I dlatego m.in. zupełnie do tego się nie wtrącałem.Jesteś zbyt krótko by wiedzieć co miałem na myśli pisząc to co napisałem do Lynxa.
(...)
Proste?
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif)
Napisano 05.02.2007 - 10:44
I dlatego m.in. zupełnie do tego się nie wtrącałem.Jesteś zbyt krótko by wiedzieć co miałem na myśli pisząc to co napisałem do Lynxa.
(...)
Proste?
Napisano 05.02.2007 - 10:48
Napisano 05.02.2007 - 13:36
Muhad, zdecyduj się. W jednej wypowiedzi piszesz, że nie będziesz odpowiadał na moje posty, a przy najbliższej okazji wyskakujesz z prowokacjną pyskówką. Takiego zachowania można się spodziewać po gówniarzu z kiepskiego gimnazjum, a nie po studencie.To ja podam Twój
Podtrzymuję. Jeśli masz argumenty przeciwne, to je przedstaw w odpowiednim wątku zamiast pluć dookoła i toczyć pianę gdzie popadnie.Smog nie ma wpływu na zmiany klimatyczne naszej planety.
Tym stwierdzeniem wystawiłeś sobie najlepszą cenzurkę. Chyba już nikt nie ma wątpliwości, że jesteś zwykłym ignorantem, a głoszone przez Ciebie "otwarcie umysłu" i "czerpanie z różnych źródeł" to bzdura.A te Twoje artykuły wsadź sobie w pułeczkę. Mnie raport ONZ wystarczy.
ROTFL :-DTo co Lynx zamieszcza w ogóle mnie nie interesuje
Napisano 05.02.2007 - 15:54
Muhad, zdecyduj się. W jednej wypowiedzi piszesz, że nie będziesz odpowiadał na moje posty, a przy najbliższej okazji wyskakujesz z prowokacjną pyskówką.
Takiego zachowania można się spodziewać po gówniarzu z kiepskiego gimnazjum, a nie po studencie.
Podtrzymuję. Jeśli masz argumenty przeciwne, to je przedstaw w odpowiednim wątku zamiast pluć dookoła i toczyć pianę gdzie popadnie.
Tym stwierdzeniem wystawiłeś sobie najlepszą cenzurkę. Chyba już nikt nie ma wątpliwości, że jesteś zwykłym ignorantem, a głoszone przez Ciebie "otwarcie umysłu" i "czerpanie z różnych źródeł" to bzdura.
Pokaż, że jesteś cokolwiek wart i daruj sobie na przyszłość takie prowokacje. Ten post zgłaszam do moderatora i od tej pory będę tak robił z innymi w których będziesz próbował mnie obrażać.
ROTFL :-D
Napisano 05.02.2007 - 17:52
Napisano 06.02.2007 - 01:15
Napisano 06.02.2007 - 01:27
Napisano 06.02.2007 - 09:06
Napisano 06.02.2007 - 11:59
Może być i powinien być krytykowany za brak obiektywizmu. Autorzy Raportu nie wzięli pod uwagę tysięcy wyników pomiarów nie zgadzających się z ich koncepcją zmian klimatycznych. To efekt przyjętej metodologii eliminującej m.in. najnowsze wyniki badań wpływu Słońca na ziemski klimat. Innymi słowy, autorzy chcieli od samego początku wykazać katastrofalny wpływ człowieka na klimat i wybrali tylko te elementy, które tą wizję potwierdzały.Szczerze, to ja sobie nie wyobrażam jak raport oparty na badaniach kilku tysięcy naukowców z całego świata, może być jeszcze krytykowany
Napisano 06.02.2007 - 12:12
Napisano 06.02.2007 - 12:27
Napisano 06.02.2007 - 12:41
Przeczytałem coś więcej niż tylko artykuł opisujący streszczenie Raportu IPCC ;->a skad masz takie informacje?
Napisano 06.02.2007 - 23:08
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych