Napisano 23.12.2006 - 12:00
Aquila szanuje to, że masz swoje zdanie... teoria spiskowa nie jest nikomu wbijana do głów, bo ludzie sami szukają "alternatywnej prawdy".
Napisano 23.12.2006 - 13:41
A przytoczone argumenty to za malo? Tylko mi nie mow, ze nie slyszales w oficjalnych wersjach o zniszczeniu rdzenia... swego czasu BBC nawet zamieszczalo ciekawy rysunek o nalesnikowym skladaniu sie budynku...
Mozemy tyle, że nie odpowiedziałeś na pytanie: czy jest mowa o "zniszczeniu" rdzenia czy o jego "uszkodzeniu"? Mogę się mylić, ale te dwa samoloty rdzeń WTC uszkodziły a nie go zniszczyły.skoro zatem mozemy wykluczyc (ok ok, powiem inaczej: przyjmijmy, ze wykluczamy) i wysoka temperature i to, ze po katastrofie rdzen sie ciagle trzymal, ze dzialala choc jedna winda - jak wynika z powyzszego przykladu. To co nam jeszcze pozostaje? Jakie to "inne" czynniki, lub ich nagromadzenie mogly spowodowac zawalenie sie budynku? Jesli byly takowe to musialy sie nawarstwiac, bo troche to trwalo zanim rozpadl sie (tak nie bojmy sie tego slowa - po prostu eksplodowal) budynek. Jednakze skoro lotnicze paliwo wypalilo sie po kilku minutach (patrz raport FEMA) to co sie tam stalo?
Napisano 23.12.2006 - 15:05
Napisano 23.12.2006 - 15:14
Napisano 23.12.2006 - 17:08
Napisano 23.12.2006 - 17:34
Napisano 23.12.2006 - 18:04
A tymi słowami potwierdzasz tylko swoją arogancje i nie powiem co jeszczeja mogę o antyBushowcach powiedzieć dokładnie to samo.
Napisano 23.12.2006 - 18:14
Hehe Tiamat, świetne słowa... Szkoda tylko, że rzucone na wiatr bo wy proBushowce wierzycie w każdą - bez wyjątku- bajeczke jaką wam zaserwuje Bush S.A. laugh.gif
A im zdrowszy człowiek tym bardziej zaakceptuje wiele faktów zawartych w TS.
Napisano 23.12.2006 - 23:38
Stary ja odwracam kota ogonem?? Nie wiem czy wiesz ale ja zapitalałem tutaj z przytoczonymi argumentami jak Ciebie jeszcze na forum nie było.. I nie mam żadnego obowiązku zapitalać tak cały czas... Może ty byś w koncu cokolwiek wniósł na forum zamiast wyśmiewać wszystko w lewo i prawo co??Bo tylko ciagle odwracasz kota ogonem, zarzucasz innym to samo czym sam sie poslugujesz, czyli stronniczosc.
Ja nie oceniam informacji z gory patrzac co jest spiskowe a co oficjalne, tylko wybieram to, co jest najbardziej prawdopodobne. I jest wielu takich ktorzy tez tak robia... ...czego o Tobie nie da sie powiedziec.
Tak się składa, że te cale moon, mars a w szczególności hologramy nigdy mnie nie interesowały także zamiast plec bezpodstawnie nic nie mów...Tak, szczegolnie hologramy zamiast samolotow,
Napisano 24.12.2006 - 00:33
Napisano 24.12.2006 - 01:34
W samolotach byli piloci, stewardesy, pasażerowie, bagaże oraz oczywiście terroryści. Jakieś wątpliwości?Nie wiemy co było w samolotach poza paliwem i co w związku z tym tak się paliło.
Napisano 24.12.2006 - 02:08
zamiast wyśmiewać wszystko w lewo i prawo co??
Napisano 24.12.2006 - 11:58
Madryt - 13 luty 2005
pożar biurowca
Wenezuela - 18 październik 2004
pożar biurowca
czy to mają być te "potężne" pożary w wieżach WTC?
A może tutaj widzimy szalejącą pożogę?
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych