Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wybory Miss i Mistera - Komentarze

• Zamknięty Temat jest zamknięty
375 odpowiedzi w tym temacie

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja chciałbym wszystkim którzy na mnie głosowali podziękować :)

Postaram się Wam odwdzięczyć... Z czasem bywa różnie więc pewnie dopiero jakoś w czerwcu. Zobacze ;)

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak właściwie to Ivelios nie umie śpiewać, a przynajmniej nie takie coś, nie wiem, może do jakichś innych piosenek taki śpiew sie nadaje ale nie do takich hehe, chciałoby się powiedzieć co to k**** było ? jakaś profanacja ? jestem fanem GNR i takiego śpiewu nie wytrzymam, musisz się napić jak Axl to może pójdzie lepiej, chyba podczas nagrywania ostatniej płyty Axl i spółka mało pili bo wyszło dziadostwo :/

~Blood.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

W sumie to Mike ma troche racji, bo ja rowniez nie wiedzialam czy to do soboty 0:00, czy do niedzieli 0:00... A skoro ankieta nie zostala zamknieta o polnocy, no to coz.. chyba jest taka opcja, przy robieniu ankiet, do kiedy maja one trwac... Bylam pewna , ze z takowej skorzystano... A teraz jest mi w sumie dziwnie, bo czytam, ze to niesprawieldiwy wybor, wiec nie wiem :mrgreen: W sumie to wsyztsko jedno, bylo smiesznie, bylo fajnie...

A tak btw Mike to zapytalam sie Fenixa czy mozna ta konkurencje zinterpretowac po swojemu i wyrazil na to zgode. Tak wiec mozna powiedziec, ze inni rowniez mogli wymyslec, cos 'innego' od normlanego spiewu, bo wiadomo, ze nie kazdy potrafi spiewac... A najwidoczniej Ty potraktowales ta zabawe jako wybory miss world skoro az tak sie tym przejmujesz :roll:

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cóż - jedno jest pewne Fenixa te wybory przerosły co było widać prawie od początku, a pod koniec to już wybitnie.

To był dopiero pierwszy konkurs, swego rodzaju "pierwsze wejście", "wersja beta". Na pewno Fenix zorganizuje jeszcze niejeden konkurs i zastosuje się przy tym do waszych uwag.

konkurencje "bonusowe" były pod jedną osobę - Ivelliosa

Przestań pieprzyć, z łaski swojej... to forumowicze zdecydowali, kto zostanie Misterem.
Zresztą, jak coś nie pasi to spokojnie mogę ten tytuł oddać Silent'owi, nie widzę problemu.

Po trzecie za co dostała punkt Blood w konkurencji zaprezentuj swoje śpiew?? Cytuję "regulamin" konkurencji "...uczestnik konkursu musi nagrać swój śpiew do obojętnie jakiej piosenki..."
Gdzie tam jest śpiew? Gdzie jakiś podkład?? No comments...

No cóż, istnieje jeszcze takie coś jak trash metal :P

Mój komentarz końcowy może być tylko jeden - wielki CYRK

...może sam coś zorganizuj?

A może gdyby były inne konkurencje to oczarowaliby inni?

To trzeba było takie coś Fenix'owi zaproponować. Np w temacie z komentarzami.

a przynajmniej nie takie coś

Wiem, na innym forum stwierdzili że z takim głosem to ja się na księdza nadaję :P Możliwości mam przeciętne.

Żbik.
  • Tematów: 24
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Lepiej chyba by było już pozamykac te wszystkie tematy dotyczace wyborów bo się tu wszyscy pokłucicie a nie taki był cel tej zabawy. Mike nie dolewaj oliwy do ognia bo i tak bylo wystarczająco gorąco. Dajmy na looz :)

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ej weźcie się nie przejmujcie tym, bo to tylko mąci Wam radość z wygranej. Chyba ktoś się poczul zazdrosny i napisal tego posta tylko po to. I się udalo ziarno zostalo zasiane.

Najgorsze jest to, że jeżeli te glosy zpstaly faktycznie oddane po terminie końcowym, to faktycznie regulamin zostal zlamany i coś z tym trzeba zrobić jak mi się zdaje. Szczególnie, że byly to glosy, które wplynęly na wynik zwycięzcy.

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może trzeba byłoby poprosić Eurycide o sprawdzenie tej ankiety?
Nie wiem czy w IPB jest taka opcja ale w phpBB by Przemo można sprawdzić w panelu admina kto jak głosował i o jakiej porze.

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem, na innym forum stwierdzili że z takim głosem to ja się na księdza nadaję tongue1.gif Możliwości mam przeciętne.

haha, racja :P

_Silent_.
  • Tematów: 18
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Szada! Właśnie zobaczyłem, że część zadania dotyczącego reklamy siebie skopiowałaś ze swojej prezentacji na epulsie :D

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a ja Was wszystkich kocham i zaprawdę powiadam Wam, dajcie se siana :D

silent, jak się odwdzięczysz? :D oby nie w naturze :P

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ta fajne wybory fajne :)

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mike, dlaczego nie wysunąłeś propozycji konkurencji tylko poczekałeś do końca w milczeniu (ani jednego komentarza) aby wszystko określić mianem cyrku prowadzonego nieudolnie przez moją osobę ?! Skoroś taki mądry jest to mogłeś dać jakieś rady... wytykać błędy każdy potrafi, ale do stworzenia czegoś od zera, gdy nikt tego wcześniej nie robił to już nie każdy jest chętny.

Proszę więc o zakończenie tej dyskusji o niekompetencjach i braku odwagi do zaproponowania czegoś własnego, konkurs zakończony, wygrani się cieszą, każdy się cieszy (oprócz mike) i niech tak zostanie. Dziękuję.

Szada.
  • Tematów: 25
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Silet a co mam 2 razy to pisac:D:P
a czemu ty mnie podglądasz na epie :o
potem mam jakieś różne lęki!! :ojej:

#374 Gość_Inga

Gość_Inga.
  • Tematów: 0

Napisano

to forumowicze zdecydowali, kto zostanie Misterem.

Między innymi moja skromna osoba. :)

Zresztą, jak coś nie pasi to spokojnie mogę ten tytuł oddać Silent'owi, nie widzę problemu.

Ani mi się waż. Mówię stanowcze Veto! Dołączona grafika

peyton777.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

eee. skończyło się i fin.
mi tam wygrani odpowiadają ;)
poza tym to chyba należałoby zamknąć już ten temat :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych