Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ataki energetyczne

• Please log in to reply
325 replies to this topic

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Impreza ? Czułem się jak na froncie he he... ale to już przeszłość, pogodziliśmy się...
  • 0

#122 Gość_inga

Gość_inga.
  • Tematów: 0

Napisano

To, co piszecie na temat powyższy - wasze spostrzeżenia i uwagi oraz komentarze, "poruszyły" mną tak bardzo, że postanowiłam napisać kilka zdań, pomocnych mam nadzieję w lepszym zrozumieniu bardzo niebezpiecznego zjawiska, jakim jest wampiryzm energetyczny. Wampiry można podzielić na:
- emocjonalne
- energetyczne
- oraz wampiryzm przemocy, rodzaj wampiryzmu seksualno - emocjonalnego (czerpanie energii z widoku poniżania,sadomasochizm, ogólnie krwawe obrazki)

Omawiamy tutaj jednak tylko rodzaj wampiryzmu energetycznego ( a raczej zastanawiacie się, czy rzeczywiście istnieje), skupię się więc na nim. Wampiry, nie różnią sie na pierwszy rzut oka od zwykłego Kowalskiego, ale tylko na pierwszy, zasadnicza różnica dotyczy bowiem ciała astralnego.
Ciało astralne wampira - psi, nie jest zdolne do wytwarzania dostatecznej energii życiowej, potrzebnej do normalnego funkcjonowania, musie ją więc w jakiś sposób uzupełniać.
Istnieje pewna teoria mówiąca, że astral wampira nie jest w stanie utrzymać energii, ponieważ jest "nieszczelny", co zmusza go do częstych posiłków "poza domem" ;)
Osobnik ów, może pobierać energię od żywiołów, fauny i flory, ale najlepszą, najwartościowszą energię posiadają ludzie, ludzie "przebudzeni" - czyli tacy, których zmysły zostały przebudzone, którzy są świadomi istnienia i posiadania ciała astralnego.
I to by było na tyle.
Teraz chętni do energetycznej ofiary powinny się ustawić w kolejce... ;)
  • 0

Powder{_}Keg{_}.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jeżeli to się okaże prawdą to możecie każdego człowieka na forum podsmażać oby nic się nie stało :aaa:
  • 0

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Skoro atak jest już ustalony, pozostaje życzyć mi jedynie powodzenia Aquili w dotrwaniu do rana. ;) Skrzypu ma szansę udowodnić swoje zdolności. Zobaczymy jak się to wszystko potoczy.
Pozdro
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

rozumiem, że zgon wchodzi w grę?
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Myślę że skrzypu jest na tyle odpowiedzialny, że nie przesadzi. Ale tak, zgon jest możliwy niestety. Jak by co to trzymam kursor na IM do szefa Wydziału Obrony he he...
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie ma to jak nakręcanie klimatu ... He He :D
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Fenix, ale Ty się czasem nie wygłupiaj :D Żadnych ruchów z Twojej strony please, ani tej Gildii, bo nie chcę aby potem ewentualną porażkę Skrzypa tłumaczyć sobie "interwencją Gildii".

Więc proszę, bez żadnych działań których bym osobiście nie zaaprobował.

A co do zgonu i odpowiedzialności atakującego - Skrzypu - WAL BEZ OPORÓW!

BIJ I NA ODZIENIE NIE PATRZ!

USE THE FULL POWER OF THE DARK SIDE OF THE FORCE! :D
  • 0

Powder{_}Keg{_}.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fenix Nightwalker a są jakieś sposoby obrony przed tym bo jak by się to okazało prawdą to by się bardzo przydały
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dobra, ja nic nie zrobię, żebyś tylko potem nie przyszedł jako duch i nie miał pretensji...

A faktycznie, klimat potrafimy budować...

Sposoby obrony ? Jeżeli jest to atak przeładowujący czyli atakujący przesyła ci energię w celu przeładowania systemu nerwowego, należy wyobrazić sobie swoją wewnętrzną energię, chwycić się czegoś, najlepiej metalowego i uziemionego a następnie wyobrazić sobie, że ta energia przepływa z ciała przez rękę do trzymanego przedmiotu. Energię powinno się najlepiej wyobrażać jako płynną substancję przecinaną blaskami. Można zawsze oddawać energię do ziemi lub podłogi. To się nazywa Grounding.

Jeżeli atakujący wysysa z ciebie energię należy sobie wyobrazić tą płynną świecącą substancję, jak z przestrzeni wokół ciebie wraca z(s)powrotem do twojego ciała.

Można też stworzyć tarczę, w tym celu wyobrażamy sobie wyżej wspomnianą energię, jak wychodzi z czubka naszej głowy i otacza nas jak bańka mydlana a następnie przywiera do skóry.

Jeżeli to nie wystarcza to znaczy, że atakujący jest naprawdę dobry i zawzięty i należy szukać pomocy np w Wydziale Obrony Gildi he he... Z własnego doświadczenia wiem też, że czasem pomaga pierścień atlantów założony na palec wskazujący, ale nie wiem jak będzie w przypadku innych osób.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Aquila to teraz zniknij z forum na jakiś czas i podpatruj komentarzy ... typu "Aaa to prawda" , "On to zrobił... dokonał tego" :D
  • 0

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Buhahaha, no to by było dobre :D .
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Fenix, to ta cała obrona, którą opisałeś opiera się na fizyce, nie? :P znaczy wystarczy sobie wyobrazić uziemianie pioruna i myk, po problemie ;)

Aquila, bądź dzielny!
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aquila to teraz zniknij z forum na jakiś czas i podpatruj komentarzy ... typu "Aaa to prawda" , "On to zrobił... dokonał tego" :D

No to by było coś :D

Ale dalej nie wiem, czego mam się spodziewać. Bez obaw, nie wycofam się, ale muszę wiedzieć do czego mam porównywać ewentualne skutki.
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No to zobaczymy, czy dasz się przekonać :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych