Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wywoływanie duchów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
666 odpowiedzi w tym temacie

Camillo.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

najpierw musisz sie zastanowic czy warto. a potem powiedz. "daje sobie z tym spokoj". co innego czytac o tym a co innego to zrobic. a bym sie nie odwazyl. mialem 12-13 lat chcialem. mam 19 i nie sprobowalbym
  • 0

Yaros.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na pewno nie bede wywolywal duchów , poniewaz wiem ze zamiast ducha mozna wezwac szatana i wtedy ma sie naprawde przekichane
  • 0

Camillo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

więc po co Ci wiedziec jak sie to robi?? wytarcza Ci chyba opowiadania innych co sie dzieje podczeas seansu
  • 0

Yaros.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem jak to sie robi i wystarczaja mi opowiadania innych co sie dzieje.
  • 0

zmaza.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam dla Was kolejną sprawę, którą postanowiłam tu opisać...
Dziewczyna miewała dziwne misje...w jej domu często spadały rzeczy z półek (samoistnie...chyba), urządzenia elektryczne włączały się i wyłączały, pies szczekał i 'jeżył' się na różne miejsca domu jakby coś widział, ale w tych miejscach dziewczyna nic nie dostrzegała. Słyszała głosy. Ogólne nawiedzanie przez duchy.
Poważna sprawa. Dziewczyna była dziewicą. Któregoś razu miała bardzo dziwny sen. Mianowicie śniła jej się Matka Boska, anioły oraz demon. Jego potężna moc i chęć posiadania. Później śniło jej się że została przez tego demona zgwałcona. Od tamtego czasu jej się pogorszyło. Traciła przytomność, jakby w jej ciało wstępował ktoś zupełnie inny. Gadała rzeczy dziwne i niezrozumiałe. Stała się bardzo zamknięta i wystraszona. Śnił jej się co noc demon i śniła jej się ona .... w ciąży. Jakiś czas po śnie o gwałcie postanowiła pójść do lekarza ginekologa bo fiksowała już kompletnie. Okazało się, że nie jest dziewicą....Co mnie przeraziło kompletnie.
Nie miała nigdy seksualnego partnera, dziewczyna głęboko wierząca.....wyznająca zasadę...sex po ślubie....

ta sprawa nie daje mi spokoju....
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

mi ten twój post zalatuje sceną z "Dziecko Rosemary" R. Polańskiego :D
  • 0

pawlo18.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Według mnie to raczej fake ta opowieść.

@Zmaza a skąd ją wytrzasnęłaś, że tak niegrzecznie się zapytam.
  • 0

bloodprincess.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie można od razu twierdzić, że to fake... Ciekawa historia :) i jedno małe pytanko- wiadomo czy zaszła w ciąże, czy jedynie straciła dziewictwo?
  • 0

Frugoo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja osobiście nie wywoływałam i nie mam zamiaru, ale od koleżanki słyszałam, że znajome jej mamy wyowyływały duchy. Niby nic się nie działo, poszły spać. Nad ranem w domu, w którym odbył się seans jedna z tych kobiet się obudziła i zobaczyła nad sobą ducha kobiety. I tak codziennie aż wezwała egzorcystę.

zmaza Całkiem intrygujące. Skąd znasz ten przypadek?
  • 0

zmaza.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jedynie stracila dziewictwo. ja tez sie usmialam jak mi to opowiedziala, ale dziewczyna na prawdę zachowuje się co najmniej przerażająco co skłoniło mnie do lekkiego uwierzenia jej. przecież nie będę zaglądać jej w c*** :)
  • 0

