wojtass maniak, smutny jest Twój post, bo jak dla mnie jest tylko typową opinią osoby, która postrzega świat przez kłęby dymu marihuanowego. Jakbym słyszał niejednego z moich byłych kumpli od jointa.
nie wiem czemu wypisujesz takie brednie ani jaki to ma cel...... ale takich maxymalnych odczuc nie ma po paleniu, jest sucho w ustach ale jezyk do niczego sie nie przykleja
To moje wrażenia i nic Ci do tego. Siedzisz w mojej głowie, żeby w ten sposób się wyrażać?
psychodelicznej muzy nie da sie sluchac pod wplywem, jest za ostra, psychodeliczna mozesz posluchac po amfetaminie czy po innym scierwie
To samo co wyżej. Ja lubiłem słuchać psychedelika np. X-dream, Infected Mushroom czy Astral Projection. Wątpie, żeby wielu "spidziarzy" tych wykonawców nawet znało.
po paleniu raczej czlowiek woli relaksujaca muzyke, spokojna z lagodna nutka wiec o czym ty chlopie piszesz
Ty wolisz. A o tym co piszę, wiem najlepiej ja.
od tysiecy lat byla lekarstwem na rozne dolegliwosci
I ty też zapewne intensywnie trawą się leczysz? Opiaty (morfinę) też podaje się chorym na raka w celu uśmierzenia bólu i co z tego?
Jaka chemia w marihuanie????? Jak wyobrazacie sobie dodawanie chemii do marihuany? Marihuana jak kazda roslina musi urosnac, a dodanie chemi by przeciez zniszczylo rosline w mgnieniu oka, dodanie troche wiecej nawozu niz trzeba i roslina jest juz spalona.
Znawca się znalazł. Marihuana nie rośnie, rośnie konopie indyjskie. Marihuana to konopny susz, a do niego można dodać praktycznie wszystko. Kilka hardcorowych przykładów dodatków:
- naftalen (naftalina, środek przeciwko molom)
- strychnina (silna trucizna, blokuje synapsy, pobudza neurony)
- diacetylomorfina (heroina, silnie uzależniająca)
- skopolamina (silnie toksyczna, powoduje uspokojenie, senność i otępienie. W większych dawkach delirium, przedawkowanie majaczenie, dezorientacja, halucynacje, paraliż i śmierć, obecna w bieluniu dziędzieżawie)
- dichlorodifenylotrichloroetan (DDT, znany wycofany środek owadobójczy, zatrucie powoduję wzmożoną pobudliwość, zaburzenia koordynacji ruchów, bóle głowy, wymioty i drgawki, zgon na skutek porażenia ośrodka oddechowego i obrzęku płuc)...