Punkt pierwszy: użyszkodnik pokrótce wyjaśnia, co chce napisać i po kiego grzyba
Celem tejże reklamówki jest przedstawienie atutów osoby się reklamującej, czyli mnie, skromnego mieszkańca Katowic

Atut pierwszy: umuzykalnienie użytkownika
Zagram, co kto chce i kiedy chce, oczywiście w aranżacji fagotowej

Atut drugi: webmastering
Potrzebujesz szablonu na bloga? Nie wiesz, jak usunąć tą pochrzanioną reklamę z Lycosa? Męczysz się żeby wsadzić w profilu na Epulsie muzyczkę w tle? Nie ma sprawy! Zawsze pomogę.
Atut trzeci: językoznawstwo nabyte
Jeśli potrzebujesz pomocy z języka angielskiego - śmiało możesz do mnie przyjść. Tłumaczę bardzo wiele artykułów z angielskiego na polski, obecnie mam na dysku zapisane ponad 210 artykułów/newsów/innych treści przetłumaczonych na język polski, wszystkie ukazały się bądź to w Paranormalium, bądź to w VRP, bądź to w KryptoZoo, lub też w NPN. Jeden z artykułów doczekał się w grudniu 2006 roku publikacji na łamach czasopisma "Nieznany Świat"

Atut czwarty: charakter
Mało wygadany. Ale jak już walnę hasełko to cała sala ryje ze śmiechu.
Z uporem maniaka tworzę neologizmy w średnio do tego odpowiednich momentach. Jestem np niepełnozdrowy, zaś osobę wyjątkowo głupią określam mianem impotenta intelektualnego.
Staram się być miły, choć nie zawsze się to udaje

Atut (?) piąty: wygląd
Prawie dwumetrowy gigant. Wszędzie dosięgnę, aczkolwiek nie wszędzie się mieszczę...
Do dziewczyn: jeśliś zmęczona, niewiasto, chętnie ponoszę...

Jako kandydat na Man Miss Terra (

Dziękuję, że ze chcieliście przeczytać ten krótki wykład