meris.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobrze chyba czas zebym i ja sie podzielił swoimi obserwacjami dot. wywoływania duchów etc.
Jakiś bo ja wiem miesiac dwa? temu nie moglem spać nocą moze wlasnie dla tego ze naczytłame sie wczesniej tych wsyzstkich histori o oniryzmie spirytualizmie etc. Wiadomo młodosc:] podkusiło mnie zeby sprobowac skontaktowac sie z kimś. Wiem wiem to glupi pomysł byl ale wiecie jak to jest kiedy cos tak bardzo kusi... W pokoju ciemno zamkniete drzwi ogólnie taki klimat odpowiedni do skupienia sie. Nie znałem zadnych technik bo nie myslalem, ze bede to robił postanowiłem to zrobic na tzw "chybił trafil" moze mi sie uda;] Usiadłem sobie jakos tak pod sciana na łozku. Pamietałem ze co bylo mowione o modlitwie na poczatku do anioła stroza itd. No dobra na luzie do tego przystąpiłem. Po tym tak sobie pomyslalem ze nie mam za bardzo nic pod ręką zeby przywolywac według schematow jakie tam slyszlaem: klucz, talerzyk cos tam bylo na forum o tym. No to nie wiele myslac wzialem biblie. W sumie to naweet lepiej sie poczulem z ta biblia w reku. Polozylem rece na te biblie i zaczalem w myslach sobie mowic cos w stylu "przywoluje Cie... no i padlo na moja prababcie" (za dlugo jej nie znalem zmarła jak mialem 5 latek) Powtarzalem to w myslach jakis czas w sumie nie wiem ile to trwalo bo czlowiek zmeczony i otumaniony...
No i tu sie zaczynaja schodzki wiadomo autosugestia dziala :) dziala na nasza niekozysc podczas takiego dzialania jak wywolywanie duchow. Kazdy szmer, kazdy ruch czegos mozemy zinterpretowac jako ruch istot pozaziemskich etc. No i w tym przypadku bylo tak i ze mna :) Poczulem, ze mi zimno ... no to od razu na mysl mi przyszlo hmhm ten program na discavery --> tam cos bylo ze zimno sie robilo osobom do ktorych przychodzily duchy o wszelakich celach. Przy tym zimnie mhmh nie do opisania jest uczucie taki terror połączony z ciekawoscia z inspiracja... Z jednej strony bałem sie robic cos dalej i wogole sie ruszyc a z drugiej chcialem na wykozystac sytuacje ktora juz mam jak najlepiej. No i przerwałem jednak swoją "zabawę" i mysle, ze samemu lepiej sie w to nie bawic bo cos w tym jest jednak... Duzoo ale to duzoo rzeczy traktujemy jako "ducha" choc czesto jest to nasza autosugestia. Trzeba byc na to na pewno przygotowanym i wiedziec czego sie chce. Ja z checia powtorze swoj "wyczyn" bo jestem coraz bardziej pochloniety tym zagadnieniem ale zrobie to tylko i wylacznie z doswiadczona osoba. Tyle ode mnie :) pozdro.

Chciałęm sie jeszcze z wami podzielic historia, ktorej moja mama byla swiadkiem. Akcja dziala sie w biurze (urzad miejski) pracownik zaczal sie wierzgac na podlodze w czasie pracy i wykrzykiwac jakies glupoty. 3 duzych ze tak nazwe dosyc potężnych męzczyzn chcialo go przytrymac ale nie mogli za bardzo utrzymac go. Wiem , ze czesto podczas opętan ludzie wykrzywiaja sie dziwnie ale wlasnie slyszalem tez, ze czlowiek opetany czesto dostaje jakies poklady sily i to duze.
  • 0

pawlo18.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Powiem tak dobrze, że w porę się wycofałeś, gdyż nie wiadomo co mogłoby się z tobą stać, bo jak widzę z twoim doświadczeniem w tamtym czasie było krucho. Chociaż jako człowiek wierzący zrobiłeś dobrze modląc się wcześniej do anioła stróża. Nawet jak ci się udało przywołać ducha to raczej byś się nie porozumiał z tego względu, że nie miałeś po prostu jakiegoś narzędzia, dzięki któremu można by rozmawiać.

Jedno pytanie czego nie umieściłeś w tym opowiadaniu, a mianowicie jaką formułką "pożegnałeś" ducha?
  • 0

meris.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widzisz tak się składa, ze raczej nie udało mi sie wywołac ducha. To zimno i to poczucie terroru, o ktorym mowilem bylo prawdopodobnie podsuniete przez moją autosugestie :) jedyne co zrobilem po tym calym zajsciu to sie pomodlilem jeszcze raz to wszystko. Nie odwoływałem ducha bo myslalem wtedy, ze raczej sie nie udało :) no i chyba nie udało sie na prawde bo od tamtej pory nic dziwnego sie nie dzialo.
  • 0

Wujek Mechanik.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy wywoływaliście kiedyś duchy ??
Czy działy się różne dziwne rzeczy w trakcie i po seansie ??

Tak, takie cienie i jasnosci i mroczki mialem przed oczami. I od tej pory mnie ordby nawiedzaja w narzedziowni.
  • 0

Piotrek.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Do wywoływania duchów trzeba dojrzeć najpierw, a kto dojrzał nie będzie taki ślepy i nie wywoła duchów z potrzeby udowodnienia sobie, ze takie coś istnieje
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych