Amadeo Tak to raczej na pewno nie było od kiedy krówki się przewozi samolotami? No ja jeśli już no to z samolotu trudno wyjść w locie człowiekowi a co dopiero krowie
Trochę to wszystko się nie trzyma kupy. Mnie najbardziej ciekawi to, dlaczego 'ktoś' tę krowę oddał na miejsce pierwotnego pobytu.
Leciało UFO, wzieli krowe, wycieli jej odbyt i zostawili z myślą o tym, że się może jeszcze nam na coś przyda?
hehe, sory, że podgrzewam kwietniowe kotlet, ale . Ja mam niezłe wytłumaczenie : krowa, zapewne będąc niezwykle wartościową sztuką hodowlaną, została podniesiona przez helikopter porywaczy bydła. Niesety podczas ucieczki z miejsca przestępstwa krowa zahaczyła o słup wysokiego napięcia i odkroiło jej kawał pyska. Co więcej, nagły podmuch rzucił helikopterem w dół, a nieszczęsna krowa uderzyła tylną częścią ciała w otwornicę ssąco-tłóczącą ( ), która to, będąc niezwykle czułym urządzeniem, włączyła się i pozbawiła krowę krwi, niektórych organów i przewierciwszy się na wylot także wymion. Ostatecznie, tak jak to już ktoś raczył zauważyć, gdy złodzieją pomyliły się kierunki, zerwał się pas podtrzymujący krowę w powietrzu. Krowa uderzyła o ziemię i się odbiła. Uderzenie było tak silne, że ledwie dysząca krowa wstała i padła w to samo miejsce, powodując wymienione anomalie w jęczmieniu... :drink: jak więc widać, dopóki nikt nie wyjaśni, co się z tymi biednymi zwierzętami dzieje, każde wytłumaczenie jest dobre . Jeżeli są to jakieś experymenty obcych, to dlaczego nikt ich nie zestrzeli? No tak, pewnie zaraz usłyszę, że się zgadali z rządem usa, że za takie bestwialstwa dadzą im technologie . No cóż, ja bym się nie zdziwił gdyby tak było. Jeżeli robią to ludzie, to muszą być to nieźle popaprani, żeby przez ponad 40 lat maltretować zwierzęta . Podsumowując: jaka by nie była przyczyna takich zajść, ich skutki są okropne, a stapień sadyzmu, z jakim są zabijane zwierzęta przekracza nawet ten z rzeźni . Znalazłem coś takiego: - :sux: nie wiem co o tym mam myśleć, ale moim zdaniem jeżeli to jest real, to rządy powinny z tym zrobić porządek :wall: . chyba że to jakiś fejk .
A moze jednak to byli kosmici?? Ale jesli nawet, to po co im krowie narzady? i w takim stanie znajdowali tylko bydlo czy jeszcze cos? Bylem kiedys w takim temacie ze znajdowano poprzecinane na pol koty.. Moze to robota tych samych osobnikow? :cafe: