Skocz do zawartości

Lewitacja na pograniczu nauki!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

pawki.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to coś do tematu http://video.google....4&q=magic trick
  • 0

#32 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

mam nadzieje ze ten koles nikogo nie nabiera :)
  • 0

Zombii.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kurde : :o niezły koles jest... niby nic, ale nie muzi medytowac a sie unosi normalnie :o
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

to wprawa, przeciez jak sie dobrze na pamiec czegos nauczysz to nie musisz sie wcale nad tym zastanawiac itd.

jak sie dosc nauczylem kumulowac energie w "trzecim oku"/czakrze jakiejs tam, to wtedy mniej skupienia potrzebowalem zeby to powtorzyc
  • 0

.
Reputacja

Napisano

WOW :o gosiu z filmu http://video.google....4&q=magic trick seryjnie potrafi się wznieść nie dużo bo nie dużo ale już akcja... na sztuczke to zupełnie nie wyglada... aż zaczne to ćwiczyć
  • 0

#36 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

tylko jak on to wycwiczyl...wydaje mi sie ze akurat przy lewitacji trzeba troche cos innego cwiczyc :/
  • 0

PTR.
  • Tematów: 135
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

wydaje mi sie ze za pomoca oddechu wycwiczyl sobie taka technike spowolnionego wyskoku. To nie jest lewitacja, jednak mimo wszystko robi wrazenie ze ten czlowiek cos takiego opanowal
  • 0

.
Reputacja

Napisano

Trzeba uwzględnić że ktos to znalazł bo szukał sobie "Magic Trick" możliwe że jest to zwykła sztuczka coś jak coperfield... czy jakos tak nie wiem jak oni to robią :/
  • 0

pawki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No dokładnie szukałem sztuczek w stylu tego zioma ;] Jednak on cos tam mowi o medytacji przed tym wyskokiem lub po (nie pamietam).
  • 0

Macha.

Ciekawski

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

mowi ze wielu magikow uzywa roznych trickow zeby nabrac ludzi z ta lewitacja, a potem pokazuje co on za "sztuczke" wycwiczyl
  • 0

Toldo.
  • Tematów: 21
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

co do iluzjonistow to chyba wiadmomo ze oni tego nie robia na prawde jak sama nazwa wskazuje to co oni robia to iluzja
  • 0

pawki.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sie wie. Ja znam wiele sztuczek jak zrobic i uwiezcie to taki przypal ze glowa boli ; ) Niektore sztuczki wymagaja zrecznosci inne odciagniecie uwagi a jeszcze inne sa dobrze wymyslone. Pzykład ? Dmuchasz balona w balonie(ludzie nie moga widziec) i potem zakrywasz chustą przebijasz ludzie słyszą boom sciagasz chuste a ludzie widza dalej balon, ale to jeden z najbardziej znanych tricków ktory juz w sumie nie jest uzywany. O kurde wylazlem poza temat.
  • 0

Feanor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm a jak tą energię gromadzić w jednym pinkcie ??
  • 0

Macha.

Ciekawski

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

musisz "poczuc" energie w sobie a nastepnie skoncentrowac ja w jednym punkcie swojego ciala, najtrudniej jest ja przeniesc poza cialo, tego jeszcze nie opanowalem
  • 0

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Gdzie sie mozna tego nauczyć??
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych