Skocz do zawartości

Zdjęcie

Magiczne ksiegi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
106 odpowiedzi w tym temacie

Anonim1.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

'w moim wieku liczy się szybkość' <- no konam. a co w moim się liczy?

jak tak bardzo chcesz to zaraz napiszę magiczną księgę, będzie tam napisane jak rzucać kule ognia i pioruny i hmmm i jak wywoływać smoki ;)

A myślałem że tu są poważni ludzie skoro mówi się tu o zjawiskach paranormalnych
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tu są poważni ludzie, jednak każdy ma inne poglądy oraz inne metody prezentowania tych poglądów.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Necronomicon ? do wora z tym. Już lepiej niech kupi sobie Zew Cthulhu - jest na allegro i kosztuje 19zł.
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

anonim ja też tak myślałem :D ale magia to po prostu jeden wielki stek bzdur, a nie paranormalne zjawiska ;)
  • 0

peyton777.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

magia to jedna z "córek" ezortyki obok mistyki i gnozji . niektórzy moga ją traktować poważnie. niektórzy^^
  • 0

Anonim1.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu są poważni ludzie, jednak każdy ma inne poglądy oraz inne metody prezentowania tych poglądów.

Acha czyli jak ktoś założył temat o tematyce takiej co niewierze to mam prawo go obrażac bo wlasnie tak się czuje czytając wasze odpowiedzi
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ba, wolność słowa!
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Uno- nie istnieją,
Duo- to zabawa niebezpieczna.

Skąd ja znam te duo, i uno :P
Spoko że Wam się podoba.
Co do Ciebie anonim1 wydaje mi się, że jeszcze nie czas interesować się tymi sprawami.
Ale jeśli bardzo chcesz jmoge jutro wrzucić na neta te księgi to poczytasz (ho,ho nie zartuje :P )
  • 0

Rabi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak czytam ten temat i zastanawia mnie jedna kwestia, mianowicie: jak mozecie rozmawiac na temat Arkanow KOMPLETNIE nic na ten temat nie wiedzac, na El, co jeden to wiekszy znawca...
  • 0

Anonim1.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak czytam ten temat i zastanawia mnie jedna kwestia, mianowicie: jak mozecie rozmawiac na temat Arkanow KOMPLETNIE nic na ten temat nie wiedzac, na El, co jeden to wiekszy znawca...

Właśnie założyłem ten temat żeby się o tym czegoś dowiedzieć, nie moja wina że ktoś nie umie czytać tematów i pisze w ogóle nie na temat :/

Nie wszystko z nie pisze się razem. Poza tym "w ogóle".
Wiesio

• 0

Rabi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu nie chodzi o to że Oni piszą nie na temat... tu chodzi o Ich wiedze... a raczej jej brak.
1. pomyliłeś forum
2. jesteś za młody

Według tradycji Rabinackiej trzeba mieć ukończone 40 lat żeby zająć się studiowaniem magii. Człowiek musi być rozwinięty żeby zajmować się czymś co wymaga cierpliwości i odpowiedniego rozwoju duchowego. Jak dla Ciebie to powinieneś znaleźć sobie inne hobby. Bo magia o jakiej myślisz to jednak nie Harry Potter.
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

No wlasnie. Widzial kto kiedys mlodego maga ? przyklady: Gandalf, Saruman, wszyscy mieli wiecej niz 40 lat.
  • 0

Anonim1.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu nie chodzi o to ze Oni pisza nie na temat... tu chodzi o Ich wiedze... a raczej jej brak.
1. pomyliles forum
2. jestes za mlody

Wedlug tradycji Rabinackiej trzeba miec ukonczone 40 lat zeby zajac sie studiowaniem magii. Czlowiek musi byc rozwiniety zeby zajmowac sie czyms co wyamaga cierpliwosci i odpowedniego rozwoju duchowego. Jak dla Ciebie to powinienes znalezc sobie inne hobby. Bo magia o jakiej myslisz to jednak nie Harry Potter.

1.Co oznacza iż pomyliłem forum?
2.Na wiedze nigdy nie jest się za młodym a im wcześniej czegoś się dowiem o magii tym lepiej
3.Chyba jasne że taka magia jak w Harrym Potterze nie istnieje
4.Skąd wiesz o tej magii tyle?

A i skąd wiesz tyle o tej magii?

Magii, skąd, "za młodym.
Ciesze się jednak, że używasz polskich znaków.
Wiesio

• 0

Rabi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem bo jestem Kabalista, studiowalem demonologie i angelologie. No i mam juz "pare" lat doswiadczen... i uwierz mi, Twoj umysl jest jeszcze za mlody. jesli teraz zaczniesz sie tym zajmowac to w wieku powiedzmy 20 lat bedziesz odludkiem, a ludzie beda Cie uwazali za chorego psychicznie.
  • 0

Anonim1.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

JA od 9 lat czytam książki o magii może niema w nich samej prawdy, ale zawsze jakaś jest i nikt jeszcze się nie dowiedział że mnie to interesuje dużo czasu przebywam z kumplami i jakoś mi nie grozi iż będę jakimś egoista.Co oznacza że studiowałeś uczyłeś się od kogoś?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych