Ale dobra ok sam miałem kilka przypadków w które mnie samem ciężko uwierzyć.
Sądzę że w walce wręcz szarak by szans nie miał, a ich super umięjętności typu telekineza sami nie wiemy jak działają więc po co to rozważać
Napisano 24.06.2008 - 22:30
Napisano 24.06.2008 - 22:41
Napisano 14.09.2008 - 18:37
Napisano 19.10.2008 - 19:01
coś jakby w Marsjanie atakują
Napisano 20.10.2008 - 09:35
Napisano 21.10.2008 - 13:57
Napisano 22.10.2008 - 19:47
Te słowa powinny byc ostateczna odpowiedzia co do tego tematu. Jesli chodzi o Telekineze to pewnie wszystkim chodzi o to, ze Obcy dzieki tej umiejetnosci potrafia pochwycic człowieka w niewidzialne sidla i utrzymac go wbrew jego woli w powietrzu (a przynajmniej tak mi sie wydaje, moze Obcy sa na takim etapie rozwoju, ze potrafia przenosic tez zywe istoty za pomoca umyslu) ), jesli chodzi o czynnik ''nie urochumienia człowieka'' to bardzo duzy wplyw ma tutaj ''aura strachu'' ktora Obcy silnie widzielaja. Aura Strachu powoduje, ze człowieka ogarnia doslowny paralizujacy strach i nie jest wstanie sie poruszyc, jeszcze inne zrodla podaja, ze obcy potrafia zahipnotyzowac czlowieka przy pomocy oczu lub umyslu i zmusic go do stania w miejscu. Takie jest moje zdanie i jesli chodzi o walke z Szarakami to trzeba miec bardzo silna wole i otwarty stan umyslu na wyzszy poziom swiadomosci. W wiekszosci realacjach pisze, ze Obcy głownie interesuja sie prostymi ludzmi, ktorzy nie interesuja sie ani nawet nic nie wiedza o zjawiskach paranormalnych, wewnetrznym rozwoju ducha i w ogole malo sa otwarci na nauke i wlasnie takich porywaja. Mysle, ze obcy boja sie ludzi silnych duchem, ktorzy maja mocny charakter i bardzo silna wole, uwazam, ze wlasnie tutaj mozna znalezc odpowiedz na to jak z Nimi walczyc. Pozdrawiam!Nie ma między wami bariery, on znajduje się kilka metrów od Ciebie. Mierzy Cię wzrokiem. Wiesz, że on Cię widzi, wiesz, że potrafi myśleć. I ta świadomość wywołuje paraliż - strach spowodowany niespodziewanym spotkanie z czymś inteligentnym, niespotykanym w normalnych warunkach. Wiele osób pewnie powie "a ja to bym skoczył i uciekł" albo "zacząłbym się rozglądać za bezpiecznym schronieniem", a to nie prawda. Jedyne co wtedy poczujesz to paraliżujący strach. W przypadku obcych dochodzi jeszcze ta dzika inteligencja, czyli jeszcze większy powód do strachu.
Napisano 22.10.2008 - 20:03
Napisano 24.10.2008 - 22:09
Napisano 06.05.2010 - 14:48
Napisano 06.05.2011 - 18:48
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych