Napisano 22.01.2007 - 18:56
Napisano 22.01.2007 - 20:05
Napisano 22.01.2007 - 21:27
Napisano 23.01.2007 - 12:48
Napisano 23.01.2007 - 15:18
To ja ci odpowiem pytaniem na pytanie : A to przeczytałeś? :Ana Mert, mam pytanie... czy to przeżyłaś ?? Wiesz jak to jest ?? Mnie jedyne co w tym fascynuje to, to że można za pomocą tego wejść w OOBE, ale niestety nie potrafię się wtedy niestety, ani rozluźnić, ani skoncentrować.
Złe przeżycie z dzieciństwa
Mi się to zdarzyło może ze dwa może trzy razy(ale przy tym trzecim razie to wcale nie skapłam się ,ze to paraliż- widziałam wtedy wszystko co było we śnie ale jednocześnie czułam ,że leżę w łóżku i co prawda nie moge sie ruszyć ale to nie było dla mnie ważne - nawet nie otworzyłam oczu tylko wykorzystałam przebłysk świadomości aby uzyskać LD, i mi się udało) i musze wam powiedzieć ,że wcale nie było to dla mnie nieprzyjemne, moze to kwestia nastawienia, nie wiem.
Raz np. w środku snu usłyszałam budzik i poczułam ,że nie mogę się ruszyć, przyjęłam to ze spokojem (jedyną rzecza jaka mnie denerwowała to dźwięk budzika którego nie byłam w stanie wyłączyć). Nie pamiętam zebym otwierała oczy ale w pewnym momencie zobaczyłam mój pokój - jednak z takiego punktu jakbym nie leżała a siedziała na łóżku, pomyślałam ,że mogłabym spróbować OOBE ale niestety dźwięk budzika mi w tym przeszkadzał, pozatym wiedziałam, że musze wstać i iść do szkoły. Ledwie o tym pomyślałam paraliż zaczął ustępować i po chwili było po wszystkim, leżalam na łóżku i bez najmniejszego problemu mogłam wstać.
Nie rozumiem ludzi którzy mówią ze ten paraliż jest takim strasznym doświadczeniem, przeciez wystarczy przyjąć to jako naturalną rzecz na którą bynajmniej nie ma teraz czasu (:-P) i uspokojić się a po paru sekundach nie ma po tym śladu. Taki paraliż moze być nawet przydatny - jak mi się kiedyś przydarzy kiedy nie będę musiała wstawać do szkoły ani wyłączyć budzika to wykorzystam go do OOBE, bo zauważyłam ze się chyba da :-).
Napisano 23.01.2007 - 17:23
Jak wywołać paraliż senny dobre. Percepcja a na co ci to nic ciekawego ale śmiesznie czasem jest jak raz z kumplami nad jeziorem jednego ranka miałem paraliż całej prawej ręki i jeszcze kac jak wstałem jeszcze chwile mnie to trzymało to kumple stwierdzili że wyglądałem jak ząbi z ta ręką.
Nie jest, uwierz mi.
Zwłaszcza jak się boisz i wpadasz w panikę? A z zaskoczenia właśnie tak się reaguje.
Napisano 23.01.2007 - 17:43
Napisano 23.01.2007 - 17:54
Ja nie potrafie byc przy tym spokojny, bo czuje takie dzwieczenie w glowie i mam wrazenie ze mi zaraz leb rozerwie wtedy spinam sie w sobie i jakos to wyciszam, po czym sie budze, nie spie z 10 min. i potem jak zasypiam jest juz spokoj.
Napisano 24.01.2007 - 18:12
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych