Napisano 14.05.2017 - 15:48
Napisano 14.05.2017 - 17:53
Zdjęcie zaciekawiło mnie do tego stopnia, że do teraz zastanawiał się co ten duch niósł ze sobą..
Moim zdaniem, jeśli to nie były (patrz propozycje z komentarzy):
a. miś
b. piesek
c. kosa
... to musiał on nieść przesłanie.
Że nadeszły takie czasy, w których każdy, średnio zaawansowany w obsłudze Photoshopa, czy podobnego programu do obróbki grafiki (autor omawianej fotki nawet średnio zaawansowany nie był - co niestety widać po efektach jego pracy), może sobie przywołać ducha na każdym praktycznie zdjęciu, ku uciesze tropicieli zjawisk paranormalnych.
Napisano 14.05.2017 - 21:29
Jak dla mnie naciągana historia, ogólnie jeżeli w USA lub okolicach tego kraju dzieje się coś paranormalnego... to naciągane mocno historie, bo amerykańce lubią się straszyć mocno się emocjonują i mają taki unikalny sposób bycia ... W duszki wierzę ale nie daję wiary w fotografie, już prędzej historie o UFO są bardziej realistyczne z ich strony a ... pchanie samochodu przez duchy samo za siebie mówi że to podkolorowana historia .
Napisano 11.07.2017 - 22:04
Według mnie zdjęcie jest fałszywe z jednego powodu, duch jest za mocno wyostrzony. Wygląda jak by był "Wklejony" z jakiegoś tandetnego programu typu "Picture with Ghost".
Ciekawi mnie jednak to jak te zdjęcie zostało uznane za Autentyczne.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych