... a zeby go sfotografowac musi sie skradac i ustawiac kamere jak go nie ma w domu... no bez jaj:)
To już było wyjaśnione przez tego kto zamieścił artykuł ...
Napisano 13.03.2006 - 22:35
No moze ty uwazasz to za wyjasnienie, przeciez pisze ze potworoek sie z nim komunikuje i go jeszcze po rzesach drapie, nie lepiej w sypialni umiescic kamere? Zreszta w swiecie gdzie telefony sa nawet w telefonach komorkowych nie trzeba po nie specjalnie biegac. Pozatym troche dziwne ze od tylu lat go spotyka, a zrobil dopiero jeden filmik.=]To już było wyjaśnione przez tego kto zamieścił artykuł ...
Napisano 13.03.2006 - 22:38
Zreszta w swiecie gdzie telefony sa nawet w telefonach komorkowych nie trzeba po nie specjalnie biegac
Napisano 13.03.2006 - 23:10
no ja tez o tym mowie, chyba ze cos sie nie rozumiemy:)=]Ja tylko mówie że autor niby wyjaśnia ustwaienie kamery na 'recording' ......
To, ze mi sie 2x to samo napisalo nie upowaznia cie do spamu.w jakim języku on mówi ?
![]()
Napisano 13.03.2006 - 23:45
Napisano 14.03.2006 - 00:13
Nie wiem co ty chcesz tu wyostrzac no, ale twoja sprawa.Jutro jak bede miał czas przepuszcze to przez Premierka może uda sie coś wyostrzyć no i zrobić wyraźne stopklatki. Na pierwszy rzut oka to faktycznie wyglada jak pies na kółkach nagrany w przyspieszeniu.
Gdzie wy zyjecie, ze sa u was psy o dlugosci 25cm i 50cm wysokosci? (na oko)Na pierwszy rzut oka to faktycznie wyglada jak pies na kółkach nagrany w przyspieszeniu.
Napisano 14.03.2006 - 00:38
Napisano 14.03.2006 - 01:20
O ktorej "odzywce" mowisz?bo twoje odzywki są na poziome conajmniej 8 latka .....
Jak sie zdecydujesz czy jestes chlopakiem czy dziewczyna, daj znac. Bo twoje posty mowia co chwila, co innego, jesli juz sie czepiamy przejezyczen. (wiedze, ze nie zrozumialas/es chociaz celowo podkreslilem, pogrubilem i uzylem cudzyslowia)Do mnie proszę mówić Proszę Pani .... dzieciaku , nie jestem dla Ciebie żadną dziewczynką
Rzeczywiscie, ubaw po pachy.pozatym jesteś sztywny jak trup , nawet poczucia humoru nie masz ...
Dokoncz zdanie, jesli juz je zaczynasz.odzywki na twoim poziomie...
Pewnie ze nic to nie da, zwroccie uwage, ze wiekszosc tego obiektu to prawie ze jednolity kolor do tego jeszcze dochodza zniekształcenia kodeka i motion blur, nie ma szans zeby cokolwiek wyostrzyc.Daj se siana, ja już próbowałem wyostrzać i robić jakieś cuda niewidy - nic to nie dało...
Napisano 14.03.2006 - 03:02
Nie mam zamiaru sie klucic, szczegolnie z kims kto jako argumentu uzywa tak spopularyzowanego powiedzenia, jak porownaie kogos do dziecka.OliviaValentine, Perihelion, jeśli dalej zamierzacie się kłócić
Mysle, ze ja jak dotad nie odstapilem od w/w zasady.zachowajcie pewien poziom. Nie koniecznie 8-latka w piaskownicy.
Napisano 14.03.2006 - 03:14
Nie mam zamiaru sie klucic, szczegolnie z kims kto jako argumentu uzywa tak spopularyzowanego powiedzenia, jak porownaie kogos do dziecka.
Pozatym, w ogole nie powinienes pisac w tym dziale "dziewczynko" skoro uwazasz, ze to pies...
Napisano 14.03.2006 - 11:37
Napewno w innym celu niz ty mnie. Nie wiem czy to widzisz, ale u mnie celem bylo hiperboliczne wyrazenie tego co juz wyjasnilem wyzej, poprzez zmiekczenie.Perihelionw takim razie dlaczego nazwałeś mnie dziewczynką ?
Niewątpliwie, ale wyobraz sobie taka sytuacje... idziesz z chlopakiem/dziewczyna na film do kina, dajmy na to na KingKonga, a po rozmowie z twoim towarzyszem/ka, dowiadujesz sie ze wg niego glownym bohaterem byl zmutowany jednooki pelikan z marsa.wyobraż sobie ,że każdy ma prawo do własnego zdania , to forum nie jest dla tylko fanatyków czy tylko dla sceptyków , ale dla każdego i każdy ma prawdo wyrazić własną opinię.... zresztą Ty sam powątpiewasz w prawdziwość tej historii , co jest wyraźnie napisane w twoim poście...
Napisano 15.03.2006 - 14:04
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych