La Chupacabra (to jest jego prawdziwe imie) "zyje" w hiszpani... kiedys na jakies wsi nie daleko barcelony, cala wies poszla na jakas uczte... bylo okolo 200 osob... nagle z daleka ujrzali dziwna, czarna postac... na poczatku mysleli ze to jakis niedzwiedz czy cos... ale im blizej sie zblizalo tym bardziej przybieralo na ksztaltach... dlugie spiczaste uszy, wielkie czerwone oczyka, krotkawe nogi z wielkimi stopami z dlugimi trzema pazurami, rece z pazura i malutkimi dlonmi az do ziemi, kly wystajace z pyska, male usta... a cale cialo bylo pokryte, gesta czarno-brazowo-szara sierscia... to bylo okolo roku 93'. "originalna" chupacabra wlasnie zyje w hiszpani... co jakis czasslychac pojedyncze wiadomosci z tamtych regionow o la chupacabrze... widzialem filmik jak hiszpanska policja znalazle w pobliskim jeziorze dziwne zwierze w wodzie... opisem przypominalo chuapcabre.... zaraz znajde filmik (chyba na smog.pl ale nie jestem pewien), wiec nie mylcie inny dziwnych zwierzatek z originalna la chupacabra.... lecz ten obrazek przypomina wlasnie la chupacabre... jak myslicie co to moze byc ?? moze to jakis nieznany nam gatunek?? albo z jakiegos labolatorium to ucieklo (glupia teza, ale teza to teza

) wedlug mnie ze to przybysz z kosmosu to extremalna teoria... ja jednak trzymam sie teori ewolucji....
http://www.smog.pl/w...452/chupacabra/ obiecany filmik z meksyku.... rok 96'. mysle ze to poprostu jakis nieznany gatunek i tyle, bo wedlug mnie zbyt duzo o tym mowy i watpie zeby to jakies ufo bylo