Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wywoływanie duchów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
666 odpowiedzi w tym temacie

Layser.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Często słyszę różne historie o wywoływaniu duchów i rzadko aby coś dziwnego nie działo się po tym więc wolę się za to nie brać.
  • 0

kkarolinka_85.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

uczestniczylam kilka razy w seansach spirytystycznych:)niestety nie bylo to w polsce a w anglii.i dopoki nie przezylam takiego doswiadczenia nie wierzylam w duchy....do tej pory jak o tym mysle to sie zastanawiam czy ja naprawde to widzialam:P na szczescie mam plytke dvd i jak zaczynam miec watpliwosci to ja sobie ogladam:)ale nikomu nie polecam wywolywania duchow na wlasna reke!nigdy nie wiadomo co moze sie zdarzyc wiec uwazajcie:)tak sie jeszcze zastanawiam czy wiecie czy sa u nas w polsce grupy ludzi ktorzy zajmuja sie przeprowadzaniem sledztw paranormalnych!?jezeli ktos wie cos o takich grupach bylabym wdzieczna za info:)najlepiej z wojwodzwa pomorskiego:)
  • 0

Nemo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W większości przypadków ducha się NIE DA wywołać, gdy egzystuje blisko ziemi to ok, jest taka możliwość, ale przy wywoływaniu duchów zwykle pojawia się duch który był najbliżej miejsca przywoływania, podszywa się pod osobę którą chcieliśmy przywołać, a nam wydaje się, że przyzwaliśmy ducha naszej ciotki czy nawet samego Hitlera (co jest jak widzę bardzo modne ^^).
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Trochę mi szkoda tych biednych duchów...taki Adolf około północy jest bardziej popularny na świecie niż Św.Mikołaj (jak on się wyrabia przy tysiącach seansów spirytystycznych w kilka godzin ?).
Widzę też pozytywny wpływ resocjalizacji skoro dostaje przepustki :mrgreen:
  • 0

Nemo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak on się wyrabia przy tysiącach seansów spirytystycznych w kilka godzin

Ludziom wydaje się, że przywołali Hitlera, a to tylko duch podszywający się pod daną osobę.

Użytkownik Nemo edytował ten post 05.12.2007 - 12:03

• 0

Kaiochin.
  • Tematów: 36
  • Artykułów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

i tu jest chyba jedyna rzecz z ktora sie zgadzam z kosciolem. Kazdy ''duch'' przywolany jest ''duchem'' zlym :/ a pozatym wg. mnie to jest taka czysta glupota. chcesz dreszczyku emocji? zamiast wywolywac duchow skocz na badziii :D :mrgreen: :rotfl:
  • 0

Kryczmen.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To nie jest zabawa takie `przywoływanie` duchów .
wyżej już masz opisane .
  • 0

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mógłby mi ktoś podać numery stron na których są przepisy na wywołanie ducha ?
  • 0

Retired.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe, pokolenie samobójców czy jak?
Wywołuj ducha, potem będziesz miał problemy finansowe, nałogi i rozwolnienia.
Ostrzegałem.
  • 0

_mto_.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jasne, za pomocą nitki, świec, szklanki i kręgu z osób. Zadajemy pytania tak aby duch mógł odpowiedzieć TAK lub NIE. Lecz nie radze się w to bawić.
  • 0

Immortal_Girl.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurcze... ludzie ostrzegają że to nie bezpieczne , że po co przeszkadzać duchom itp. ale i tak zawsze znajdą się ludzie którzy wywołają ducha... nie ważne jak wiele ludzi musi przez to zginąc będą tacy którzy muszą się przekonać na własnej skórze. Dla mnie to dziwne.. :P
  • 0

Pingwin.
  • Tematów: 28
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kiedyś razem z kumplami wywoływaliśmy duchy chcieliśmy wywołać ducha dziadka mojego kolegi a więc zeszliśmy do piwnic i zaczeliśmy układać jakieś świeczki w kształt pentagramu.... Po wywołaniu ducha opowiadaliśmy sobie straszne historie potem poszliśmy na górę spać następnego dnia chodził za nami jakiś cień faceta o lasce to działo się przez jakiś tygNIE RADZE WYWOLYWAC DUCHOW
  • 0

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jasne, za pomocą nitki, świec, szklanki i kręgu z osób. Zadajemy pytania tak aby duch mógł odpowiedzieć TAK lub NIE. Lecz nie radze się w to bawić.

nie działa
myślisz że duch jest aż tak głupi że może tylko tak/nie odpowiadać ?
dlaczego w rzekomo nawiedzonych domach naukowcy którzy tam nocowali nic nie zobaczyli, nic nie usłyszeli, nie było żadnych duchów...

dlaczego wszyscy piszą nie nie radzą tego robić ? może dlatego że nic się nie stanie, ja próbowałem i nic :)
  • 0

oOo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kiedyś razem z kumplami wywoływaliśmy duchy chcieliśmy wywołać ducha dziadka mojego kolegi a więc zeszliśmy do piwnic i zaczeliśmy układać jakieś świeczki w kształt pentagramu.... Po wywołaniu ducha opowiadaliśmy sobie straszne historie potem poszliśmy na górę spać następnego dnia chodził za nami jakiś cień faceta o lasce to działo się przez jakiś tygNIE RADZE WYWOLYWAC DUCHOW

Urzekła mnie twoja historia.Ale to musiało być straszne co nie, już obgryzam paznokcie ze zdenerwowania, zachciało ci sie wywoływać duchy to masz.
EDIT : Jeszcze jedno przyszło mi do głowy, może tej dziadek z laska to był dziadek twojego kolegi. :D

Użytkownik oOo edytował ten post 08.01.2008 - 14:37

• 0

Pingwin.
  • Tematów: 28
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Być możę ale szczerze mówiąć zbytnio nie pamiętam tego zdarzenia lecz mół być to jego dziadek
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych