Heh, ja wroce jeszcze do poprzedniej konkurencji
Autoreklama, tak?
Nie bedzie oficjalnie, ani uroczyscie. W ogole watpie czy uda mi sie zachowac forme autoreklamy jako takiej. Dlaczego powinnam zostac miss tego forum?
Bo jestem tu najdluzej z wszytskich Pan i chociaz moze nie udzielam sie czesto, co zreszta zostalo mi przez Pana Prowadzacego wypomniane bezczelnie
, to czytam, to co mnie interesuje, a odpowiadam wtedy, gdy mam cos do powiedzenia. Jestem konkretna i nie lubie lac wody (moze procz wypracowan), uwielbiam dyskutowac, jednakze czasem cisnienie mi podskakuje i najchetniej drugiej osobie zrobilabym krzywde, jesli wiem, ze ja mam racje a ona nie - potrafie bronic swojego zdania do upadlego i dotad az drugiej osobie zabraknie argumentow. A argumenty potrafie znalezc zawsze... zarowno do obrony swojego zdania, jak i zdania drugiej osoby. Jestem troche 'wojowniczo' nastawiona, ale to ma swoje plusy
Bo chyba wazne jest umiejetne argumentowanie swojego zdania i walka w imie jego slusznosci, prawda?
Jestem osoba tworcza i kreatywna. Artystka siebie nie moge nazwac, ale czasem podoba mi sie to, co 'wyjdzie' spod moich rak. Szkoda, ze glownie mi
Ale ja bede dopiero po smierci doceniona, o.
Zdecydowanie jestem marzycielka... Ach, potwierdzeniem moze byc to, ze babeczka od rosyjskiego mowi do mnie Spiaca Krolewno, bo odjezdzam na jej lekcjach i nie tylko
Podobno jestem ambitna, ale niestety spelnianie moich ambicji nie chce isc w parze z lenistwem
A od dziecka chce byc lekarzem... Chociaz akurat wiem, ze to pozostanie marzeniem na pewno. Ale nie bede sie zaglebiala w 'dlaczego?'. gdyz musialabym wedrowac w mhroczne zakamarki mej duszy by poprzec moje slowa w miare logicznie i racjonalnie... Bo przeciez 3/4 z Was powie 'Mozna, wystarczy chciec!' A ktoz nie chce miec Miss, ktora pragnie pomagac ludziom?
(pomijam juz po prostu czytse zainteresowanie tematyka biologii czlowieka i innych odchylen od normy kandydatki
).
Wyglad, pozostawiam innym do oceny. Jam skromna i dla siebie jestem brzydka
Pozatym dysponuje niebanalnym, czesto niezrozumialym dla innych poczuciem humoru. Moge rzec, ze bardzo podobnym do mojej poprzedniczki tj. zlosliwym, lekko wrednym i cynicznym. Jednakze, kto mnie zna, ten wie, ze to zarty z mojej strony, ktore wyrazaja sympatie do danej osoby
Ogolnie uwazam sie za osobe dosc inteligentna i w miare myslaca, wiec zdecydwanie bardziej wole gdy ktos mi powie, ze madrze prawię, niżeli 'Alez Ty sliczna jestes'.
Choc to oczywiscie takze kwestia gustu.
Podsumowujac, na swoja Miss mozecie wybrac osobe o barwnej osobowosci, z poczuciem humoru, osobe lekko dziwna, acz pozytywnie inna, wyrozniajaca sie niejednokrotnie sposrod szarego tlumu, nie tylko swoim charakterem, gdyz lubie 'siebie' pokazywac takze na zewnatrz, poprzez mocne kolory i rozne inne dziwne rzeczy
Kto doszedl do konca tych wywodow, moze sobie postawic piwo odemnie
A jesliś abstynent, to kakao, bo lubię ^^
Mowilam, ze nie wyjdzie autoreklama
1. Jaka jest twa ulubiona potrawa i dlaczego akurat taka ?
Oj. Pizza. Bo smaczny kawalek placka + ser, dajacy sie w latwy i szybki sposob obsluzyc, to zdecydowanie najlepszy wybor na ... sniadanie, obiad i kolacje?
Pizza jest UNIWERSALNA!
2. Twój ideał partnera/partnerki ?
Swoj ideal juz posiadam i nie ma lepszego faceta na tym swiecie, dla mnie
Chlopak z poczuciem humoru, podobnym do mojego, kochany, wrazliwy i... Nie dokoncze, wybaczcie
3. Co cenisz w innych ludziach ?
W innych ludziach najbardziej cenie chec osiagniecia swoich wymarzonych celow, bo mi wlasnie tego brak.
4. Czy coś byś w sobie zmienił/a ?
W sobie zmienilabym, nie zwracajac uwagii na strone fizyczna
, troche zbyt egoistyczne podejscie do zycia i latwosc z jaka potrafie ranic najblizsze mi osoby... Tego chcialabym sie pozbyc raz na zawsze
5. Co będziesz robił/a za 30 lat ?
Za 30 lat, o tej godzinie i tego dnia bede najprawdopodobniej wracala z roboty.
6. Ulubione zajęcie ?
Oooj... Czytaniee *_* Ciekawa ksiazka iiii... Marty ni ma. A jezeli brakuje ksiazki, to wiadomo... komputer pyk, FireFox i znajomi. Lubie tez przygladac sie ludziom na ulicy... zwlaszcza tym, ktorzy wyrozniaja sie i momentlanie przykuwaja twoj wzrok. Jesli mam tzw 'wenę' i nie trace ochoty po 3 minutach, to lubie rysowac. Ale rzadko juz...
7. A ulubiona piosenka ? I dlaczego akurat ta ?
O Boze. To zbyt trudne... Jesli czlowiek slucha tyle rzeczy, tylu wartosciowych dla niego artystow, to wybor jest przetrudny... Ale chyba to bedzie 'Aenema' Toola, ewentualnie 'Parabola'. Za niebanalnosc tekstow, za to, ze one o CZYMŚ mowia, za poczucie humoru wokalisty.
8. Dlaczego przebywasz na tym forum ?
Na tym forum przebywam, dlatego iz interesuje sie duchami, zjawiskami nadprzyrodzonymi. Logiczneee. Pozatym fajny off top
9. Wymyśl coś sam/a smile1.gif.
A wiecie, ze mam siebie na podkladce od myszki? Wiecie jakie to dziwne uczucie jezdzic myszka po swojej twarzy? To byl pomysl mojego wujka jako prezent na gwiazdke. Nie popadlam w az takie samoouwielbienie
10. No i na koniec: co sądzisz o gospodarzu tegorocznej ‘gali’ ?
Mysle iz staral sie byc dowcipny i dobrze wywiazal sie ze swoich obowiazkow
Widze ze za mna nie przepada, wiec ja za nim tez
o.