Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ataki energetyczne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
325 odpowiedzi w tym temacie

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jalowa rozmowa :/ niech sobie kazdy wierzy w co zechce, ale Fenix zamiast pisac glupoty typu "chcesz umrzec ? nie chce ci zrobic krzywdy, zburzyc swiatopogladu" poprostu unikaj takich tematow albo nic nie pisz, albo napisz, ze nie masz pewnosci co do swoich zdolnosci, tylko w nie mocno wierzysz i nie sa one do zabawy, tylko dla wlasnej satysfakcji i samopoczucia przynaleznosci do elitarnej grupy.
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To moze zaproponuj inna metode udowodnienia swoich zdolnosci?

mnie ciekawi skad wszyscy ci uzdolnieni wiedza, ze potrafia zrobic komus krzywde na odleglosc, skoro z zasady tego nie robia?

Co mi da to że się rozchorujesz? No może 3 minuty radochy- i nic wiecej, oprócz karmy która do mnie wróci.
Zazwyczaj na zwyklych ludzi nie marnuje sie czasu, ja czesciej pomagam niz szkodze :)
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Skoro pomagasz to wyslij mi pozytywna energie, badz Aquili. Prosze, bo mam dolka.
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja czesciej pomagam niz szkodze

Powazne stwierdzenia. I latwiejsze do udowodnienia niz atak (bo nie ma problemow moralnych). Moze cos z tego bedzie :)

edit: Jezeli Skrzypu sie zgodzi przekazac pozytywna energie Aquili badz Tiamatowi, to proponuje, aby osoba ktora ma otrzymac pozytywna energie nagrywala "się" na kamere- moze cos sie uda uchwycic
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zatem niech ktoś prześle mi energię, niech sprawi, że odczuję mrowienie albo ciepło (bo takie deklaracje już słyszałem i tak miało rzekomo być).

Niech ktoś w jakikolwiek sposób zadziała na odległość. Nie chcecie pójść na atak, nie ma sprawy, niech będzie energia pozytywna :]

Tylko wolałbym, żeby zabrali się za to ludzie pewni swoich umiejętności, aby nie skompromitowali sięjak poprzedni partacze co tylko obiecywać porafili i byli przeświadczeni o swoich "zdolnościach", jak zresztą wielu innych, co tylko w gadaniu są mocni.
  • 0

Robaczek.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeżeli chcecie 100% efektu, to jednak atak- chętni na PW.
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Już sie zgłosiłem, zobaczymy czy atak się powiedzie.

Świadomie proszę o najbardziej hardcorowy atak z możliwych :)
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Aquila przyznaj ze troche sie boisz :P :D
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ależ skąd :D

Jak na razie czekam na odzew Skrzypa, bo coś długo nie daje znaku życia na PW.

Co do kamerki - dobry pomysł, ale niestety nie mam, ale jakby co to mogę siedzieć cały czas na gg (o ile znów mi się ine skrzaczy :/ ) i odpisywać chętnym, że wciąż żyję i nie smaży mi się mózg :] :D
  • 0

Fenix.
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Aquila - przepraszam za swój stosunek do twej osoby podczas naszej ... rozmowy. Na spokojnie zakończę - po prostu nie rozumiem jak można chcieć takiego dosadnego dowodu he he...

Co do ataku Skrzypa... słyszałem, że magowie mogą być nieprzyjemni, nawet jeślo nie wierzysz w to, że może ci się coś stać, może na wszelki wypadek podałbym ci metody obrony ? Na wypadek, gdyby Skrzypu przesadził he he...
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Fenix, no wiesz? To zabrzmiało jak pożegnanie na zawsze :D

A tak na marginesie, to specjalnie trochę przeginałem w rozmowie, żeby sprowokować atak, więc możesz puścić w niepamięć niektóre słowa, bo nie jest tak do końca, jak napisałem.

Cóż, może ktoś mi nie uwierzyć, ale to jest mój sposób dotarcia do prawdy. A że dla niektórych moze się on wydawać szalony - no cóż, ja będę "smażony", nie oni.
No a poza tym jestem na tyle mocno przekonany o słuszności swojego stanowiska, że z ochotą się poddaję temu eksperymentowi.

Skrzypu odpisał, że atak nastąpi koło 2-3 w nocy, a szczegóły jeszcze dostanę. Nie wiem niestety, czy bede wtedy na gg, bo jutro muszę dość wcześnie wstać a jestem śpochem, który potrzebuje conajmniej 10h snu na dobę :] :D

Czekam na dalsze instrukcje i na ruch Skrzypa.

A co do metod obrony, dzięki za troskę, ale nie skorzystam. Jak hardcore to hardcore.

Dla chętnych - 3245315 - moj nr gg
  • 0

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aquila, gratuluję wątku :-) Zaoferowałbym świeczkę na nagrobku, ale coś czuję, że nie będzie takiej potrzeby :-D
  • 0

Fenix.
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Aquila - skoro mamy już nigdy nie rozmawiać, jeszcze raz przepraszam...

PS: Żartowałem he he...
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Qrde... z powodu iż nie interesuje sie tego typu tematyką to nie zaglądam w te działy za często, ale widze, że tu niezła impreza była... i szykuje się jakiś "atak"... :D

Ciekawe ile jeszcze tego typu klimatów opuściłem :D
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A tak jeszcze ciekawi mnie, jak wygląda taki atak, bo jak na razie każdy rozpisywał się o jego straszności ale dalej nie mam pojęcia, czego tak naprawdę powinienem się spodziewać, bo okaze się, że powinienem oczekiwać np swędzenia stopy, a ja to zwyczajnie oleję i z eksperymentu nici :D

Zatem co - duszność? Zawroty głowy? Panika? Ból fizyczny? Mdłości?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych