Koniec kalendarza Majów w 2012 roku
A to ciekawe, bo słyszałem, że Majowie nawet wyznaczyli sobie jakieś święto na rok chyba 4000 któryś tam
Końca kalendarza nie ma, co niektórzy mogą się upierać na koniec cyku - z tym mogę się zgodzić, ale to oczywiście niczego nie udowadnia.
Koniec kalendarza Starożytnych Egipcjan w 2012 roku
I kolejna ciekawostka, bo nic o tym nie słyszałem, tak jak z pewnością wielu innych. Czy tu naprawdęchodzi o ich kalendarz, czy o jakieś numerologiczne łamigłówki w stylu "2+0+1+2=5 a 5*4 boki piramidy to 20 a 20 to początek daty 2012 więc Egipcjanie przewidzieli koniec świata na 2012".
`Proroctwo Oriona na rok 2012′ Ksiazka wybitnego astrofizyka P.Geryla, który podważył min. prawo względnosci Einstaina
Rzeczywiście wybitny z niego astrofizyk
Rząd USA buduje ogromne, specjalistyczne schrony podziemne, w których umieszczają całą wiedzę swiata(nauka, technika, medycyna, itp.) w formie papierowej, ksiazek, gazet itp. Ponieważ w 2012 wszelkie urządzenia oparte na półprzewodnikach elekt. przestaną działać i istnieć.
Mam pytanie - to oficjalna wiedza, czy zasłyszana plotka?
Tysiące proroków mówi o przejsciu w inny wymiar w roku 2012
Tysiące jakich proroków? Współczesnych? Bo żaden ze sławnych "proroków" minionej epoki nie mówił nic o 2012 (no, chyba, że zachcemy przerobić sobie ich treści tak, aby na te 2012 jednak wyszło).
A co do współczesnych "proroków" - ja też mówię, że w 2012 zdarzy się coś cudownego. Niniejszym potwierdziłem prawdziwość "przepowiedni" i zwiększyłem jej wartość. Mogę być 1001 prorokiem
(ironia)
Tysiące kontaktów tzw. Channeling, różnych ludzi na Ziemi z istotami z innych światów i wymiarów - za każdym razem jest przekazywana informacja ludziom o 2012 roku.
A osoba która teraz się "kontaktuje" to niby jaką gadkę ma sobie układać? Zrozum, że jakbym też chciał teraz ponabijać kasę dzięki "channelingom" to teżbym głosił "prawdę" o 2012 - żadnej innej dacie - bo to ona jest chwytliwa i o to w tym biznesie chodzi.
Pojawiajace się ostatnio na całym świecie `kule energi = istoty duchowe z innych wymiarów’ na zdjeciach, które robią ludzie wierzący w UFO i majacy kontakt channelingowe z innymi bytami
No właśnie, bo niewierzący takich zdjęć nigdy nie zrobią i nie rozgłoszą
Chodzi zapewne o te skompromitowane orby, czy tak?
`Projekt Cheops’
Ooo tak, a to jest już totalny "dowód", że w 2012 coś się stanie. Gdybym miał tylko zaplecze i dobre zdolności aktorskie - zacząłbym sypać takimi proroctwami i dowodami, że szok
A jak znam ludzi to by to od razu łyknęli i traktowali jako potwierdzenie "prawdy"
Wzmożone obserwacje tysiecy statków UFO na całym świecie
Wzmożone obserwacje, czy wzmożona działalność tabloidów albo ludzi głodnych sensacji? Jesteś pewny prawdziwości tychże "obserwcji"? Naprawdę aż tak ufasz ludziom, że nie kłamią dla własnej korzyści?
Setki tysięcy porwań ludzi przez UFO - na statkach obcych są pokazywane ludziom obrazy Ziemi za kilka lat, pogrążonej w wojnach, katastrofach itp.. Porwania te są potwierdzane metodą Hipnozy - regresingu - metoda ta jest naukową metodą i nie ma możliwosci żadnych manipulacji, pacjent w czasie hipnozy opowiada dokładnie minuta po minucie co robił i gdzie był np. w nocy albo 5 lat temu.
Przypominają mi się przypadki ludzi, którzy podczas regresingów streszczali treści filmów sci-fi o kosmitach
łapiesz to, co chcęprzez to powiedzieć?
O
setkach tysięcy porwań - no comment
Oficjalne potwierdzenie i pokazanie filmów opinni publicznej o statkach UFO przez rządy i wojsko IRANU i MEKSYKU.
Ciekawe, że to jeszcze świata trzykrotnie w głównych mediach nie obiegło
TYSIĄCE, ogromnych Piktogramów Zbożowych - powstajacych na całym Świecie
Co z tego, że robią je ludzie, nie?
Przecież to "dowód"
Niespotykane anomalie i katastrofy naturalne w ostatnich latach
Niespotykane? Daj spokój, zima łagodna jak od kilkuset lat nie było (czyli czytamy to tak, że kilkaset lat temu zima tez była taka łagodna) itp. Ogólnie - liczba kataklizmów niewiele sięzmienia a zmienia się co? - nagłośnienie przez media. 100 lat temu nie wiedział nikt co siędzieje w Indonezji albo innej części świata - pozorne wrażenie, że kataklizmów było mniej. I co ważne - dzisiaj mamy coraz gęsiej zaludnioną ziemię - szansa, że kataklizm trafi w zaludniony (czasem nawet gęsto) obszar stale rośnie.
Kod Biblii - 2012 rok
A ktoś inny wyciągał takie przepowiednie z książek "Moby Dick" na przyklad
A z książki "Kod Biblii 2" Drosnina jakiś gościu tą samą metodą znalazł "przepowiednie" bodajże o Dianie, JFK i innych, a także zdanie "Kod Biblii to (i tutaj słówka typu mistyfikacja, oszustwo, kłamstwo itp)".
Myślę,że z biegiem czasu będziemy się dowiadywać o nowych powiązaniach z rokiem 2012.
Ależ ja też tak uważam. Może się kiedyś pokuszę i sam napiszę jakieś "powiązanie"
A nawet jeśli ja czegoś takiego nie wymyślę - to ufam w ludzką pomysłowość, na bank ktoś wymyśli to za mnie