Celem reklamy jest przedstawienie pozytywnych stron produktu reklamującego. Osobiście nie przepadam za reklamami, bo te w telewizji wydają mi się dosyć naciąganą historią. Nie wiem czy łatwo będzie odpowiedzieć na pytanie „dlaczego jestem najlepszym kandydatem/kandydatką do tytułu?” jednak postaram się zrobić wszystko co w mojej mocy, by uczynić was usatysfakcjonowanych moją wypowiedzią.
Moje zadanie jest utrudnione, bo jestem pierwszą osobą która realizuje to zadanie:)
Każdy widział moje zdjęcia – jeśli nie widziałeś przeczytaj cały temat, znajdziesz tam mnie.
A kim jestem Ja?
Usłyszałam kiedyś, że na świecie nie ma brzydkich kobiet, i chociaż nie raz mam dni kiedy nie podoba mi się we mnie nic, przez większość czasu robię wszystko by być z siebie zadowoloną.
Jestem szalenie ambitna, kreatywna i robię wszystko by czuć się kobietą spełnioną.
W mojej szkole znają mnie z tego, że jestem w samorządzie i często organizuje różne przedsięwzięcia.
Uwielbiam kontakty z ludźmi zauważyła to pani psycholog i wciągnęła mnie w kręgi mediatorów szkolnych.
Lubię czuć się potrzebna, wiedzieć że gdzieś jest człowiek, który myśli o mnie i wie, że może na mnie liczyć.
Parapsychologia odgrywa w moim życiu ważna role, i nie tylko dlatego, że uzależniłam się od forum: -). Wszystko zaczęło się już kiedy byłam małym dzieckiem i wydawało mi się, że zobaczę diabła w lustrze:- ), potem była fascynacja duchami, UFO, potem zjawiskami para i znowu duchami:) lubię wiedzieć coś więcej niż inni i cieszę się, że mogę się rozwijać tutaj, na paranormalnych.
Brałam udział w „szkole liderów” w Wyższej szkole biznesu w Dąbrowie Górniczej, co może świadczyć o tym, iż nie jestem szarym człowiekiem, który jest bo musi – Ja jestem, bo chcę.
Za największą zaletę w moim charakterze uważam otwartość, bo przecież ludzie są istotami społecznymi i powinni robić wszystko by żyło się dobrze każdemu kto przebywa koło nas.
Lubię też moją empatyczność, która w większości przypadków działa na mnie trochę destrukcyjnie, ponieważ by pomóc innym umiem się bardzo wczuć w jego role.
Wygląd? Mam co do niego lekkie zastrzeżenia, ale gdyby ktoś chciał coś we mnie zmienić nie pozwoliłabym mu na to, bo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma: - )
Lubię bardzo moje usta: - ) ładne są i to nie jest tylko moja opinia.
A oczy to mam jak ze szkła: - ) wiem, że nie jest to skromne, jednak trzymajmy się zasad zadania – ma być reklama:)
Jestem najlepszą kandydatką na miss, ponieważ powinien być nią kimś z charyzmą, wiedzący czego chce od życia, a taka jestem ja ; - )
the end dziękuje za uwagę.