazetę polecacie ? która zamieści takie ogłoszenie he he ? :D
  • 0

reaper.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie dostałem info od Aquili, że z ataku nici :lol Przespał noc jak każdą inną. Gdzie jest Skrzypu :D
  • 0

tomason.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehehe tego sie spodziewalem ;)
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No to Aquila się znalazł, ciekawe gdzie jest Skrzypu he he...
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ŻYJĘ! :D

Relacja z dzisiejszej nocy:

sen jednak mnie zmorzył przed umówionym czasem i nie dotrwałem do godziny 3. Położyłem się spać i powoli zasypiałem, kiedy wydarzyła się pewna niepokojąca rzecz :) Zawsze zamykam drzwi do pokoju na noc, a tu nagle w środku nocy słyszę jakieś szmery, charakterystyczny łomot otwierania klamki w dość niedelikatny sposób i drzwi się uchylają. Pierwsza myśl - wiadomo jaka :D Druga - "biję wszystko cokolwiek tam stoi" :] Szybko wstałem, otworzyłem drzwi do końca, ale jedyne co usłyszałem to takie szuranie, jak ktoś idzie po dywanie i po chwili skrzypienie łóżka w sąsiednim pokoju. Rano przypuszczenia się potwierdziły - zatroskana mama uchyliła mi drzwi, aby, cytuję "wywietrzyć ten zaduch i wpuścić świeże powietrze". Jakbym już okna nie miał otwartego, ale mama lubi robić przeciąg :]

Noc przepasłem spokojnie, nie budziłem się, nie miałem żadnych koszmarów (wręcz przeciwnie :D ), rano obuudziłem sięwypoczęty i pełen energii :D

Atak z rzekomym powodzeniem na 100% nie udał się, tak jak się spodziewałem.

Czy jest następny chętny, czy też może Skrzypu chce spróbować ponownie, tym razem w dzień?

A teraz zmykam, bo za jakis czas jade na zakupy no a poza tym wlasnie przyszła długo wyczekiwana paczuszka z rzymskim legionistą - trzeba go skleić i pomalować :]

Wieczorkiem być moze sprawdzę, czy są nowe propozycje ataku.
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A teraz szczerze- kto spodziewal sie innego zakonczenia tego calego "ataku" niz calkowita kleska?
  • 0

reaper.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zawsze zamykam drzwi do pokoju na noc, a tu nagle w środku nocy słyszę jakieś szmery, charakterystyczny łomot otwierania klamki w dość niedelikatny sposób i drzwi się uchylają. Pierwsza myśl - wiadomo jaka grin.gif Druga - "biję wszystko cokolwiek tam stoi"

Jakby nie ta cała akcja z "atakiem", to byś pewnie nawet o tym nie pomyślał ;)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jedno niepowodzenie nie oznacza totalnej klęski :D
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Może i by się atak udał.. ale to trzeba umieć robić a nie twierdzić że się umie :)
Cóż czasami autosugestia może zdziałać cuda :oops:

+1

Jestem następny do ataku.

• 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podejrzewam ze Skrzypu dalej bedzie twierdzil, ze posiada takie zdolnosci. Problem tylko w tym, ze on ich faktycznie nie posiada, a jedynie wierzy w to, ze je posiada. Zakrecone to troche :D
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jak to mówią ... "do trzech razy sztuka" - także trzeci ochotnik będzie zgubiony ;)
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

CIEMNOŚĆ:
Jedno niepowodzenie nie oznacza totalnej klęski

Zmienia podejście, bardzo pomaga w wyrobieniu sobie pewnego ogólnego i indywidualnego pojęcia :)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dobrze by było gdyby wziął się za to ktoś, kto na prawdę dobrze potrafi takie coś zrobić. Wtedy niedowiarek został by przekonany i sprawa była by zamknięta.
  • 0

reaper.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze by było gdyby wziął się za to ktoś, kto na prawdę dobrze potrafi takie coś zrobić. Wtedy niedowiarek został by przekonany i sprawa była by zamknięta.

Miał nim być Skrzypu, ale jakoś tego nie potwierdził. Wątpie, aby znalazł się kolejny wierzący w swoje umiejętności :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych