lubBo to się tak nazywa smile1.gif
Sam się tym zajmuję.
lubZ nudów?
chyba nie mają żednego związku z tematem, więc po co one?? A problem w tym, że większość jest taka... Zauważcie że wypowiedzi bywalców i fachowców tego forum jest tylko kilka. Piszą tylko to co rozwija temat i koniec, bez zbędnych dodatków. Zachowują dystans, a cała reszta to jakby kłócące się dzieci w piaskownicy. Poza tym, jak już gdzieś dzisiaj pisałem śmieszy mnie to, że jakieś 70% tutaj wypowiadających się ma "staż forumowy" nie większy jak miesiąc, a uważa się za wszechwiedzących. Oczywiście nie mogę mówić że tak nie może być, bo przecież to forum nie musi być początkiem zainteresowań paranormalnych, ale patrząc na dojrzałość wypowiedzi co poniektórych, można stwierdzić jakim poziomem doświadczenia dysponują. Śmieszy mnie też to, że osoba w ciągu 5h swojej działalności na forum zdążyła już napisać prawie ćwierć setki postów.ja moze jestem troche dziwna ale ten dym przypomina mi ... Dym? blink.gif
jak ktos chce zobaczyc to tam nawet elvisa zobaczy daje słowo:)
To tyle

Patrząc na to forum z perspektywy 8 miesięcy muszę powiedzieć, że zmienia się, oj zmienia...