Eee tam... Znalazłoby się coś :smile: Cóź, zdaje sobie sprawę, że to forum paranormalne i nie będę miał tu lekkiego życia. Ale z drugiej strony trudno dyskutować z paranormalnymi poglądąami w innym miejscu, niż takie.
na tym polega dyskusja że są osoby o różnych poglądach i sceptyczne podejście też jest potrzebne,bo niektórzy to widzieli by w każdym nie zrozumiałym dla nich zjawisku UFO i ingerencje kosmitów,a prawda naogół jest dużo bardziej banalna.
w średniowieczu ludzie w każdym niezrozumiałym dla siebie zjawisku widzieli "gniew boży"
A ja majac chwile wolnego czasu będe kontynuował na temat twierdzeń Meiera.Nie wiem czy to prawda,bo nawet jeżeli nie jest to prawda to fajnie się to czyta.Takie bajki dla dorosłych ;-)
O inteligencji Giza ciąg dalszy...Skończyłem na tym że inteligencja Giza przybyła ponownie na Ziemię 13.000 lat temu.Dowodził nimi Arus-I,człowiek o bardzo bestialskim usposobieniu.Zaatakowali Ziemię i zajęliu część Ameryki Północnej,skąd rozpoczeli dalszą ekspansje doprowadzając do sytuacji że zniewoli pozostałych przy życiu Ziemian.Arus-I ogłosił się bogiem i stwórcą,a swoich zastępców mianował strażnikami-aniołami.
Trzech jego synów chciało na początku kontynuować taką sytuacje.Dwóch z nich chciało skończyć ze złem i przepędziło trzeciego syna,który dalej chciał to kontynuować i zabił swojego ich ojca.
Jenak po krótkim czasie wrócili na Ziemię u urządzili sobie kwaterę pod piramidą w Gizie (stąd wywodzi się ich nazwa).Przez długi czas działali w ukryciu knując spiski i intrygi.
Według Meiera niektóre z sekt,które zniewalają ludzi,mówią o bliskim końcu świata i zmuszają ich członków do różnych zachowań i wiążą ich religie z kosmitami jest własnie pod kontrolą Inteligencji Giza.