+dj_cinex jedyna na co cie stać to danie mi warna ? wiesz gdzie go mam ?
Edit by =[dj_cinex]= :
Warn przyznany. Następne tego typu błyskotliwe oceny reszty userów będą karane brakiem możliwości pisania na forum lub banicją. Czy ja nazywam Ciebie głupcem, ponieważ nie wierzysz w to co ja ?
właśnie w tym zdaniu to zrobiłeś, szkoda że nie amsz an tyle honoru żeby dawac warny wszystkim którzy piszą w taki sposób, tylko dajesz tym którzy ci nie pasują, jesteś śmieszny, mozesz skasować tego posta, nie obchodzi mnie to, chce żebyś to ty widział, bądź poważnym człowiekiem bo chyba nie masz 15 lat, a w pewnym wieku trzeba zachowywać się jak dorosły a nie jak dziecko które kiedy coś mu nie pasuje zaczyna tupać i beczeć.
ariel: ja natomiast mam na tyle honoru, aby rozdawać warny wszystkim zachowującymi się w taki sposób, pamiętaj, że już nie pierwszy raz w taki sposób odnosisz się do użytkowników, nie mają oni prawa mówić Ci, ze jesteś głupcem, ale Ty również nie wyrastasz ponad nich i takowego nie posiadasz.pozdro i prawdopodobnie żegnam bo ten post nie pasuje komuś prawda ?
no pokaż że miałem racje
Źdźbła tej rośliny może są inaczej obalone ponieważ wiał silny wiatr w inna stronę niż rosną-krowa spadła, przygniotła trawkę, i upadła 50cm dalej a źdźbła zostały inaczej przygniecione?
zrób jakąś animacje albo rysunki bo z tego zrozumiałem że na świecie są inne prawa fizyki niż mnie uczyli