Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czarna istota ? o_O

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
105 odpowiedzi w tym temacie

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Czy ja wiem czy tak fajnie.

Można iść po północy przez jakąś niesławną dzielnicę każdego z większych miast. Nagle Cię 10 karków zacznie gonić, portfel zabiorą, komórkę, pobiją, wybiją zęby, może z kilkoma ranami od noża skończysz jak będziesz miał (nie)szczęście...

Też jak scena z filmu. :P
  • 0

Okruch.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm. A co jeżeli spotkam taką postać i zaproszę ją na piwo? Myślicie, że się zgodzi i pójdzie ze mną? Wtedy mógłbym walnąć sobie z nim/nią fotke. Oczywiście było by pięknie, no ale szkoda, iż tak nie jest.
Ja jeżeli widzę czarną postać w lesie, oczywiście nie dwa metry, najwyżej 80cm wysokości, przypomina psa i idzie powoli w Twą stronę, wiedz jedno. Uciekaj! To na pewno Murckowskie (Murcki - dzielnica Katowic, otoczona lasem) dziki, które chcą Cie dopaść.

Ale tak na poważnie. Muszę się przyznać, że jak sobie czasem spaceruję koło lasu bądź w parku mam cały czas głupie uczucie jakby ktoś mnie obserwował, ale zazwyczaj stwierdzam, że to wyobraźnia albo jak poprzednik napisał "karki". Więc w takich momentach trzeba by powolutku przyśpieszyć kroku by oponenci nie zauważyli wzrostu prędkości. ;)
  • 0

Nath.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No ale właśnie, ciekawe kto by się bardziej bał, ten czarny koleżka czy ja, jeżeli bym ruszył na niego z całym impetem. Zacząłbym biec, wołać do niego, a on by uciekał - ach, ale opowieść dla następnych pokoleń by powstała xD. Tak całkiem na serio, to ciekawe czy byłbym zdolny do opanowania strachu i podejścia do tego jegomościa.
  • 0

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja pewnie nie :D

Dziś mi na drogę wyleciał BORSUK. Tak mnie ten dziwoląg zestresował, że szczęśliwie nie zdążyłem zwolnić i minąłem go nim jeszcze wpakował mi się pod koła.

Głupi byłem, bo wcześniej jakoś mi się borsuk z naszą kochaną Polską nie kojarzył :D Jak 21 lat żyję tak pierwszy raz widziałem :D
  • 0

Nath.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się Borsuk tylko z moim nauczycielem od geografii kojarzy xD.

Tym tematem wyostrzyliście mi zmysły i teraz będę szukał takich kolegów. Muszę go zobaczyć i podejść! Podejdę! Muszę :D
  • 0

Okruch.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gorzej jak czarną postacią okaże się PedoBeer ;D
To uciekaj Nath jak coś! ;]
  • 0

brandy.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmmm, jakoś trudno mi w to uwierzyć...
wiesz, ja też często widzę czarne postaci, lecz są one tylko zjawami utworzonymi przez moją bujną wyobraźnię, najczęściej wieczorem - warunki ku temu sprzyjają :mrgreen:
  • 0

Okruch.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oczywiście bez obrazy brandy, ale zmień dilera ;)

Jak dla mnie to wszystko jest możliwe z tymi czarnymi postaciami, chociaż żadnej nie widziałem. Wiecie, jest wiele spraw nie zbadanych.
  • 0

bianka.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wspominała o tym, że widywała je także zaglądające przez okno jej pokoju, gdy szła spać.

To mnie zaciekawiło- bo u mnie tez zaglądało przez okno.
  • 0

cmal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli jesteś łądną kobitką, to mógł być zwykły podglądacz ubrany na czarno :D Hihi, nie no, żartuję... Ale nie ukrywam, że zaciekawiło mnie to zjawisko i nawet mi się coś podobnego nie dawno wydarzyło(tyle że mnie nie goniło), ale za chole$%#ę nie moge sobie przypomnieć czegoś konkretnego. Wiem tylko że "coś czarnego" zobaczyłem i zaraz uciekłem do domu(wyszedłem akurat z psem na podwórko, żeby sobie pobiegał wieczorem). Potem przez kilka dni wychodziłem z psiaczkiem z latarką(mocną xenonową :mrgreen: ) w ręku :)

EDYTA: Aż wsyd się przyznawać :roll:
  • 0

Lubię ciastka.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Freestyle, mozesz powiedziec, gdzie widziales ta czarna postac? tzn, w jakiej miejscowosci. Znalazlam w sieci cos baaardzo interesujacego na ten temat i chyba skrobne dluzszego posta po przejechaniu sie na miejsce z kamera i aparatami, jesli oczywiscie wlasciciel miejsca wyrazi na to zgode. Ja mam historie z kujawsko pomorskiego, a ty?
  • 0

cmal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

PISZ! CO TO? Albo daj link chociaż! PLS! xD
  • 0

juniorro.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja osobiście miewałem przypadki spotykania sie z takmi czarnymi postaciami, ba, był pewien okres że widziałem je codziennie, nawet za dnia. Na forum krązyły informacje że nazywają się oni cienistymi. Są tylko obserwatorami, nie mogą podejśc, dotknąć Cie. Tak jakby mają pewien dystans który muszą zachować, co wiem z własnego doświadczenia. Wcale nie ukrywali się ze swoją obecnością.
  • 0

Nawra.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja pamiętam że kiedy miałem koło 10-11 lat u siebie w domu zauważyłem coś co mogłoby przypominać to o czym piszecie. Wyglądało to jak taki "stick" taki "gumowaty" ;-) z taką podłużną głową. Było to wieczorem i pamiętam że zajrzał przez okno i potem już go więcej nie widziałem. No i był cały czarny
  • 0

Taco.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

IMO to by mozna film nakrecic :)
-i hear sumthin
- u too?!
-aaaagh!
-run forrest, run!
:D