Muhad, zdecyduj się. W jednej wypowiedzi piszesz, że nie będziesz odpowiadał na moje posty, a przy najbliższej okazji wyskakujesz z prowokacjną pyskówką.
a zgłaszaj gdzie chcesz i nie rób z siebie wielce pokrzywdzonego bo dobrze wiesz ,że ton Twoich wypowiedzi jak i ich treść jest sam w sobie prowokacyjny. Nigdzie Cię nie obrażałem...Stwierdziłem fakty, że artykuł możesz sobie wsadzić w pułkę...no chyba ,że to uważasz za obraźliwe.
Takiego zachowania można się spodziewać po gówniarzu z kiepskiego gimnazjum, a nie po studencie.
Głodny głodnemu chleb wypomni...Przypomnij sobie własne pyskówki i te Twoje uśmieszki.A takie komentarze to sobie odpuść, za coś takiego to mógłbyś dostać po...berecie...Rozumiemy się?
Podtrzymuję. Jeśli masz argumenty przeciwne, to je przedstaw w odpowiednim wątku zamiast pluć dookoła i toczyć pianę gdzie popadnie.
To Ty odpuść sobie ironię na każdym kroku , to ja nie będę toczył pianę..heh..
Tym stwierdzeniem wystawiłeś sobie najlepszą cenzurkę. Chyba już nikt nie ma wątpliwości, że jesteś zwykłym ignorantem, a głoszone przez Ciebie "otwarcie umysłu" i "czerpanie z różnych źródeł" to bzdura.
Ten, kto siedzi długo na forum, ten wie czego się może po mnie spodziewać.Ci co powinni dobrze wiedzą w co wierzę, jakie mam stanowisko i jakich wartości bronię. To jest Twoje subiektywne zdanie, bo sprawa tyczy się Ciebie i Ciebie dotknęła; również Twoje zdanie mnie nie interesuje.Ty dobrze wiesz dlaczego i nie bądź hipokrytą, bo Ty już swoje popisy dałeś jakiś czas temu. Nie pamiętasz może jak to z nami było?? Kto tu w kulki bezczelnie leciał?? Myślisz ,że jak napiszesz wyniosłe słowa to zamkniesz mi usta?
Pokaż, że jesteś cokolwiek wart i daruj sobie na przyszłość takie prowokacje. Ten post zgłaszam do moderatora i od tej pory będę tak robił z innymi w których będziesz próbował mnie obrażać.
ROTFL :-D
ROTFL ;-D