Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wybory Miss i Mistera VRP 2007

• Zamknięty Temat jest zamknięty
102 odpowiedzi w tym temacie

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Podstarzały grajek. Głowa pełna pomysłów, co zagrać, co przetłumaczyć z angielskiego na polski, zaś mózg rozrósl się do takich rozmiarów, iż czaszkę trzeba było powiększyć (niestety wzrost masy mózgowej nie zawsze szedł w parze ze wzrostem ilości połączeń między neuronami :P ). Wzrok popsuty od ciągłego gapienia się w nuty, przez co trzeba było kupić okulary o dioptrii +30.

Zarost potwornie długi, a to tylko dlatego, że praprawnuczek Giertycha, Kurkuś Maciuś Trzeci, wprowadził ustawowy zakaz używania golarek, jako że stwierdził, iż golenie się jest działaniem wbrew naturze, jako że zarost jest tworem naturalnym i nie należy go niszczyć, bo to dar od Boga. "Jak nas Panie Boże stworzył tak nas masz i nie w naszej gestii poprawiać Twój dar", rzekł z mównicy sejmowej. Obecnie więc żyletki, nożyczki, golarki i inne maszynki krążą w obiegu podziemnym.

Poza tym zmian fizycznych, umysłowych, psychicznych i jakichśtam inkszych u użytkownika Ivelliosa nie stwierdzono.

suspect0.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Do KOnkurencji BOnusowej II:
Specem od fotomonrażu to nie jestem...a ów fotomontaz mam szczerze mowiac nadzieje bedzie mijal sie z rzeczywistoscia ;)
Dołączona grafika
Krótko mowiać...Ciezko pracujacy polak :rotfl:

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Adjna - 2 punkty za humor (coś w tym zdjęciu jest :)) .
@Ivellios vel Longer1988 - 2 punkty za humor, 1 honorowy za wykonanie, bo to idea prostoty :) .
Suspect0 vel. Kocoor - 2 punkty za humor, 1 za wykonanie.

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KONKURENCJA VI
FINAŁOWA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dla pań i panów

Zadanie:
'Seria Dziesięciu'

1. Jaka jest twa ulubiona potrawa i dlaczego akurat taka ?
2. Twój ideał partnera/partnerki ?
3. Co cenisz w innych ludziach ?
4. Czy coś byś w sobie zmienił/a ?
5. Co będziesz robił/a za 30 lat ?
6. Ulubione zajęcie ?
7. A ulubiona piosenka ? I dlaczego akurat ta ?
8. Dlaczego przebywasz na tym forum ?
9. Wymyśl coś sam/a :) .
10. No i na koniec: co sądzisz o gospodarzu tegorocznej ‘gali’ ?

Odpowiedzi mogą być krótkie, mogą być długie, poważne i humorystyczne, szczere i... szczere podwójnie :) . To ostatnia konkurencja, która zakończy konkurs.

KONKURENCJA BONUSOWA
III

„Śpiewać każdy może, trochę lepiej niż gorzej”... uczestnik konkursu musi nagrać swój śpiew do obojętnie jakiej piosenki :) , z podkładem muzycznym, albo bez, albo nawet z chórkiem, co kto woli :) .
Punktacja:
Do 3 punktów za odwagę.
Do 2 za wykonanie :) .

~Blood.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Heh, ja wroce jeszcze do poprzedniej konkurencji ;p

Autoreklama, tak?

Nie bedzie oficjalnie, ani uroczyscie. W ogole watpie czy uda mi sie zachowac forme autoreklamy jako takiej. Dlaczego powinnam zostac miss tego forum? ;p Bo jestem tu najdluzej z wszytskich Pan i chociaz moze nie udzielam sie czesto, co zreszta zostalo mi przez Pana Prowadzacego wypomniane bezczelnie ;p , to czytam, to co mnie interesuje, a odpowiadam wtedy, gdy mam cos do powiedzenia. Jestem konkretna i nie lubie lac wody (moze procz wypracowan), uwielbiam dyskutowac, jednakze czasem cisnienie mi podskakuje i najchetniej drugiej osobie zrobilabym krzywde, jesli wiem, ze ja mam racje a ona nie - potrafie bronic swojego zdania do upadlego i dotad az drugiej osobie zabraknie argumentow. A argumenty potrafie znalezc zawsze... zarowno do obrony swojego zdania, jak i zdania drugiej osoby. Jestem troche 'wojowniczo' nastawiona, ale to ma swoje plusy ;] Bo chyba wazne jest umiejetne argumentowanie swojego zdania i walka w imie jego slusznosci, prawda?

Jestem osoba tworcza i kreatywna. Artystka siebie nie moge nazwac, ale czasem podoba mi sie to, co 'wyjdzie' spod moich rak. Szkoda, ze glownie mi ;] Ale ja bede dopiero po smierci doceniona, o. ;p

Zdecydowanie jestem marzycielka... Ach, potwierdzeniem moze byc to, ze babeczka od rosyjskiego mowi do mnie Spiaca Krolewno, bo odjezdzam na jej lekcjach i nie tylko ;p

Podobno jestem ambitna, ale niestety spelnianie moich ambicji nie chce isc w parze z lenistwem ;p A od dziecka chce byc lekarzem... Chociaz akurat wiem, ze to pozostanie marzeniem na pewno. Ale nie bede sie zaglebiala w 'dlaczego?'. gdyz musialabym wedrowac w mhroczne zakamarki mej duszy by poprzec moje slowa w miare logicznie i racjonalnie... Bo przeciez 3/4 z Was powie 'Mozna, wystarczy chciec!' A ktoz nie chce miec Miss, ktora pragnie pomagac ludziom? :] (pomijam juz po prostu czytse zainteresowanie tematyka biologii czlowieka i innych odchylen od normy kandydatki ;p ).

Wyglad, pozostawiam innym do oceny. Jam skromna i dla siebie jestem brzydka ;p

Pozatym dysponuje niebanalnym, czesto niezrozumialym dla innych poczuciem humoru. Moge rzec, ze bardzo podobnym do mojej poprzedniczki tj. zlosliwym, lekko wrednym i cynicznym. Jednakze, kto mnie zna, ten wie, ze to zarty z mojej strony, ktore wyrazaja sympatie do danej osoby :]

Ogolnie uwazam sie za osobe dosc inteligentna i w miare myslaca, wiec zdecydwanie bardziej wole gdy ktos mi powie, ze madrze prawię, niżeli 'Alez Ty sliczna jestes'.

Choc to oczywiscie takze kwestia gustu.

Podsumowujac, na swoja Miss mozecie wybrac osobe o barwnej osobowosci, z poczuciem humoru, osobe lekko dziwna, acz pozytywnie inna, wyrozniajaca sie niejednokrotnie sposrod szarego tlumu, nie tylko swoim charakterem, gdyz lubie 'siebie' pokazywac takze na zewnatrz, poprzez mocne kolory i rozne inne dziwne rzeczy ;p

Kto doszedl do konca tych wywodow, moze sobie postawic piwo odemnie ;] A jesliś abstynent, to kakao, bo lubię ^^ ;p

Mowilam, ze nie wyjdzie autoreklama ;p

Oj. Pizza. Bo smaczny kawalek placka + ser, dajacy sie w latwy i szybki sposob obsluzyc, to zdecydowanie najlepszy wybor na ... sniadanie, obiad i kolacje? ;p Pizza jest UNIWERSALNA! xD

Swoj ideal juz posiadam i nie ma lepszego faceta na tym swiecie, dla mnie :]
Chlopak z poczuciem humoru, podobnym do mojego, kochany, wrazliwy i... Nie dokoncze, wybaczcie ;p

W innych ludziach najbardziej cenie chec osiagniecia swoich wymarzonych celow, bo mi wlasnie tego brak.

W sobie zmienilabym, nie zwracajac uwagii na strone fizyczna ;p , troche zbyt egoistyczne podejscie do zycia i latwosc z jaka potrafie ranic najblizsze mi osoby... Tego chcialabym sie pozbyc raz na zawsze ;p

Za 30 lat, o tej godzinie i tego dnia bede najprawdopodobniej wracala z roboty.

6. Ulubione zajęcie ?

Oooj... Czytaniee *_* Ciekawa ksiazka iiii... Marty ni ma. A jezeli brakuje ksiazki, to wiadomo... komputer pyk, FireFox i znajomi. Lubie tez przygladac sie ludziom na ulicy... zwlaszcza tym, ktorzy wyrozniaja sie i momentlanie przykuwaja twoj wzrok. Jesli mam tzw 'wenę' i nie trace ochoty po 3 minutach, to lubie rysowac. Ale rzadko juz...

O Boze. To zbyt trudne... Jesli czlowiek slucha tyle rzeczy, tylu wartosciowych dla niego artystow, to wybor jest przetrudny... Ale chyba to bedzie 'Aenema' Toola, ewentualnie 'Parabola'. Za niebanalnosc tekstow, za to, ze one o CZYMŚ mowia, za poczucie humoru wokalisty.

Na tym forum przebywam, dlatego iz interesuje sie duchami, zjawiskami nadprzyrodzonymi. Logiczneee. Pozatym fajny off top ;p

9. Wymyśl coś sam/a smile1.gif.

A wiecie, ze mam siebie na podkladce od myszki? Wiecie jakie to dziwne uczucie jezdzic myszka po swojej twarzy? To byl pomysl mojego wujka jako prezent na gwiazdke. Nie popadlam w az takie samoouwielbienie :mrgreen:

Mysle iz staral sie byc dowcipny i dobrze wywiazal sie ze swoich obowiazkow ;p
Widze ze za mna nie przepada, wiec ja za nim tez ;p o. ;p

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Blood - zadanie 4 zaliczone, na 5 tj zdjęcie 'pokaż to co najlepsze' czekam :)

Zadanie 6 zaliczam.

Co do pytania 10 - pozostawię to bez komentarza :D

~Blood.
Reputacja

Napisano

Heh :mrgreen: Tez Cie lubię :mrgreen:

A to co we mnie najlepsze toooo:

Dołączona grafika

Wlosy! Dlugie oczywiscie.
Ale uwaga, nie chodzi tu o wlosy, jako wlosy, tylko o pewien... symbol, przeslanie.

Rozpuszczone wlosy dla mnie symbolizuja - WOLNOŚĆ, wlosy w nieladzie - artystyczny balagan, jestem zbyt zabiegana, by patrzec czy spineczka jest na swoim miejscu i czy zebralam wsyztskie wlosy w kucyk. Nie lubie tego, musi byc bajzel, musze czuc, ze... ze... moje wlosy zyja!! :mrgreen:
A tym samym ja jestem wolnym czlowiekiem [;

A! I Mendelejew! ;p Wazny, wazny oczywiscie aspekt w mom zyciu ;p

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Blood, zaliczam 5 konkurencję, tym sposobem zaliczyłaś wszystkie, teraz walczysz o dodatkowe punkty :) .

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"Pokaż to co najlepsze”

Wrodzone:
Duma, Uśmiech, Ironia

Dołączona grafika

~Blood.
Reputacja

Napisano

No, konkurencja dodatkowa ;d jesli Pan Prowadzacy zaliczy oczywiscie :mrgreen:
Wezcie glosniej, bo slabo slychac, ale warto :mrgreen: :

http://www.megaupload.com/?d=2A5IJOUG

(ale jakby ktos mogl wrzucic na jakis lepszy serwer, to bylabym wdzieczna, bo tak to sobie za kilka godzin odsluchacie ;p )

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

_Silent_ - zaliczam
Blood - jutro może uda mi się ściągnąć... MU - toż to okropność jest, nie możecie ludzie uplodować na rapida ?!

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"Seria dziesięciu"

Kocham jeść, więc tego jest zbyt dużo. Dlaczego takie a nie inne potrawy? Dziwne pytanie - są smaczne :)
Będę szczęśliwy z tą kobietą, która najdłużej ze mną wytrzyma. Życzcie powodzenia obecnej - przyda się biedaczce :P
Odpowiednie spojrzenie na świat.
Poza wyglądem? Mniejszy współczynnik lenistwa jest zawsze porządany.
Spełniał swoje i Jej marzenia.
6. Ulubione zajęcie ?
Cieszę się gdy zabiorę się do pisania.
Ensiferum - Battle Song. Pierwsza piosenka mojego ulubionego zespołu jaką usłyszałem.
Patrz odp. do pytania 3
9. Wymyśl coś sam/a .
Kukimpuraczi <- ot taki neologizm
Kulawy garbus.

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

10 ?! A to dlaczego ?! Dobra, wole nie pytać, zaliczam :)

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oj... dużo tego. Do moich ulubionych należą zarówno "zwykłe obiadki" w typie kurczak + ziemniaczki + buraczki, wszystko polane hektolitrami sosu; jak i dania bardziej wyrafinowane ;) Trudno określić, co jest moją ulubioną potrawą.

Idealna partnerka... chciałbym aby była choć trochę podobna do Tej, która spogląda na mnie teraz z niebios...

Szczerość. Życzliwość. Chęć pomocy w razie potrzeby. Poczucie humoru. I wstręt do disco polo :P

Charakter. No i niektóre moje reakcje, gdy coś mi nie wyjdzie...

Żył. Pracował. Być może nadal będę prowadził Paranormalium. Na pewno będę robił wszystko, aby upowszechniać wśród ludzi wiedzę o zjawiskach paranormalnych. No i na pewno do tego czasu nie porzucę muzyki i fagotu :P

6. Ulubione zajęcie ?
Słuchanie muzyki połączone z tłumaczeniem artykułów z angola na polaka.

Tych jest od metra... nie potrafię wybrać jednej najbardziej ulubionej.

Jon Anderson & Kitaro "Island of life" - utwór o jakże pozytywnym brzmieniu... ;) wyrażający świętą prawdę o tym, iż bez kobiet nasza planeta umarłaby w bólu, pośród męskiej brzydoty.

Bank "Powiedz mi coś o sobie" - ta piosenka swoim brzmieniem i tekstem wyciska ze mnie hektolitry łez... szczególnie teraz ;(

Guns N'Roses "November rain" - od tego utworu to ja już chyba jestem uzależniony, mam na płytce mp3 wersję studyjną i co najmniej cztery (sic!) wersje koncertowe, a na dysku leżą kolejne dwie :D

Budka Suflera - jest wiele nagrań tego zespołu, które sobie bardzo cenię. Jedne optymistyczne, inne wyciskające łzy prawie tak jak utwór Banku... ;)

Bo:
- pragnę poszerzać swoją wiedzę o zjawiskach paranormalnych
- pragnę przy okazji szerzyć też wiedzę na temat zjawisk, których tu jeszcze nie opisano
- bo po prostu was bardzo lubię :P

9. Wymyśl coś sam/a.

No dobra... po kiego grzyba założyłem jedyny obecnie działający polski serwis kryptozoologiczny?

Powody takie same jak w przypadku pytania o moją bytność na VRP. Do tego dochodzi fakt, że jedyna działająca wcześniej polska strona o tematyce kryptozoologicznej ledwie dyszy... pokusiłem się więc o stworzenie własnego serwisu kryptozoologicznego, który o dziwo zyskuje coraz większe uznanie i coraz więcej czytelników.

Spoko ziom :P

=====================

Nagranie do konkurencji bonusowej:

To taka moja interpretacja "November rain" z polskim tekstem Wojciecha Manna - a właściwie fragment (nie starczyło miejsca na serwerze :( )
Zaznaczam, że podkład nie jest mojego autorstwa, ja tylko udzielam się wokalnie :P

Pozwoliłem sobie wstawić nagranie ~Blood na inny serw ;)
Panie i panowie, ~Blood daje czadu :D
http://kryptozoo.hng.pl/1%20z%2010.WAV

Fenix.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

@Ivellios vel Longer1988 - zaliczam zadanie 6.

Konkurencje bonusowe: @Ivellios vel Longer1988 - 2 za odwagę, 2 za wykonanie. Toś chłopie pojechał :) . Naprawdę świetne !

Blood - ee, czy to co zamieścił Iv to całość ? :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych