Sam się tym zajmuję.
Napisano 23.01.2007 - 17:35
Napisano 23.01.2007 - 17:50
Napisano 23.01.2007 - 18:26
Napisano 23.01.2007 - 18:35
Po 1. Watpie, zeby to bylo cos waznego. Dla mnie to dym.
Mam kolegow, ktorzy PK uprawiaja i im nie sa przydatne zdjecia jakis, jak ty to opisalem miejscowek. Poza tym ja tam zadnej nie widze.
Pochodzisz z Sanoka. Slonce zachodzi tam o 16.00. Posta napisalem o 15.46. Czyli foto nie moglo byc zrobione dzisiaj. Moglo byc wczoraj. Tylko, ze wczoraj w Sanoku nie bylo tyle sniegu ile jest na zdjeciu, poniewaz dzisiaj od rana padal tam deszcz, ktory wszystko zmywa i topi.
Twoja historia jest malo prawdopodobna ze wzgledu na te 3 punkty wink1.gif
Napisano 23.01.2007 - 18:41
Ponadto jest pewna niescislosc. Napisales, ze robiliscie trylko zdjecia miejscowek, a nie uprawialsicie wtedy parkour'a. A tu napisales, ze kumpel skakal przez barierke...Towarzysz (jak komunistycznie się zrobiło
) siedział na dole bo zdjęcie było robione z podwyższenia i w tym momencie najprawdopodobniej skakał przez jakaś barierkę
. Wyedytowałem tamten post więc jak coś to tam są odpowiedzi na pytania.
Napisano 23.01.2007 - 18:41
I jeszcze jedno. Na zdjeciu uwieczniliscie dom. Bez barierek. Chcecie komus biegac i skakac po domu? grin.gif
Napisano 23.01.2007 - 18:43
Napisano 23.01.2007 - 18:48
Wiem, ze nie trzeba. Tylko na pcozatku zaznaczyles, ze chcieliscie sie przyjzec tej miejscowce (jaka jest zreszta dom), a pozniej piszesz, ze twoj kumpel biegal po tym domu.Widzisz mamy już XXI wiek i nie trzeba kilku ludzi do obsługi takiej maszyny jak aparat
.
Domek dla dzieci? Co one w nim robia? Bez doroslych? Do czego on sluzy? Chyba nie jest opuszczony co? Bo na takowy niewygladaWidzisz mamy już XXI wiek i nie trzeba kilku ludzi do obsługi takiej maszyny jak aparat
.
Dom. Chodzi Ci o ten domek dla dzieci co sobie po nim biegają i wspinają ? Bo jeżeli tak to faktycznie mamy zamiar po nim skakać
Napisano 23.01.2007 - 18:48
Wiem, ze nie trzeba. Tylko na pcozatku zaznaczyles, ze chcieliscie sie przyjzec tej miejscowce (jaka jest zreszta dom), a pozniej piszesz, ze twoj kumpel biegal po tym domu. sohappy.gif
Napisano 23.01.2007 - 18:54
Sorry ale mam ciemny monitor. Dopiero jak to chcialem pokazac i otworzylem w paint-cie to zobaczylem, ze to palc zabaw. :oops: Sorry jeszcze raz i zwracam honorłejt łejt czas !
Nie pisałem że chcemy sie jej przyjrzeć tylko że mieliśmy ją sfotografować, to już wyklucza skakanie ?
A domu tam dalej nie widzę z którego katu bym nie patrzył
.
Ja już idę narazie jak możesz to zaznacz gdzie Ty widzisz jakikolwiek dom, jutro postaram się odpowiedzieć.
Napisano 23.01.2007 - 19:08
Napisano 23.01.2007 - 19:22
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych