Napisano 27.01.2007 - 22:36
Napisano 27.01.2007 - 22:43
Napisano 27.01.2007 - 23:11
To moje wrażenia i nic Ci do tego. Siedzisz w mojej głowie, żeby w ten sposób się wyrażać?nie wiem czemu wypisujesz takie brednie ani jaki to ma cel...... ale takich maxymalnych odczuc nie ma po paleniu, jest sucho w ustach ale jezyk do niczego sie nie przykleja
To samo co wyżej. Ja lubiłem słuchać psychedelika np. X-dream, Infected Mushroom czy Astral Projection. Wątpie, żeby wielu "spidziarzy" tych wykonawców nawet znało.psychodelicznej muzy nie da sie sluchac pod wplywem, jest za ostra, psychodeliczna mozesz posluchac po amfetaminie czy po innym scierwie
Ty wolisz. A o tym co piszę, wiem najlepiej ja.po paleniu raczej czlowiek woli relaksujaca muzyke, spokojna z lagodna nutka wiec o czym ty chlopie piszesz
I ty też zapewne intensywnie trawą się leczysz? Opiaty (morfinę) też podaje się chorym na raka w celu uśmierzenia bólu i co z tego?od tysiecy lat byla lekarstwem na rozne dolegliwosci
Znawca się znalazł. Marihuana nie rośnie, rośnie konopie indyjskie. Marihuana to konopny susz, a do niego można dodać praktycznie wszystko. Kilka hardcorowych przykładów dodatków:Jaka chemia w marihuanie????? Jak wyobrazacie sobie dodawanie chemii do marihuany? Marihuana jak kazda roslina musi urosnac, a dodanie chemi by przeciez zniszczylo rosline w mgnieniu oka, dodanie troche wiecej nawozu niz trzeba i roslina jest juz spalona.
Napisano 27.01.2007 - 23:12
Napisano 27.01.2007 - 23:44
Nie palacze, tylko hiphopowcy palacy marihuane, no co to am do rzeczy ? czy wielbiciel techno jak zapali marihuane to zaczyna sluchac hiphopu ? Skoro ktos mowi, ze po ganji slucha trancu, to znaczy ze klamie i ze niegdy nie palil hehehe, no wezcie Panowie przestanciePo pierwsze: Palacze zazwyczaj słuchają spokojnej muzyki z delikatną nutą...Przeważnie słuchają hiphop, rapu, muzyki relaksacyjnej...
Napisano 27.01.2007 - 23:46
O co Ci chodzi? Chciałeś dwa przykłady, podałem Ci kilka.Podaje objawy po spaleniu blanta:
Po pierwsze: Palacze zazwyczaj słuchają spokojnej muzyki z delikatną nutą...Przeważnie słuchają hiphop, rapu, muzyki relaksacyjnej...
Po drugie: Uaktywniają ci się zawiechy.
Po trzecie: Zaczynasz być leniwy:
Po czwarte: dostajesz potężnej zwały, tzn. masz ochotę wszamać konia z kopytami.
Po piąte: robisz się bardzo senny.
Widzisz Mariuszku?? Przyłapałem Cię na małym kłamstewku haha. Wstydziłbyś się brnąć w coś o czym nie masz najmniejszego pojęcia.
A ja znam faceta, który pierwszy raz zapalił, wsiadł do samochodu i się rozp... na amen.Ja znam faceta , ktory pali marihuane prawie 30 lat i jest normalny.Oczywiscie pali z przerwami.
Napisano 27.01.2007 - 23:51
Chemie sie dodaje po wysuszeniu, a nie jak roslinki sobie rosna Panie wojtasie, myslisz ze to co kupujesz u dila to czysciutka marihuana bez dodatkow ? no to widze ze wiesz co palisz. jedz do Holandii i zajaraj sobie ganji z kiosku, wtedy sobie uswiadomisz co palisz w Polsce.Jaka chemia w marihuanie????? Jak wyobrazacie sobie dodawanie chemii do marihuany? Marihuana jak kazda roslina musi urosnac, a dodanie chemi by przeciez zniszczylo rosline w mgnieniu oka, dodanie troche wiecej nawozu niz trzeba i roslina jest juz spalona.
Napisano 28.01.2007 - 00:00
Napisano 28.01.2007 - 00:00
Napisano 28.01.2007 - 00:08
Zalezy tez kto ile pali, albo zapalil pare razy, jak ktos pali malo to ma zupelnie inne odczucia. ja do dzisiaj nie rozumiem co moi kumple nalogowcy w tym widza, bo ja poza przyspieszonym tetnem i lękami to nic fajnego po tym nie mialem. Masz racje palacz palacza rozpozna, bo ich organizmy juz tym pzresiakly i znaja na wylot swoje reakcje na marihuane.palacz palacza rozpozna a Ty mi na takiego nie wygladasz, po tym co za bzdury wypisujesz tymbardziej hehe.
Napisano 28.01.2007 - 00:09
Napisano 28.01.2007 - 00:14
Napisano 28.01.2007 - 00:15
Napisano 28.01.2007 - 00:17
Napisano 28.01.2007 - 00:18
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych