Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wybory Miss i Mistera - Komentarze

• Zamknięty Temat jest zamknięty
375 odpowiedzi w tym temacie

viatora.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fenix nie musialbys apelowac gdyby dla tych konkurencji byl oddzielny topic, szczerze mowiac to juz zrobil sie tu maly bajzel i na koncu aby poporownywac sobie odpowiedzi i na kogos zaglosowac to chyba trzeba bedzie wybiorczo czytac i przeskakiwac przez rozne, wlasnie offtopowe posty a duzo tu takich

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Otóż jest dział do swobodnych komentarzy, ale bez pomocy moderatora to sam nie jestem w stanie utrzymać porządku.

Patryczek.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pisal juz wczesniej ze dostal bana. Nie wiem za co ale juz zdazylam zaobserwowac ze jest nachalny jakis - stale tu placze i rzuca pretensjami ze nie ma go w konkursie, hihi. Patryczek co ty taki przekonany o swoim pieknie jestes? :P

Nie - chce sie zmierzyc z przeciwnowsiciami a kandytature zgłaszałem przed zbanowaniem :/ To tak trudno odbanowac na czas konkursu ? Suuper kara... nie ma to jak w Boga sie pobawidz drodzy moderatorzy... a ja nie lubie takiej zabawy...

Pyziak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

viatora, chociaż Ty jedna skomentowałaś to co ja :D podobało mi się :D 'nachalny jakiś' :P Patryczek lubi narzekać, odkąd siedzę na tym forum :P i stąd moje określenie 'mroczna dusza' :P

viatora.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

o super Fenix oddzielil komentarze od konkursow, super :)

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ehh, człowiek się stara, a cała zasługa przypada Fenixowi ;)
Tak się składa, że czyszczeniem tematu ja się zająłem ;)

Pyziak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

gratki Pit :D już tak nie 'ehhhuj', wiadomo przecież że Cię kochamy :D

Patryczek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

viatora, chociaż Ty jedna skomentowałaś to co ja :D podobało mi się :D 'nachalny jakiś' :P Patryczek lubi narzekać, odkąd siedzę na tym forum :P i stąd moje określenie 'mroczna dusza' :P

Mroczna dusza... nawet nie wiesz przez co ja w zyciu przeszedłem ;)

Szada.
  • Tematów: 25
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Patryczek a cóż takiego przeżyłeś? może napiszesz jakąś książkę we własnej twórczości? z chęcią bym cię poczytała - bo cóż Ja za mało przeżyłam i może będę się uczyła na twoich błędach,

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Patryczek, jakbyś nie zauważył jest to temat z komentarzami do "wyborów", więc proszę nie wylewaj tu swoich żalów.
Nie spamuj w tym temacie, z resztą to dotyczy wszystkich userów.

Patryczek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patryczek, jakbyś nie zauważył jest to temat z komentarzami do "wyborów", więc proszę nie wylewaj tu swoich żalów.
Nie spamuj w tym temacie, z resztą to dotyczy wszystkich userów.

Jakbyscie mnie nie olali w trzy dupy to bym sie teraz tak nie zachowywał proste i logiczne

Edit Pit:
Zgłosiłeś się do wyborów na mistera, dostałeś bana = automatyczna dyskwalifikacja, jak masz jakies problemy to nie wylewaj ich na forum. Jeszcze raz takie coś się powtórzy i znowu odpoczniesz sobie miesiąc od pisania...

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dziękuję Pitowi za oczyszczenie głównego tematu. Kawał dobrej roboty - naprawdę wielkie dzięki.

Pyziak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Patryczek, no nie wiem co przeżyłeś, ale jak czytam Twoje posty, to śmiać mi się chce :P bez obrazy, naprawdę, nie wiem co musiałbyś przejść, żeby być takim smutnym chłopcem pełnym żalu :]

a żeby było na temat, to ja bym wolał więcej zdjęć :D Blood napisała 'będą przecież inne zdjęcia, nie?' więc ja się dołączam! będą, nie? :D
edit Inga: Pyziak nie podpuszczaj Patryczka z łaski swojej. Nikomu nie wyjdzie to na dobre. :)

Szada.
  • Tematów: 25
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

no właśnie Fenix ... o boze ale miałam ochote napisac to na P.....u :)

ja myślałam że będę miała kupę zadań do roboty a tu tylko takie dwa:D:P

suspect0.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

zadania napewno beda wierze w fenixa....chodzi tu raczej nie o mala ilosc zadan ale o duza luke czasowa miedzy poszczegolnymi....moze dalo by sie zrobic zeby to jakos szybciej trwalo??czy zbyt nachalny jestem? :P ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych