Oficjalnie debata o 2012 roku się skończyła. Jednak nie wszystko zostało powiedziane i "odkryte". Wiele tematów zostało do omówienia i przedstawienia, ale zacznijmy od początku.
Na wstępie ogromne ukłony dla PRZEMA!! :brawo: :brawo: :drink: Mimo, iż minimalnie tą debatę wygrałem to dla mnie Ty jesteś jej zwycięzcą!! Zgadza się! To ogrom Twojej pracy ukazał wielu osobom jak dużo jest przesłanek często bez namacalnych dowodów, ale SĄ.
Przyjęte przeze mnie stanowisko obrony normalności 2012 roku to zwykły BLEF!! Zgadza się! Słowa pisane o dwóch osobowościach to nie puste słowa. We mnie cały czas toczy się ogromna bitwa (i toczyła się jak wytaczałem najcięższe armaty w debacie). Jakie jest moje osobiste zdanie co do roku 2012?
Stanie się COŚ, ale nie w 2012 roku! Zacznie się już trochę wcześniej, bo w okolicach 2009 czy 2010, a swoją całą siłę to COŚ ukarze w 2013 roku! Data 21.12.2012 to tylko SYMBOL! Żaden niesamowity dzień! I przede wszystkim NIE BĘDZIE TO APOKALIPSA czy KONIEC ŚWIATA! Nie myślmy w tych kategoriach!
Wielu teraz zadaje sobie pytanie: "Czy Mike zwariował??" NIE!

Wiem że to co napisałem wyżej to śmiałe słowa, nawet bardzo. Już widzę jak Tiamat czy Aquila mnie rozszarpują krzycząc o dowodach! Pewne rzeczy pokażę, pewne to "wiara" i wewnętrzne źródła poznania jak to określił PRZEMO. Są jednak poszlaki tak specyficzne i wykraczjące poza nasze rozumowanie, które nie dają mi spokoju i dały jasne podpowiedzi (o odpowiedziach 100% NIE MA MOWY).
Gdybym miał w ręku TWARDE 100% dowody, że coś się zacznie dziać to nie siedziałbym z nimi w domu tylko bym działał. Wszystko wskazuje na to, iż ludzkość ma być całkowicie nieprzygotowana na to COŚ co się wydarzy!! Nikt nie chce nas ostrzec! Nikt nie chce nam pomóc - jeżeli chodzi o globalną skalę! Wiem, że piszę tajemnicze słowa - z czasem będę się rozwijał. Ten post jest tylko wstępem do tego co chcę przedstawić.
Czym jest to COŚ i jak według mnie będą wyglądały najbliższe lata przedstawię w kilku najbliższych postach. Prośba do Przema i wszystkich osób poważnie traktujących temat roku 2012 o współpracę i przedstawianie własnych inforamcji - z wszelakich źródeł i miejsc. Ważne by podawać dokładne źródła, by "weryfikacja" mogła doprowadzić do coraz to jaśniejszych odpowiedzi!