Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ataki energetyczne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
325 odpowiedzi w tym temacie

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Poszukaj dobrze z znajdziesz tekst o rozpoznawaniu ataków, o obronie też znajdziesz... ale ataków nie nauczysz się z tej strony, nie wszystkie informacje są jawne...
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ok, potem ja miałbym parę pytań na temat odgadywania różnych rzeczy, jeśli pozwolisz.

A może znasz kogoś z tej Gildii, kto jes w tym dobry?
  • 0

Mike.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Aquila może jakiś front "sceptyczny" zawiązać? :)
Ale od początku...
Nie czytałem tego wątku do tego momentu. Wskoczyłem z zaciekawienia i mnie zatkało... a raczej odetkało :)
Kilka osób tutaj (Fenix, ciemność) piszą o PSI, energetyce, przesyłaniu energi. Reszta pisze baju, baju. Cóż dorzucę swoje 5 groszy do rozmowy. Też napiszę BAJU, BAJU.
Jakie PSI, jaka energetyka? Naczytaliście się książek, nasłuchaliście opwieści i macie bujną wyobraźnię. Piszecie o magach, czarodziejach i innych wróżkach nie mając tak naprawdę o tym BLADEGO pojęcia. Piszecie o moralności, etyce i takich tam podobnych. JAKA ETYKA, JAKA MORALNOŚĆ?!?
Raczej słabość, zacofanie i PSEUDOWIARA w strzelanie z energetycznych naleśników do ludzi. Już zaczynają się mega wymówki śmiechu warte.
Aquila - to standardowe zachowanie takich ludzi - jak żąda się dowodów to oni, że to niemoralne, nieetyczne tak robić nie można. Albo, że jesteś ignorantem, agresywnym arogantem itp. To przykre, ale standardowe. Oni zaraz i tak dalej swoje - co to oni nie potrafią, ale nie pokażą. Swoje przeżyli, a reszta to kaszaloty na drzewo banany prostować. Klękajcie narody (gdzie ja to widziałem :)) .
Można sobie odpuścić. Jakby coś potrafili to maks. przesuwanie ołówka po płaskim, pochyłym stole :lol
Trzeba otrzeźwieć i się obudzić ze snu...
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zgadza się Mike :) ale po co im na siłe otwierać oczy?
  • 0

rsn.arush.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dajcie linki do swoich zdjec na PW i imie to sproboje was zaatakowac :) a moze mi sie uda?
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Eh...ja nie mówiłem nic o żadnych magach, czarodziejach, PSI i ta część wątku jest dla mnie niezrozumiała. Ja tylko twierdzę, że za pomocą umysłu można w jakiś sposób wpłynąć na drugiego człowieka - nie wiem jak, ale chyba można. To tyle.
  • 0

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

rsn.arush Zdjęcie Aguili masz w wątku foto ;) próbuj szczęścia.
  • 0

rsn.arush.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ok juz szykuje igly i inne dziwne rzeczy... moze sie uda :] okolo 11.40 zaczynam probowac ;]
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jakie PSI, jaka energetyka? Naczytaliście się książek, nasłuchaliście opwieści i macie bujną wyobraźnię. Piszecie o magach, czarodziejach i innych wróżkach nie mając tak naprawdę o tym BLADEGO pojęcia. Piszecie o moralności, etyce i takich tam podobnych. JAKA ETYKA, JAKA MORALNOŚĆ?!?

No naprawdę jestem ciekaw, skąd ty wiesz co siedzi w mojej głowie i jak doszłem do teraźniejszych poglądów. Nie jesteś w stanie uwierzyć, że (uwaga, metafora) mogę mówić o telekinezie bo sam ją praktykuję, tak samo jak z PSI, a nie dla tego, że się naczytałem i sobie wymyśliłem...

Jaka etyka ? No wybacz, ale ja po prostu uważam, że atakowanie innych dla zabawy jest baaardzo nieetyczne. Sam byś raczej nie chciał, aby ktoś do ciebie podszedł i cię uderzył dla zabawy, bo mu się nudziło. Prawda jest taka, że może w przeciwieństwie do ciebie niektórzy ludzie nie chcą się wzajemnie mordować...
  • 0

#220 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Aquila prawda jest taka, że zdecydowana większość potężnych magów i "chodzących elektrowni jądrowych" to zwyczajni ludzie zainteresowani magią i ezoteryką lecz o małych(żadnych) umiejętnościach. Posiadają przeważnie wiedzię tylko w teorii, a przed innymi chwalą się, że energetycznym bąkiem mogą wybić pół miasta. Kiedy dochodzi do prowokacji takiej jak np. ty dokonałeś tłumaczą się, że nie chcą zrobić krzywdy, że wróci energia do nich x3 i w ogóle. Ludzi, którzy mogą ci zaszkodzić jest naprawdę bardzo mało i na tym forum napewno ich nie znajdziesz. Tacy ludzie nie chwalą się umiejętnościami tylko robią co mają zrobić i nie spowiadają się każdemu z tego. Taką prowokacją nie zrobisz sobie krzywdy ale zato ośmieszysz "chodzące elekrtownie jądrowe", które wzrokiem zapalają żarówkę.
  • 1

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Chodzące elektrownie jądrowe ? Gdzie ?! Trzeba wezwać Greenpeace :) .

Że niby wróci do mnie x3 ? Buhahha, ciekawe kto tu wierzy w bajeczki...
  • 0

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czasami prawda boli, ale trzeba ją powiedzieć...
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No spróbuję dowiedzieć się chociaż jaki ma kolor domu turrkus albo coś w tym stylu

Zeby Ci pomoc patrzylem sie na na moj awatar i myslalem o wygladzie i kolorze mojego domu i jego lokalizacji.

Zycze powodzenia, bo na podstawie "aury" awataru podanie takich informacji jest wg mnie baaaardzo trudne ;)
  • 0

rsn.arush.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

yyy zobaczyc twoj dom przez komputer to jest dopiero porazka... ja chociaz mialem racjonalne metody wydrukowalem male zdjecie
aquilli(czy jakos tak) i przykleilem do lalki voodoo(z McDonalda) zaczelem z pasja wbijac w nia igly a potem zdjecie spalilem... aquilli nie ma wiec moze... mhm sie udalo ? :]
  • 0

Mike.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

AQUILA NIE ŻYJE!!! I DOM MU SIĘ SPALIŁ!!! WŁAŚNIE MÓWIĄ O TYM NA TVN24:

"POTĘŻNY ATAK ENERGETYCZNY ZABIJA MŁODEGO CHŁOPAKA I PALI MU JEGO RODZINNY DOM"
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych