Napisano 28.01.2007 - 17:55
Napisano 28.01.2007 - 17:59
Napisano 28.01.2007 - 18:08
Napisano 28.01.2007 - 18:46
To zależy czego dodajesz. Są substancje których nawet nie poczujesz. Weź takie LSD - pojedyńcza dawka to mikroskopijna ilość tej substancji. Oczywiście na języku można odczuć lekko gorzkawy posmak, ale gdybyś tą porcje inhalował z dymem, nawet byś tego nie poczuł.Paliłem wiele lat i powiem Ci jedno.Da się wyczuć chemię.Czasem bywały chwilę gdy była susza w mieście ,że zapaliło się taki siuwaks i powiem jedno; szczypie w język a samo zioło pachnie inaczej.
Paliłem trawę przez ok. 5 lat, niejednokrotnie w sporych ilościach i na wiele różnych sposobów. A ty jeśli mi nie wierzysz to twoja sprawa. W sumie to zastanawiam się co mogłoby Cie przekonać. Zarzuciłeś mi, że nie podałem oczywistych skutków zapalenia trawy. Powiedz mi jedno, co byś napisał gdybym od razu wymienił Ci takie efekty jak:Nie pisałbyś takich baboli jeśli sam paliłbyś kiedyś w takich ilościach. Ty naprawdę nie wiesz o czym piszesz. Zbyt mocno brniesz w tą qpę i widzę ,że wycofać się nie raczysz.
A ja jestem były. I jestem przeciw. Nie mogę?Spójrz kto tu się głównie udziela z osób za legalizacją, są to wieloletni palacze, byli lub obecni, więc oni wiedzą chyba lepiej.
Coś ty się uparł z tym hodowcą, gdzie ja o nim wspominałem???o to ze podajesz przyklad osoby zatrutej bieluniem ktora stracila nawet przytomnosc, no to ladnie, skoro to rosnie w polu, to ty nie jedz nic czlowieku, bo potem piszesz ze jest to wyrobione przez pro hodowce, wiec w ten sposob zatrul by xxx ludzi, bo wkoncu to nie diler tylko hodowca napchal tam gowno.
Dużo palisz?tak jak mowie, nie jedz ziemniakow bo sie dostanie skoplamina
Ten powszechnie rosnący mak o czerwonych kwiatuszkach to zupełnie nieszkodliwa roślina, więc co ma piernik do wiatraka?mak tez i co?A bielunia nie trzeba hodować, sam sobie rośnie i to bardzo powszechnie.
Kliknąłem.Polecam kliknac a nie klocic sie.
Więc ponawiam prośbę, wlep mi warna, bo z premedytacją oszukuję forumowiczów.Ty mówisz, że paliłeś marichuane?? Oczywiście, ze nie paliłeś, ewentualnie próbowałeś ale to nie to samo. A skąd moge wiedziec, że nie paliłeś regularne?? Jestem jasnowidzem
Umiesz czytać? Do halucynacji odnosiłem się w kontekście skopolaminy. A swoją drogą halucynacje mogą wystąpić czasami przy krańcowo dużych dawkach marihuany (sam ich po trawie nigdy nie doświadczyłem). Nie wierzysz poszukaj w specjalistycznych źródłach, na podwórku nie wszystkiego się dowiesz. Jak nie che Ci się szukać, to na początek wystarczy Ci Wikipedia:Człowieku... Halucynacje? Skąd ty te informacje bierzesz?? Bo napewno nie z dośwadczenia
Napisano 28.01.2007 - 18:59
I wbrew pozorom doprawianie nie musi wiązać się z wielkimi kosztami. Mało to wszelakiego zielska rośnie na polach; sporo z nich zawiera takie psychoaktywne alkaloidy, o których się wam nawet nie śniło. Np. ekstrakcja skopolaminy z powszechnego chwastu bielunia dziędzierzawy nie jest taka trudna. Oczywiście jeśli myślicie, że zajmuję się tym pionek, osiedlowy diler to naprawdę jesteście naiwni. Biedak sam niema pojęcia, co sprzedaje.
Napisano 28.01.2007 - 19:00
marichuane??
Napisano 28.01.2007 - 19:10
Napisano 28.01.2007 - 19:15
Napisano 28.01.2007 - 19:20
Napisano 28.01.2007 - 19:23
Napisano 28.01.2007 - 19:31
Ja błądzę?wlasnie o to sie uczepilem bo wiedzialem ze zaczniesz bladzic
Nie stać Cię na lepsze "argumenty"?widac troche ci mozgu za mocny towar zniszczyl, i teraz sie blokujesz
Tak, oczywiście. Wszyscy forumowi palacze opisują swoje doświadczenia związane TYLKO z "krystalicznie" czystą "samosieją", kupioną u dilera, któremu najbardziej zależy na zdrowiu swoich klientów.tak wogole nie rozmawiamy tu o skunach
Napisano 28.01.2007 - 19:50
Napisano 28.01.2007 - 21:08
Ja błądzę?
To Twoje wypowiedzi staja się coraz bardziej chaotyczne i mające charakter personalnych wypadów w moja stronę jak ten:Nie stać Cię na lepsze "argumenty"?
Napisano 28.01.2007 - 21:44
Napisano 28.01.2007 - 22:27
dobra, chodzi o to ze poprostu w mojej okolicy nie ma czegos takiego jak towar po ktorym sie mdleje i laduje w szpitalu
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych