Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wywoływanie duchów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
666 odpowiedzi w tym temacie

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie każdemu można zaufać ale trza wiedzieć komu można...

Zatem zycze szczescia w wierzeniu i ufaniu ludziom we wszystko na slowo. Nienawidze owijania w bawelne, nienawidze wykretow, zadam konkretow, a wypowiedzi w temacie o atakach energetycznych wolaja o pomste do nieba, cos w stylu "wiem, ale nie powiem".
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Wielki lol... Mogłem napisać to prościej...
Powiedziałem co miałem do powiedzenia...
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Masz racje jeden wielki LOL, a jesli chodzi o Twoj tekst:

Prawda jest niestety smutna ale zwykle jest tak, ze ci co mają najwięcej do powiedzenia milczą a ci co chcieliby miec najwiecej do powiedzenia sieją zamęt..

prawda to jest taka ze ci co maja duzo do powiedzenia nie milcza, lecz maja duzo ale TYLKO do powiedzenia, nic wiecej.
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja mialem przygode z wywolywaniem.. niemila :/
Opisze pozniej bo juz pozno i ide spac :)

A co tam, nie umre jak sie poloze spac 10 min pozniej.

Wiec to bylo tak..sciagnalem z neta poradnik typu jak wywolac ducha etc. (glupota)
No i z kumplem sie zaczelimy bawic, przygotowalismy stolik i potrzebne rzeczy.
Nie pamietam juz kogo wywolalismy, ale niedlugo potem cos zaczelo stukac w szybe.
Mozna powiedziec ze ktos znal nasze zamiary i sobie jaja robil.
Cala droge mialem uczucie ze cos mnie sledzi, patrzy sie na mnie ciagle. Uczucie to
towarzyszylo mi dosc dlugi czas, ale poza tym nic sie nie dzialo. Kumpel odczuwal to samo -
uczucie ciaglego patrzenia sie przec kogos/cos na niego.

Zreszta mozna to na logike wziac tak czy siak.
* Uczucie bycia obserwowanym -> strach obsesja wrazenia po seansie.
* Stukanie -> mozliwe ze jaja ktos sobie robil.
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Czekam z niecierpliwoscia ;) jestem tak ciekawy ze chyba sie poswiece i sam taki seansik zorganizuje :P dam znac, jesli po tym mnie nie bedzie juz na forum, to znaczy ze nie przezylem seansu (pewnie niektorzy nie mieliby nic przeciwko :P ) albo przyjde i zdam relacje.
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Stukanie -> mozliwe ze jaja ktos sobie robil

A jeszcze bardziej mozliwe, ze jakis owad zwabiony swiatlem dobiegajacym z pokoju w ktorym odprawialiscie seans chcial sie do niego dostac i kilka razy zderzyl sie z szyba- wiem ze jest to mozliwe bo sam to przerabialem (cos mi pukalo w szybe, wiec zdecydowalem sie zbadac sprawe ;) i po dokladnym obejrzeniu szyby zauwazylem czarna kulke (cos podobnego do bąka) usilnie probujacą wleciec pr4zez zamkiniete okno)
  • 0

Akane.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja raz wywoływałam duchy z koleżankami. Nic się nie stało... Ale jak moja kumpela mi mówiła, że jak poznała nowych kolegów to spróbowali. Robili to u niej w domu. Po tym ona czuła się w swoim mieszkaniu jakos dziwnie, nieswojo, bała się. Jak jej mama się o tym dowiedziała to zatrudnili egzorcystę. gość cos tam porobił i to sie skończyło.
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Fakt, uczucie bycia obserwowanym i śledzonym jest bardzo powtarzalne u osób, które próbowały wywoływać duchy.
  • 0

Dung.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mimo wszystko lepiej nie igrac z ogniem. Przynajmniej ja tak sadze. Jest tyle samo hisotii o nieudanych seansach co historii o duchach, UFO itd. Tzn. ze cos w tym musi byc.
  • 0

Darken88.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszystko zalezy od tego na jakiego ducha sie trafi - jednak w wiekszosci przypadkow pod wzywanego ducha podszywa sie inny, tzw. nizszy byt ktory bardzo lubi zabawiac sie ludzkim kosztem, albo co gorsze - demon, ktory potrafi wyczuc osobe o slabych nerwach i "usadowic sie" w niej doprowadzajac ja na skraj zalamania psychicznego. Jednym slowem - wiecej szkod niz ewentualnego pozytku :)
  • 0

ciemność.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie dość, że potrafi wyczuć słabe nerwy to właściwie każdą słabość, lęk i wadę.
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja

Napisano

wątpie abyś odrazu wywołał demona :] Bo do tego trzeba już mieć trochę doświadczenia :]
  • 0

ciemność.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Skoro mowa o duchach złych to są sprytne jak jasna cholera i same Cię znajdą, gdy w ogóle zaczniesz cokolwiek wywoływać.
  • 0

Erni.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wywoływanie duchów- nie powinno się takich rzeczy robić. Ja sam osobiście uważam to za totalną głupotę. Dusza która teraz spoczywa wiecznie, powinna spoczywać wiecznie a nie powinna być "wyrywana" ze swojego snu. Moje zdanie.
  • 0

ciemność.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Są wyjątki, w których można to zrobić, ale trzeba mieć na prawdę poważne powody.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych