Głupim jest ten, który chce, aby ktoś strzelił mu w serce, tylko dlatego, że nie wierzy w możliwość śmierci od kuli...".
pffff blahahhahaah! Majaczenia jakichś psycholi nie można porównać do śmiercionośnych narzędzi Równie dobrze można porównać kałasza do naleśnika, widziałeś żeby ktoś kiedyś zabił kogoś naleśnikiem? Z reszta, łatwiej było by kogoś zabić naleśnikiem niż waszymi "eletro atakami" rofl bioprądy kurde Dajecie sie tak w balona robić ze chyba na starość będziecie kosmodisk kupować Każdy wierzy w to co chce Nie zmienia to jednak faktu ze możecie sie mylić A śmieszne są po prostu skrajności w które bez jakichkolwiek dowodów wierzycie jakby to były fakty, mimo ze nigdy nie byliście NIGDY nawet naocznymi świadkami tego typu paranormalnych rzeczy...
Przypomina mi to pewna sytuacje, gdy dyskutowałem z pewną grupą ludzi, interesujących sie średniowieczem, rpg i fantastyka. Tematem były średniowieczne miecze. Osoby zainteresowane twierdziły i były święcie przekonane ze miecze np oburęczne ważyły do 90kg! ( sic! jeśli ktoś z was chodzi na siłownie to niech złapie za jeden koniec sztangi która waży od 7 do 20 kg i niech sprobuje nią pomachać jak mieczem... ) ( gdy zapytałem "jaki człowiek uniósł by taki miecz" dostałem odpowiedz, "ludzie w średniowieczu byli dużo silniejsi od ludzi współczesnych gdyż nie mieli nic do roboty tylko trenowali", ja na to rotfl, bo nie tyle mieli ZAWAL roboty, ale także byli niżsi od człowieka współczesnego i dużo słabsi i żyli krócej)Było to naprawdę niedorzeczne, gdyż najcieńszy miecz jaki sie zachował wazy około 5 kg i był to miecz paradowy, tzn tylko na pokaz, nie użyteczny w walce, miecze jednoręczne wazyły od 0.5 kg do 1.5 kg a dwuręczne do 3 kg max. Gdy przedstawiłem dowody, pokazałem wiarygodne historyczne źródła, linki do opisów zachowanych mieczy, fanboyowie ci zaczęli wykrzykiwać że TO NIE PRAWDA! MIECZE WAZA 90kg! WIEM BO NALEŻĘ DO BRACTWA RYCERSKIEGO I TRZYMAŁEM TAKI MIECZ W REKU! Dla mnie jest to po prostu śmiechu warte Kłamstwa kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa w dodatku pozersko głupie bo sami wierzycie w to co mówicie, mimo braku dowodów to sie nazywa fanatyzm i jest oznaka ignorancji, a ignorancja jest oznaka głupoty.
Spóźnione, bo wczoraj mnie nie było. Używaj ortografii i polskich znaków, bo za taką ilość to już ci warna powinienem dać.
Wiesio